Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-06-09 14:49:54 följande:
    Så tänkte jag efter förra missfallet. Därför blev jag ännu mer besviken den här gången. Trodde vi hade oddsen på vår sida. Men vi får se vad framtiden vill ☺️
    Ah, hur länge sen var det?
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-06-10 08:51:10 följande:
    Det var i mars. 
    Okej. Fan vad tråkigt. Beklagar verkligen. Ja, jag hade ju kemisk grav i januari, men det tror jag beror på att jag ammade och hormonerna var i olag. Hoppas det går vägen för oss båda två nästa gång.
  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-06-10 08:49:26 följande:

    Men jättestort Grattis EFW!! ❤️😍


    Hur går det för dig förresten, Cocachins? Har du börjat få symtom?
  • DidoAeneis
    EFW skrev 2024-06-11 11:06:01 följande:
    Nej så tråkigt ❤️ När är Bim?
    Oklart. Har alltid olika lutealfas. Men kommer väl innan fredag. Ju tidigare desto bättre.
  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-06-11 20:30:12 följande:
    Gullig du är som frågar, tack! 🥰 Ja lite symptom har smugit sig på, som ömma bröst, molvärk i livmodern och en lite jobbig tung/trött/smått illamående känsla som kommer och går. Det där sista gör mig dock lite nojig, att jag inte är tillräckligt trött och illamående? minns lixom inte exakt när det slog till mer ordentligt i tidigare graviditeter. Vet bara att när jag inte mådde illa det var då jag fick ma i vecka 8. Vid ma i vecka 12 hann jag må illa flera veckor. I graviditeten för 5 år sedan som ledde till barn mådde jag sjukt illa ända fram till vecka 21, men noterade aldrig när det startade ordentligt.. Så som du kanske kan utläsa så finns mycket oro och tvivel här från mig.. vill bara att dagarna ska gå framåt..
    Jag veeet, så tråkigt att man inte bara kan vara glad och lyckligt ovetande om att det kan gå snett. Men oftast går det ju bra! Ändå. Vilken vecka är du i? Det är ju sjukt individuellt med symtom, men för mig brukar illamåendet komma ordentligt i vecka 7 när det går vägen.
  • DidoAeneis
    Cocachins skrev 2024-06-11 23:15:44 följande:
    Skönt att höra att det slog till mer ordentligt för dig i vecka7. Jag är i vecka 5+4 idag så då har jag lite tid på mig än. Jag blir nästan lite sur på mig själv att jag inte noterat när jag fick symptom i tidigare graviditeter, särkilt den gången när jag var gravid för 1 år sedan och gick till vecka 12 hade varit intressant att jämföra med nu. Men den gången var jag mindre orolig och trodde lixom att DET var sista gången jag skulle vara gravid så var ingen info att spara ner för framtiden. 
    Det är så sjukt men jag känner mig mentalt så emellan två världar, en där jag fortfarande ser mig själv som försökande för att bli gravid/få barn.. och en som inte kan låta bli att hoppas och tro på detta att jag ska få fortsätta vara gravid. Är kanske att jämföra med att vara nykär, man är så jävla rädd för att bygga upp luftslott för sig själv, planera och tänka för framtiden, för man är så rädd för att bli sårad. Samtidigt som man kmr bli sårad nu oavsett hur jag än tänker? Den inre rösten i huvudet är både kritisk när jag tänker för positivt och för negativt. Har varit mer optimistisk i mitt tänk de andra ggr jag varit gravid, så denna otroliga skeptiker i mig är på en ny nivå så vet inte riktigt hur jag ska hantera tankarna. 
    Ja, man vill inte riktigt släppa försökandet för det känns overkligt att man inte skulle halka tillbaka dit. Men det kommer att gå bra för dig! Fifan vad skönt att aldrig behöva försöka mer. Ser också fram emot det. Snart kommer det för mig också.

    Det är tråkigt med alla jobbiga känslor som många i den här gruppen behöver uppleva, trots att de tom lyckas bli gravida. Men vi är inte ensamma om dem iaf ❤️
  • DidoAeneis

    Äl+14 idag och fortfarande ingen mens i sikte. Genast får man ju nåt slags hopp igen trots neg på äl+11!!! Dumt. Men jag tycker jag känner lite värk idag, så den kommer väl igång snart. Drygt att den ska komma så "sent" (med mina mått mätt).

  • DidoAeneis
    Anonym (Hm) skrev 2024-06-14 09:31:27 följande:
    Du får se det som positivt att lutealfasen är lång, då kanske ägglossningen med stor Ä är på gång om några veckor 🤞
    Jaså, funkar det så? Det låter ju bra isf!
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida