• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    fancyr skrev 2024-01-17 11:02:32 följande:

    lägger upp dagens test. Detta är dock inte ett foto taget inom tiden men det svaaaaga strecket kom inom tiden om jag inte ser i syne dvs. 


    //


    Tycker mig också se, blir spännande dagar framöver 😊
  • Brallans
    Symetrical skrev 2024-01-17 16:41:05 följande:
    Mög 👎🏼 Håller tummarna för dig nästa månad! En liten halloweenbebis vore ju inte fel 😉

    Japp tur man är van 😆 fast hellre detta än när jag fick missfall efter missfall eller vad man nu ska kalla det för det var värre. 


    Börjar förlika mig med att det nog inte blir något men vi fortsätter försöka men utan äl tester och annat stress så får vi se.. livet måste få gå vidare på något sätt för annars blir jag nog knäpp snart el knäppare än jag redan är 😆

  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2024-01-19 17:15:38 följande:
    Då vi hade ett MA för två månader sen räknade jag inte med att kroppen är helt som den ska så tänkte att den kan vara sen bara 

     


    Men åh Hannis Grattis ❤️ vilka roliga nyheter jag får när jag varit borta i några dagar härifrån! 

  • Brallans
    Symetrical skrev 2024-01-23 11:59:57 följande:

    Här är lille bönan. Mätte 8+3 och allt såg bra ut ❤️


    åh vad härligt ❤️❤️
  • Brallans
    Bär skrev 2024-01-26 17:49:20 följande:

    Jag har känt mig så nere idag.. Det är 1 år sedan vi bestämde oss för en 3:a och vi står här nu med ett sent missfall i bagaget och inte ens i närheten av en bebis.
    Jag var ärligt talat inte beredd på denna väntan. Våra 2 första barn blev till direkt, jag var visserligen under 30 då, men ändå. Och jag blev faktiskt gravid på andra försöket nu sist. Men missfall i vecka 14. 
    Jag känner mig bara så ledsen.. Jag vet inte hur länge jag vill försöka för jag tycker redan det blir för stor åldersskillnad på barnen..

    Och min cykel är sååå konstig denna månad. Först sen ÄL och nu är jag på ÄL+7 och det har börjat komma blodstrimmor som det alltid gör för mig ett par dagar innan mens.. 


    Förstår dig så, men jag har slutat med äl tester och anammat blir det så blir det, dottern är 7 år nu och alla runt oss (våra yngre syskon och kollegor) blir gravida och hon vill ha syskon, jag blir 42 i sommar och började försöka innan jag fyllt 40 tror jag.. jag har förlikat mig med att det nog inte blir något på ett sätt och det känns ganska skönt.. men oj vad glad man skulle bli om det gick vägen och alla missfall och utomkveds på något sätt var värt det.. 

    jaja mkt svammel men du är inte ensam 😊
  • Brallans
    Jossolo skrev 2024-01-30 16:02:39 följande:
    Det visa sig vara positivt ☺️
    Stort Grattis {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2024-02-09 08:56:25 följande:

    Jag tror att jag ska börja testa i morgon bara för att jag kan 😄 Det känns lite annorlunda i kroppen, ett lugn eller vad man ska säga. Men vågar ändå inte hoppas. 


    Jag kände faktiskt ett hug eller vad jag ska säga på kvällen innan dippen. Det vet jag har hänt innan med, sen ligger det ett dovt molande hela tiden efter det. De gångerna jag känt det har jag fått plus. 😊


    Spännande, hejja hejja 😁
  • Brallans
    Symetrical skrev 2024-02-16 08:27:39 följande:

    Undrar också hur det går, Lojsan!?

    Och även hur det är med dig Brallans? Saknar dig i tråden ❤️


    Jag är här och läser men tyvärr blivit ganska sjuk så jag har klippkort på sjukhuset nu i väntan på att få svar på alla prover jag lämnat, men jag hejar på er alla även fast jag inte syns så mkt längre 😊

    skönt att ditt illamående verkar vara påväg bort ❤️

  • Brallans
    Symetrical skrev 2024-02-17 06:53:00 följande:
    Nej, men stackare! Vad är det som fattas dig? 🥺❤️
    Lojsan DN skrev 2024-02-17 07:19:49 följande:
    Men nej det var inte roligt att läsa 🥺 Hoppas det inte är allvarligt bara. ????

    Gör en hel medicinsk utredning nu för att se om de hittar något, fått en inflammation som de misstänker har startats pga någon bakomliggande sjukdom så det är det de kollar på nu... snart är jag på benen igen, det har jag bestämt 😊

    Får hoppas allt är klart till min nästa äl så jag kan hoppa på liggtåget igen 😆
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida