Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Cocachins skrev 2023-04-19 15:05:57 följande:
    Herregud jag var så säker där under några minuter på att jag igen skulle komma tillbaka till er grupp med tempning, äl stickor och allt. Var nämligen på ett tidigt UL idag och hon kunde inte se någonting, hon började fråga om jag ens fått pos graviditets test, när jag tagit det, när sista mens var osv osv. Gick sen och hämtade en kollega, men kom tillbaka utan kollega, började leta på nytt och då tillslut hittade hon något! Herregud vilken pers, jag trodde verkligen det var totalt kört. Pga den skakiga början gjorde hon sen även ett VUL (konstigt? hon inte gjorde det från början men hon sa det skulle synas på UL) och då syntes det mycket tydligare. Lättnad. 16.6 starka mm, ett tickade hjärta och datering 8+1 vilket stämmer perfekt. Så nu blir nästa steg för oss Nipt. Jag hoppas ni inte tycker denna form av uppdatering är störande men kände lixom bara att ni varit med mig hela vägen här under året med försök missfallet etc så ville dela även detta med er. Jag är inne och läser här så gott som dagligen och hejjar och håller tummarna för er ska ni veta <3
    Sååå kul med uppdatering! Förstår oron först, men slutet gott, allting gott! 🥰
  • Symetrical
    Lojsan DN skrev 2023-04-20 08:55:20 följande:

    Har ju glömt att slänga in min graf i dag, inte jätte spännande heller 😄 


     


    Heja, heja!! 🥳
  • Symetrical
    MalinJ skrev 2023-04-20 15:49:47 följande:

    Symetrical, nej det har verkligen varit så knas denna gången och precis som du säger känns det som det borde ha varit då.

    Jag gjorde en fuling igår och la in lite tempar och då blev det plötsligt utsatt. Så det var antagligen för att jag missat tempa lite.

    Ser ut såhär nu när jag gjorde om och tempen steg ytterst lite till idag. Så den är fortsatt hög så jag borde väl ha haft äl då?


    Bra gjort! Äl borde du absolut haft, för visst ligger du ungefär på den tempen du brukar göra efter..?
    Ligger din coverline på samma nivå som vanligt?
  • Symetrical

    Välkommen MissJP! Vad spännande med misstanke om graviditet 😀 Kan du inte langa grafen? Alltid lika kul att analysera!

    Så trist med tempras Malin och Lojsan 😝👎🏼 Vi får hoppas att maj är en månad! ✊🏼

    Hur går det för dig, Brallans? Har äl infunnit sig än? Själv är jag på cd 13 idag och har börjat få känningar och ew, så äl kommer nog inom 3-4 dagar. Mannen åker upp till sin döende mor imorgon bitti, så får se om det blir någon rond innan han drar. Känns inte som det som står högst på han priolista just nu, av förklarliga skäl 😬

  • Symetrical
    Brallans skrev 2023-04-26 08:10:01 följande:

     


    MissJP välkommen 😊

    Symetrical,är på äl+3 idag, fick till det två gånger iaf.
    Full förståelse för att annat är prio men hoppas ni får till det något innan han åker. 😊


    MalinJ, temp test idag? 


    Då har är du i luta-sig-tillbaka-fasen nu då. Klassar mig själv där nu, trots att ägget inte släppt än, men då maken reste i morse finns det ändå inget att göra. Vi fick i alla fall till det igårkväll, så har gjort det bästa av situationen. Tog ett ältest imorse som var ganska svagt, så skulle tro att äl är minst ett par, tre dagar bort. Med andra ord inga skyhöga förhoppningar direkt 😆 Håller tummarna för att detta är månaden då ditt (förväntade) plus stannar kvar! 😉

    Undrar också hur det går för både MalinJ och Lojsan!?? 😀
  • Symetrical

    D
    Segt med mens Malou 👎🏼 Du får trösta dig med ett stort glas vin eller nåt annat som gör dig glad ❤️

    Hur går det för du Malin? Har mensen kommit än?

    Efterlyser grafer, framförallt Brallans! Det börjar väl bli spännande för dig..!? Här blev äl väldigt utdragen så jag fick faktiskt inte positivt ältest förrän idag och maken kom hem igen igår, så gick en rond här nyss. Nu får tiden utvis som vanligt..

    Hoppas att ni alla får en fin valborg! 🔥🌭🍻😎

  • Symetrical
    MalinJ skrev 2023-04-30 22:38:06 följande:

    Jag fick min mens igår och haft sådan jäkla mensvärk igår kväll och natt. men inte överdrivet mycket blod som jag brukar gå första dagen.

    Men förra månaden fick jag knappt ont så vi Får se. Men det känns som det börjar gå mot min vanliga menscykel så får hoppas på det tills nästa omgång.

    Har väl förväntad äl igen runt den 12e tror jag. Så det är långt kvar och sätter mig på avbrytarbänken ett tag.
    Vet inte om jag tänker köra med min monitor denna cykel, funderar på och köra på utan och se hur det känns.

    Kommer fortfarande tempa och hålla lite sådan koll, varför jag skippar testen är för att dom är slut och tänkte att jag kanske kunde en gång köra utan Iaf.
    Förutom denna gäng så kommer min äl alltid vid sin tid så känns rätt okej och köra utan. 


    Hur ligger du till nu?


    Skönt ändå ifall det verkar som att cykeln börjar bli sig själv igen! 🙏🏼 Hade du spottings flera dagar innan mensen den här gången också?
    Tycker absolut att du kan köra på utan monitorn nu när du lärt känna din kropp bättre. Jag har kört ett par månader utan test och bara tempat och det är ganska skönt!
    Jag är på cd 19 idag och fortfarande låg temp, så skulle tro på äl idag (om det nu blir nån sån den här cykeln) för ältestet var positivt igår. Time Will tell 🙃
  • Symetrical
    Brallans skrev 2023-05-01 08:00:22 följande:
    Men vilken dag hamnade äl på för dig denna månad? Kanske bra ändå så ni kunde få till den rond till närmare inpå äl.

    Här kommer min graf, känns som alla andra månader och det vet vi ju vid det här laget inte är något att bry sig om, ska väl ta ett test redan imorn tänkte jag så jag har lite koll på vad som eve händer 😊
    Sååå fin graf som vanligt. Nu vill vi ha ett plus som stannar kvar!!! ✊🏼✊🏼

    Fortfarande låg temp imorse, så skulle tippa på äl idag på cd 19. Dvs ifall tempen ökar imorgon. Annars kanske jag får min första älfria cykel sen jag tog ut spiralen för 14 mån sen!
  • Symetrical
    Hannis1983 skrev 2023-05-01 12:40:03 följande:

    Jag har redan räknat ut den här cykeln, dels verkar Ff väldigt osäker på min äl och jag var inte hemma när jag själv tror den var och tempen ska vi inte prata om 😂
    Heja er andra! 


    Langa grafen!? 😇
  • Symetrical
    Hannis1983 skrev 2023-05-02 05:16:15 följande:
    Här kommer den 😂
    Men vilken märklig graf! 😆 Vad brukar din coverline ligga på? Jag tycker snarare att det ser ut som att du hade äl typ cd 15. Men skulle tro att det är den höga tempen på cd 13 som gör att ff inte satt ut äl där. Kan den bero på något annat? Vad händer om du tar bort den? Och när tror du själv äl inföll?
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida