Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Leah56 skrev 2024-05-05 10:09:13 följande:
    Ja men tagit med morgonurin så borde blivit starkare tänker jag. Med mina andra 2 barn har det ändras till 2-3 ganska fort på digitala. Men men jag hoppas bara det går smidigt och inte blir något långdraget ❤️
    Ja, det är ju stort spann för just 2-3 på cb, så det borde öka från 1-2 relativt snabbt. Trist!
  • DidoAeneis

    Nu fick jag nästan positivt äl-test här på kvällen. Cd14 idag. Skulle tro att det blir positivt imorgon och sen äl tidigt på tisdag, cd16. Efter mitt missfall i vecka 6. Brukar ha äl cd16, så den verkar inte vara fördröjd alls. Härligt att snart få kliva av avbytarbänken igen. Det innebär också att vi hinner få till det bra innan partnern åker bort på onsdag.

  • DidoAeneis

    Här trodde man på positivt äl-test idag, men icke. Har aldrig haft så här långvarig stegring utan att få positivt. Kroppen kanske försöker desperat utan att lyckas. Tråkigt, oavsett. Suck. Vill bara vara förbi denna missfallscykel. 

  • DidoAeneis

    Nu ni, hörni! Fick sånt överstarkt äl-test nu, vilket för mig brukar innebära äl om typ 12 h. Så det blev äl cd16 ändå, trots missfall. Lite ångest, för vi fick inte till det igår, men dagen innan och ikväll räcker förhoppningsvis. Imorgon åker mannen bort i tre dagar. Perfekt jävla tajming. Ibland ska man ha tur å.

  • DidoAeneis
    Leah56 skrev 2024-05-07 13:00:35 följande:
    Fortfarande svaga test och digital 1-2 så avvaktar för blödning, så psykiskt jobbigt att vänta
    Fy vad jobbigt. Jaa, ska mensen ändå komma ska den komma så snabbt som möjligt.
  • DidoAeneis

    Nu är äl överstökad! Skönt. Hoppas den kom som den skulle, har inte haft sådär jätteont och tempar inte, men jag antar det. Mkt starkt test igår och svagare idag. Nu börjar väntan. Äl+1. Vilka har jag med mig?

  • DidoAeneis

    Överstarkt test för mig brukar betyda äl inom 12 h... Därav antar jag att den kom igår kväll eller inatt.

  • DidoAeneis
    fancyr skrev 2024-05-12 10:24:16 följande:
    Så himla mysigt!! 
    Hur går det för dig? :) 
    Äl+4 eller nåt efter missfallscykeln. Ändå blivit gravid två ggr på fyra cykler, så jag hoppas att det snart ska gå hela vägen!
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida