Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Anonym (1986) skrev 2024-03-21 14:46:34 följande:
    //

    försökt sedan i somras och nu kom äntligen plusset på äl+9 🥹 
    Vad kul med fler plus i tråden!! Stort grattis! 🥳❤️
  • Symetrical
    Malu84 skrev 2024-03-23 17:50:24 följande:

    Åh denna cykeln känner jag mig uppgiven , ett år sedan drygt jag tog spiralen .. inte ens nästan gravid någongång , känner mig uppgiven och nu bör mensen komma inom några dagar , känns också som det är på ingång . uppgiven och less , tiden tickar , vi blir 40 respektive 50 i år . 


    Han vill inte göra någon utredning utan kan mer tänka blir det så blir det och är helt okej med det .. Men jag har så svårt att acceptera att det inte fungerar ? Att inget händer ? Vi pratar om att ge upp efter sommaren , han tycker han blir för gammal och jag går lite sönder varje gång mensen kommer . Nu har jag slutat äta socker en period för att se om jag hinner gå ner några kg och bättra på chansen med jämnare blodsocker och några kg lättare . 


    Alvedon83 skrev 2024-03-24 06:59:06 följande:
    Har ni barn sedan tidigare? Förstår att det känns tröstlöst, vi har också försökt över ett år utan att lyckas.

    Förstår er frustration! Jag fick inte ett enda plus på 1,5 år, sen helt plötsligt gick det på typ 20:e försöket, men blev missfall. Då bestämde vi ju oss för att sluta försöka pga att mannen inte alls var med på noterna längre, men två cykler senare råkade ta sig på ett ligg  under den ?säkra? perioden (6 dagar innan äl) 🙈 Tror på att allt sker av en mening, men nog utmanar livet oss ibland! 😅
  • Symetrical
    Cocachins skrev 2024-04-03 09:18:22 följande:

    Jag har precis plussat! Känns så overkligt och inte på riktigt. Efter 2 års försök och 2 missfall och över ett år sedan jag plussade sist så har jag väldigt svårt att tro på detta. Kommer bli långa veckor fram till vecka 12. Har haft missfall i vecka 8 (avstannat v 6) och i vecka 12 (troligen avstannat vecka 9). Men ska försöka att inte tänka på detta just nu utan försöka njuta av glädjen jag känner över att äntligen fått ett plus igen! Jag hade helg gett upp denna månad vilket syns på graften då jag även slutade tempa. Men så var mensen nån dag sen och därför tog jag temp och test imorse. Men grafen är så konstig med en temp som hoppar upp och ner och plusset är inte så starkt och kom nu sent (plussat äl +10 förut). Så nu håller jag tummarna för att detta som fastnat ska vilja stanna hos oss och jag ska försök var optimistisk. 


     


    Stort grattis!! 🥳 Hoppas verkligen att detta utvecklar sig som det ska ✊🏼✊🏼
    Är du säker på när äl var? Tänker att om den var något senare är ju inte plusset svagt 😊
  • Symetrical
    Syskonförsök skrev 2024-04-25 19:27:48 följande:

    Nej jag tror inte det men jag hade väldigt gärna varit med på en! Jag hänger kvar här dock trots gravid för jag vill se hur de går för er alla ❤️ är i vecka 34 nu så snart dags men hjälpte mig enormt med denna grupp vid allt försökande!


    Jag är också väldigt gärna med i en sån grupp! Har trots allt hängt i denna med alla er fantastiska människor i över två år 🥰
  • Symetrical
    Bär skrev 2024-04-25 16:05:37 följande:

    Bebisen lever! Hjärtat slår för fullt och nu är bebisen daterad till exakt vecka och dag som jag hade uträknat. 
    Träffade en underbar läkare som förstod min oro och som försökte lugna mig med att det faktum att vi nu sett hjärtat slå är en positiv grej och att jag ska försöka tänka så. 
    Hon kunde inte se någon blödning alls, vilket känns lugnande. 


    Vilken underbar läsning! Hoppas att du slipper både smärta och blödningar framöver! ❤️🙏🏼
  • Symetrical
    Brallans skrev 2024-04-28 11:05:39 följande:
    Jag med, men jag vill vara med även fast jag inte får någon bebis 😆 vill gärna ha kontakten med alla fina människor och få se hur det går för er ju ❤️
    Du MÅSTE vara med! Behöver ju inte vara en renodlad gravidgrupp 🥰
    Skönt att läsa att du mår bättre nu 🙌🏼 Hoppas att det bättrar på chanserna för en graviditet ✊🏼
  • Symetrical
    Syskonförsök skrev 2024-04-28 19:09:25 följande:

    Jag startade en åt oss alla.


    För oss 35+ som försöker bli gravida - fortsättningalla är välkomna oavsett plus eller inte ❤️
    🥳👏🏼????🏻
  • Symetrical
    Lojsan DN skrev 2024-04-29 04:51:00 följande:

    Här är min graf för i dag, vaknade en stund innan klockan och blev paff att den var så hög. Jag ska ta ett test om 2 dagar tänkte jag om tempen forts så här. 

    Jag har märkt att brösten har en annan typ av ömhet en innan, så jag börjar bli nervös här 😵?💫


    Men vad spännande ändå!! Håller alla tummar och tår för att detta är gången med stort G! ✊🏼✊🏼❤️
  • Symetrical
    Sand13 skrev 2024-05-05 15:54:44 följande:
    Nån som kan förstå detta och förklara lite? ❤
    Som jag tolkar det har 99% av spermierna någon avvikelse i utseende (deformitet), vilket leder till att de inte har samma förmåga att befrukta ett ägg som ägg med ett normalt utseende (morfologi). Sedan är även rörligheten (mobiliteten) nedsatt, vilket säkert går hand i hand med att de har avvikelser i utseendet.
  • Symetrical
    Symetrical skrev 2024-05-07 06:31:06 följande:
    Som jag tolkar det har 99% av spermierna någon avvikelse i utseende (deformitet), vilket leder till att de inte har samma förmåga att befrukta ett ägg som ägg med ett normalt utseende (morfologi). Sedan är även rörligheten (mobiliteten) nedsatt, vilket säkert går hand i hand med att de har avvikelser i utseendet.

    *som spermier med ett normalt utseende

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida