• Nyponet01

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Lurad! Idag var tempen på trista 36,2 igen. Rynkar på näsan
    Kanske bara att inse: åldern tar ut sin rätt...
    Lycka till ni andra! {#emotions_dlg.flower}
    Jag tar lite paus från familjeliv.

  • Nyponet01

    Hej alla! Länge sedan! Och nu plötsligt saknade jag mina hemliga vänner.Skrattande
    Läst ikapp lite grann. Spännande läsning! Cool
    Stort grattis Brallans!! Det är du verkligen värd! {#emotions_dlg.flower}

    Jag har haft något mensliknande nu. Tungan ute Började med en röd blödning för 12 dagar sedan. Sen har det tyvärr vart mest spottings. Igår knappt något. Bara ljust brunt.
    Iaf började jag också med lite piller. Skrattande För 12 dagar sedan. Rosenrot, folsyra och Inositol. Googlade ju någonstans att vissa ivf läkare rekommenderar folsyra+inositol, så jag följer Brallans. Flört Kan ju bara bli bra.
    Inte tempat. Min temp var ju så urbota trist i flera månader, så blir bara deppig av det. Men när jag tror mig känna äl ska jag tempa för att se om det stämmer.
    Kroppen säger INGET just nu. Förutom att jag tycker jag blivit lite grinig. Och det tar jag faktiskt som ett positivt tecken. Skrattande 
    To be continued....
    Håller tummar och tår för er ALLIHOPA! Hjärta
    (Kul med mnga nya!!)

  • Nyponet01

    God förmiddag tjejer!

    Brallans: tråkigt med blödning. Rynkar på näsan Jag du derar på om något av pillerna du äter ger ökning av hcg? Så det inte är dom som luras. Eller får kroppen att luras. Så är det ju vid ivf. Viss medicinering ger ökning. Bara spekulerar dock. 

    Jag har själv tagit Rosenrot, folsyra och Inositol nu i lite mer än 2 v. 


    Tempade igår och idag för att ha något hum om ifall äl är på gång, tyckte mig nämligen känna något i helgen, men det låg på 35.5 både igår och idag. Ovanligt lågt för mig dock så något kanske händer. SkrattandeTungan ute Inga känningar dock.

    Lycka till alla! Spanar lite då och då och hoppas jag också får komma in i matchen snart....
  • Nyponet01

    Hej alla! Läääänge sedan sist! Känner inte igen alla här längre ens. Tungan ute Kul att ni blivit ett större gäng! 
    Jag har inte varit aktiv på minst 2 månader, så var alldeles för mycket att läsa ikapp! Skrattande 10 sidor fick räcka


    Brallans: Vad är det jag läser Rynkar på näsan Blev glad att du är gravid, men inte att du haft ont! Hoppas, hoppas allt är ok och kroppen bara spökar  Hjärta

    Jag har typ små blött hela hösten, så jag bara släppte allt och tänkte att det är nog klimakteriet. Kört för mig. Men så plötsligt förra måndagen försvann blödningarna. Och jag har haft rikliga flytningar och lite nypp hit och dit. I lördags kväll var det riktigt halkigt på mittenplan Skrattande och plötsligt är hoppet tillbaka. Tungan ute Massa mys o gos i helgen. 
    Köpte för länge sedan ägglossningstest och nu vet jag inte om det är någon ide att testa, eftersom jag hoppas det släppt ett (kanske sista guld) ägg i helgen. Tempen låg tyvärr på samma tråkiga 36,1 som sist, typ i augusti, jag tempade. Så kanske lika bra köra ägglossningstest from imorgon.... (?)
  • Nyponet01

    Kan bara säga att jag skulle nog också undvika cellgifter om man får bestämma själv. Dom påverkar väl alla celler och då kanske även friska äggceller.

  • Nyponet01

    Den ser väl bra ut Symetrcal! din graf. Den går ju uppåt.

    Jag är lite ivrig här, för följde ditt råd och tog ältest imorse. Det blev glad gubbe och två lika starka streck på stickan! Yey! Cool Så nånting händer faktiskt! eller försöker hända. Tempen samma skit så tror på glad gubbe imorgon och förhoppningsvis släpper ägget.
    Ikväll MÅSTE jag få till mys Flört

  • Nyponet01

    Lojsan, jag har läst att äl tester är väldigt pålitliga. Kan du fått temp höjning av stress? Lätt förkylning? Dock är ju inget 100 %.  Det är ju tydligt att du haft äl iaf, det är ju huvudsaken! FlörtGlad Håller tummarna!

  • Nyponet01
    Symetrical skrev 2022-11-08 10:13:23 följande:
    Jadå, så länge den ligger där uppe får man vara nöjd 😉

    Men så bra! Jag tänker också att du förhoppningsvis har äl idag eller imorgon och att tempen förhoppningsvis stiger senast på torsdag för att bekräfta det! ✊🏼🥳
    Ja, alltså det konstiga är att jag hade symptom i helgen, men inget alls idag  Förvånad Dock kan ju hända jag hade fått positivt redan igår om jag testat. Eller så blir det mer symptom senare idag eller imorgon. 
    För visst är det så att lh minskar ganska fort när äl väl varit? 
    Spännande o se morgondagens test Cool
    Jag vill också få högre temp!! Skrattande
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida