• Leah56

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Cocachins skrev 2024-04-03 09:18:22 följande:

    Jag har precis plussat! Känns så overkligt och inte på riktigt. Efter 2 års försök och 2 missfall och över ett år sedan jag plussade sist så har jag väldigt svårt att tro på detta. Kommer bli långa veckor fram till vecka 12. Har haft missfall i vecka 8 (avstannat v 6) och i vecka 12 (troligen avstannat vecka 9). Men ska försöka att inte tänka på detta just nu utan försöka njuta av glädjen jag känner över att äntligen fått ett plus igen! Jag hade helg gett upp denna månad vilket syns på graften då jag även slutade tempa. Men så var mensen nån dag sen och därför tog jag temp och test imorse. Men grafen är så konstig med en temp som hoppar upp och ner och plusset är inte så starkt och kom nu sent (plussat äl +10 förut). Så nu håller jag tummarna för att detta som fastnat ska vilja stanna hos oss och jag ska försök var optimistisk. 


     


    Stort grattis!
  • Leah56

    Mensen är 1 dag sen men negativt gravidtest😅😅 min mens är regelbunden och sällan sen så typiskt det ska bli så nu😅

  • Leah56
    fancyr skrev 2024-05-02 06:40:13 följande:
    Jag ser, grattis 🥳
    Tack! Hade typ likadant med dottern men också härt att dessa kan ge spökstreck så jag får nog ta ett nytt hehe
  • Leah56

    Plussade ju härom men nu blir testerna svagare och även digitalt ändras inte från 1-2 så antar missfall på g, aldrig haft missfall innan hur lång tid tar de innan man börja blöda liksom? Segt gå runt vänta på de😒

  • Leah56
    DidoAeneis skrev 2024-05-05 08:55:48 följande:
    Äe men fy fan. Hur länge sedan var det du plussade? Alltså jag trodde ju mina test blev svagare först, men jag testade bara för nära inpå mitt första plus. De blev starkare när jag väntade några dagar. Sen blev det ju mf ändå, men det var ju senare. Hoppas det bara är för tidigt för att få rättvisande resultat.

    Men när jag fick supertidigt mf i januari (plus på äl+10, minus på äl+14) kom mensen på BIM. Så det lär ju gå fort om det nu är mf.
    Åh okej Tack för de delar med dig. Jag plussade i torsdags först svagt sen dagen efter lite starkare men igår upplevde jag strecken svagare och även idag, står fortfarande 1-2 på digitala men borde väl ändrats tänker jag om de är en graviditet. Skulle haft mens antingen i fredags eller idag så det är väl bara vänta på blödningen ska komma igång😒. 
  • Leah56
    DidoAeneis skrev 2024-05-05 09:54:32 följande:
    Alltså cb veckoindikator har jag läst så oerhört mycket dåligt om, så såna skulle jag aldrig lita på. Strecktest kan såklart visa, men så där tidigt kan svagare streck bara handla om att man inte hållit sig lika länge som förra gången när man kissat. Vill inte skapa falskt hopp, men jag hade sån jävla ångest sist när mina test blev svagare och sen var allt ändå "bra" (i alla fall så tidigt i graviditeten).

    Men ja, om det nu är missfall, så lär det komma igång relativt snart. Jag beklagar verkligen i så fall, men positivt att du blivit gravid ändå! Då tar det sig nog snart igen ❤️
    Ja men tagit med morgonurin så borde blivit starkare tänker jag. Med mina andra 2 barn har det ändras till 2-3 ganska fort på digitala. Men men jag hoppas bara det går smidigt och inte blir något långdraget ❤️
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida