• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Lojsan DN skrev 2023-06-14 11:28:27 följande:
    I dag ligger tempen så här 😃
    Din graf är verkligen jättefin, detta blir ju superspännande. 

    Har du några känningar?
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-06-14 19:58:03 följande:
    Hur går det för dig? Är du precis i början av lutealen eller? 
    Jag är på stabila äl+5 :) 
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-06-15 11:31:09 följande:
    Den dryga fasen, jag tycker spänningen stiger vid ÄL+7. 
    Japp helt klart en onödig fas, man borde kunna snabbspola ibland :) 
  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-06-15 21:28:22 följande:

    Hej! Jag sitter kvar på avbytarbänken här. Idag chockade kroppen mig lite. Har känt i två dygn att nog mensen är påväg (har ju blödigt och sen småblödning non stop i 5 veckor sen missfallet) men nu började molvärk i magen lite smått och kände det bara i kroppen. Men. Det var helt sjukt. Plöttsligt från ingen mer förvarning alls känner jag att det bara forsade. Hade satt in en tampong dessutom 45 min tidigare men det hindrade inte forsen. Blev faktiskt rädd. Det kom med sådan kraft att så mkt har jag inte blödigt sen den där timmen när missfallet kom ut för 5 veckor sedan. Nu kom det klumpar, och fors. Det varade typ 10 min sen klart. Och nu har jag vanlig mens. Så märkligt. Så nu är nog iaf allt ute, trodde ju redan det var klart men tydligen inte. Och nu har jag fått mens tänker jag. Ni kanske blir förvånade nu men jag tror inte vi kommer försöka nästa äl, jag orkar faktiskt inte. Jag måste få lite paus från allt detta i sommar känner jag. Tar nog nya tag efter sommaren om jag får regelbunden cykel då. Så om jag inte är här inne lika ofta som förut och skriver är det för jag har tagit lite sommarlov kan vi säga :) Ha en fin sommar alla! 


    Usch vad obehagligt det lät :( 

    Jag kör en variant av det jag med, visst vi försöker men jag har släppt allt testande och tolkande över sommaren och kommer leva som att vi inte försöker för jag pallar helt enkelt inte just nu så jag förstår dig helt, man behöver pausa ibland helt! 
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-06-16 08:34:12 följande:

    Här är min graf, och jag kan ju ärligt talat säga att det är en av de finaste jag haft 😄
    Jag slänger in testet som jag lovade att ta i dag. 


    Ni får hjälpa mig att tolka lite. 


     


    Ja denna grafen skojar man inte bort, 

    Men alltså jag tycker mig se något på ditt test, vet ju att upplösningen när man laddar upp testerna är kassa så du måste väl se ett sträck???? hall i hatten vad spännande!!
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-06-16 09:23:47 följande:
    Ja det är ju mer tydligt i verkligheten, men jag tycker också att den är för svagt för att hoppa av glädje just nu. Jag har bim om 4 dagar och hoppas att det blivit starkare tills dess. 
    Jag vet inte om jag ska ta ett varje morgon eller varannan dag nu, vad tycker ni? 

    Åh vad spännande!! 


    Jag är ju som jag är så jag testar ju varje dag, sägs ju att hcg ökar varannandag men jag har aldrig kunnat hålla mig till det 😂

  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-06-17 07:27:08 följande:
    Jag tänker att ditt urin kanske var mer utspätt idag. Kan vara så att ägget inte fäste förrän kring äl +9-10 (innan din ytterligare tempökning) och isf är det verkligen inte konstigt att testen är svaga. Du kan ju ta ett senare idag, om du vill. Många får ju faktiskt starkare på eftermiddag/kväll!
    Grafen är ju verkligen 👌🏼
    Håller med dig, som vanligt 😂
  • Brallans

     


    Måste flika in med att jag tror jag levererar den finaste grafen jag med haft hittills. 

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-06-17 08:34:58 följande:

    Jag ska försöka att inte tänka så mycket på mitt test i dag. Jag känner av molande till och från och illamående tror jag haha. Jag tänka mig att det är så pass tidigt att det inte har hunnit producera så mycket. 


    Men, asså Brallans! Den där är inte heller att leka med, wow 🤩 Nu håller vi tummarna för dig med. När kommer ditt första test då? 


    Syskonförsök skrev 2023-06-17 08:50:24 följande:

    Wow tror på er båda😍😍 spännande!!! När ska du testa brallans??



    Nej gör inte det, är ju så små marginaler nu i början som spelar in som Symetrical skrev. 

    Har bara test som mäter från 25 hemma, typ 3 st men skulle min temp ligga hög efter äl+10 då den brukar dippa så kanske jag tar ett test på äl+12 beroende på hur tempen tar sig? med min historia så brukar det ju ändå skita sig men vill ändå veta om det blir missfall igen. 

  • Brallans
    Syskonförsök skrev 2023-06-17 10:34:28 följande:

    När tempen dippar är ju det tecken på att progesteronet dippar. Utan att vara läker eller något vill jag ändå tipsa om extra c vitamin, de kan hjälpa progesteronet i kroppen naturligt att öka. Jag har tagit det och första månaden jag prövade efter ett år av försökande så tog det sig. Samma för en annan tjej som försökt ett år på familjeliv. Kanske inte alls något samband men inget farligt att prova 🥰❤️


    Ah okej vad intressant ska jag absolut kika vidare på 😊

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida