• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Cocachins skrev 2023-05-14 21:08:31 följande:
    HannaGitta hmm konstigt med ett pos och sen två neg, Var det olika märken? Håller tumma mensen håller sig borta!

    Hur är läget hos er andra? Har ändå haft en jättebra helg trots allt, solsken och värme kan ändå göra så mkt för ens välbefinnande tycker jag. Man kommer ut mer får lite perspektiv osv. Dock såklart mkt ledsna tankar som kommer över än hela tiden och lite oro för veckan som kommer, fasar inför att det ska ut? 

    En annan lite udda fråga kanske; vad har ni för skroll intressen? Vad intresserar er just nu? Behöver lite inspo till distraktion då det är så lätt att  jag hamnar i massa fertilitets och missfalls googlingar när jag tar upp mobilen.. eftersom det är mkt det som kretsar i mitt huvud, men behöver lite fler spår så att säga.. Har lixom följt grav dag för dag fram till nu också och det känns så tomt. Jag behöver fler intressen i mobilen.. 

    skönt att du haft en bra helg trots allt ❤️ håller tummarna för att allt går bra för dig i veckan! 


    Vi håller ju på med vår trädgård så just nu är det mest inspo om altaner och trädgårdar, jag lyssnar mkt på ljudböcker och tycker det är är bra distraktion när man vill komma bort från sina egna tankar en stund! 
    Dock så kan jag lätt scrolla bort en timma el två på FB Watch funktion där man kan kolla på videor av olika slag ????

  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-05-15 08:04:00 följande:
    Orkar inte hur lika vi är ibland 😂🤪💛
    Lika barn leka bäst 🤪
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-05-17 11:36:06 följande:

    Kan ju vara bra att slänga med grafen också. 


     


    Ja vissa månader är det lite mer oklart men tycker din graf ser fin ut 😃

  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-05-17 14:46:11 följande:

    phozie ja verkligen jobbigt är det. Tack för empatin <3 från dig alla från alla andra fina hör inne Hjärta Skönt och starkt att du ändå lyckas hitta positiv motivation till tempning etc igen <3

    Jag tror det värsta är över nu. Fick stegrande värk igår kväll och sen började jag blöda rikligt vid 02 inatt då jag tror allt kom samtidigt. Fast ändå mindre blödning och smärta än jag hade föreställt mig. Dock ska sägas att jag tog en pancod vid midnatt som jag blivit rådd till vilket gjorde mkt för värken. Så totalt har det ändå blödigt mindre och gjort mindre ont än jag hade målat upp i mitt huvud vilket var skönt. Hann aldrig ta de vaginala Cytotek tabletterna eftersom jag skulle göra det nu imorse. Var bara en avstannande tablett jag fick måndags. Det räckte tydligen för att sätta igång det hela. Fick nu istället ta 3 tabletter cytotek att svälja idag, de sa jag skulle göra det som en efterbehandling för att säkert få ut allt. Detta har ju ökat på molvärken idag likt en mensvärk men inte farligare än så. Så nu känner jag mig faktiskt lite lättad och hoppas vara på benen så fort denna molvärk lagt sig. 


    MalinJ och Lojsan, era grafiter ser ju riktigt spännande ut! Bra stigningar! Hoppas verkligen på lite positiv läsning här i gruppen framöver..!!


    Hoppas att du fortsätter att inte ha så ont och att du är på benen snart igen iaf fysiskt ❤️

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-05-19 09:08:01 följande:

    Ja den skiljer sig ju från mina andra ganska mycket ändå. Fortfarande negativa tester, men tror inte att det tagit sig nu faktiskt har liksom inga symtom alls. 


    Här är dagens 


    Fortsätter hålla tummarna att tant röd ej kommer på besök till dig 😊
  • Brallans
    Minaälsklingar skrev 2023-05-21 21:10:37 följande:

    var tvungen att prova med digitalt också Flört


    Åh stort jäkla Grattis ❤️
  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-05-22 13:23:05 följande:

    Hej, hur går det för er alla just nu, uppdatera mera vart är ni i cykeln hur mår ni? <3 

    Malin din graf ser mkt lovande ut, följer med spänning just nu.. 

    Vad gäller mig själv så har jag eventuellt ägglossning just nu (haha vilken galen kropp ändå) iaf om jag ska tro på äl stickan jag tog imorse, har typ aldrig visat så starkt? men kan säga som så att här blir inga barn gjorda. Blöder fortfarande rätt rikligt efter missfallet och hade oavsett det inte varit redo mentalt just nu. Tog även ett grav test (var egentligen huvudstadstest med morgonen testning men så fick jag en känsla pga ny molvärk i magen och slängde på även ett äl test..) Kan ju också vara att det reagerar på hcg kroppen(?) men det är väldigt starkt utslag på LH testet kan jag säga.  Hur som helst så tog jag ju dö även ett grav testet, vilket också visar två streck men väldigt svagt nu, så allt hcg hormon är nog inom kort ute ur kroppen vilket känns bra. Sjukt dock om det är så att jag ägglossar trots hcg hormon trodde inte det gick.. Måste leta på min temp, men kommer inte på vart jag kan  ha lagt den..  


    Tror jag läst att kroppen förbereder för ny äl när hcg är under en viss summa, läste lite om det när jag hade utomkveds, sen regerar väl vissa som har hcg i även på ältester dock vet jag inte om man får tok positivt. 

    Förstår att du tar en paus Hjärta

    Jag ska ärligt säga att jag knappt vet var jag är i cykeln, efter äl är jag men glömt och tempa en hel del, inga äl test men vi fick till det en gång på CD13.. har nog omedvetet tagit en paus denna cykel från att tempa och äl testa och det har varit sååå skönt... 
  • Brallans
    Snorkfrökenhär skrev 2023-05-23 15:47:32 följande:

    Hej gänget 😄 Var flera månader sedan jag var inne och skrev. Jag tappade helt bort rutinen kring bebisverkstad, och uppdatera mig här på FL. Jag har tillåtit mig att vara lite utanför bebisverkstaden ett tag, det är nog bäst för mig att inte gå all in för mkt. Blir så jobbigt för mig. Så nu har jag tog hittat en balans känns det som. Folus på hälsa och må bra och bebis får bli en bonus om det vill sig 🥰 

    Ville bara kika in och säga hej och att jag hejjar på er och grattis till graviditeterna som kommit 😍 

    Kram på er alla 🤗


    Heeeeeej 😁
  • Brallans
    Minaälsklingar skrev 2023-05-23 18:57:56 följande:

    Lyckan verkar tyvärr inte vara långvarig?
    Tog test imorse för att se så det var starkare men istället var det svagare knappt synligt så antar mensen kommer inom några dagar Gråter


    Håller sååå tummarna att testet är starkare imorgon igen! 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida