• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    MalinJ skrev 2023-02-06 07:13:35 följande:

    Vad tråkigt Lojsan men än är det inte över och långt kvar ner till linjen.

    Här så fortsätter även min neråt, nu vaknade jag i ren panik och tog tempen i morse, trodde jag hade försovit mig så glömde såklart ligga med munnen stängt en stund men det skiljer nog inte överdrivet mycket som sagt.

    Men sak som jag reagerade över idag, min linje har flyttats ner på ff, varför då? Kan sånt hända? Fattar inte alls.


    FF kan ändra allt eftersom om den får ny info i appen, vågar dock inte killgissa så mkt på varför den gjort det för dig denna gång men gissar på att Symetrical mm kan sitta på svaret. 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-02-06 14:45:05 följande:
    Brallans: Hoppas att ägget chillar ett tag då! Hur ser dagens ältest ut? Bra med en första rond igår i alla fall 😉

    MalinJ: Jag skulle tippa på att ff sänkt din coverline för att din temp sjunkit för mycket i dess tycke, utan att mensen kommit igång. Tyckte dock att din coverline låg lite väl högt innan, så den ser mer vettig ut där den är nu. Bim imorgon, va?

    Lojsan: Hoppas verkligen att din tröttma är ett tecken på något roligare än annalkande mens ✊🏼 Vill se en fin ökning imorgon! 🚀
    Ja äl på dag 11 känns på gränsfall väldigt tidigt förstår inte varför min kropp har så bråttom :) 

    Testet var svagare igår så peakade nog i söndags, gissar på att jag kommer få äl utsatt igår men tänker att jag kanske ska ta en brottningsmatch idag för att säkra upp lite mer iaf..
    Hannis1983 skrev 2023-02-06 19:26:42 följande:

    Brallans: Jag hejar på för fler vinnande ronder 😃♥️


    Tackar tackar, bokat in en rond ikväll igen men kanske gränsfall att det kan vara försent. :) 

  • Brallans

    Sålänge tant röd inte kommer så fortsätter jag heja på dig Cool


    Lojsan DN skrev 2023-02-07 05:57:10 följande:

    Tempen gick upp lite i dag, tror mer att det kanske var ett rop på hjälp innan det är dags att falla igen. Men jag kan ha fel. 


    Testet ser negativt ut i dag med tyvärr. 


     


  • Brallans
    Hanna Gitta skrev 2023-02-07 08:10:29 följande:
    Precis som jag misstänkte så blev det maximalt på äl-test idag. Jag tycker det är roligt att läsa av strecken även om jag har en monitor, och det är ju ganska tydligt starkt streck, längst upp till höger 👌👌👌👌 Hoppade på mannen igår redan fast han var trött egentligen, men han klagar inte 😉😄 
    Härligt, heja heja liggeriet :)
  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-02-07 09:47:21 följande:
    Ja, men det är ju lika bra! Kan ju ha släppt natten till idag och isf finns det absolut en möjlighet att ägget är befruktningsbart ytterligare ett tag till ☺️
    Var tempen högre idag? 
    Ja jag läste på lite och innan CD11 var kanske i tidigaste laget, jaja inte så mkt jag kan göra åt det nu ändå haha 

    Japp den gick från 36,4 igår till 36,6 idag och igår hade jag väldiga besvär så inte helt omöjligt att den släppt i natt. 

    Får försöka få till det en gång till ikväll och hoppas på att det var ett riktigt guldägg som bara ville iväg fort innan det ruttnade till... 
  • Brallans
    Phozie skrev 2023-02-07 12:36:25 följande:

    Hej på er!

    Jag tog ju en kur med Rosenrot denna månad, i 14 dagar, och det gjorde att min ÄL inföll lite senare än normalt (infaller i regel dag 14, men nu dag 16).

    Jag har en tuff vecka psykiskt denna vecka och sover rätt dåligt (1 år sen mitt första barn dog intrauterint), så min temp påverkas säkert lite pga det.

    Nåväl, vi får se vad som händer om mensen kommer på fredag/lördag (har normalt 25-26 dagars cykel) eller om den kommer först på måndag som FF förutspår.

    Jag försöker ju inte känna efter om jag har några symtom och antar alltid att mensen kommer att komma, eftersom jag upplever symtomen som olika varje månad.

    Och så har vi grafen:


    Förstår det, stor kram till dig!

    Håller tummarna på att tempen klättrar uppåt uppåt och mensen lyser med sin frånvaro :) 
  • Brallans
    Hanna Gitta skrev 2023-02-07 21:35:16 följande:

    Jag har en fråga! Jag har aldrig tänkt på tidigare att jag känt något när jag har ägglossning, men nu senaste tiden har jag känt väldiga spänningar över äggstockarna när äl-testen gett utslag ungefär. Kommer inte ihåg hur länge, men det kan vara nu när jag tagit letrozol, senaste tre månaderna. Någon annat som känt likadant? 


    Jag har fått mer tydliga äl känningar ju äldre jag blivit, kan må rätt kasst ibland precis innan (vad jag tror) ägget släpper men ibland känner jag mer ibland mindre. 
  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-02-08 05:26:58 följande:

    God morgon! 


    Här är dagens graf, jag hoppade faktiskt testet i dag Är säker på att det skulle visat negativt ändå. 


    Har bim den 11 feb så jag kanske tar ett test på fredag igen. 


    Fortsätter med pom pomsen och håller tummarna för att mensen lyser med sin frånvaro och du får ett fint plus den 11 :) 
  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-02-08 14:42:21 följande:

    Då tror jag att jag har haft äl. Även om jag tycker att äl testen inte stämmer mot tempen. Precis som förra cykeln fortsätter de visa starkt utslag i drygt ytterligare 2 dagar efter äl (om man ser till tempen). Så totalt pos på äl testerna i 4 dagar. Men men tror vi lyckades ligga rätt bra ändå denna cykel. Skulle så gärna vilja ha ett plus denna månad för sen snart (nästa eller om det blir näst nästa) blir ju BF så nära jul och slutet på dec känns inte heller optimalt med bebis. FF har inte satt ut äl ännu men tror det var cd 12 om jag tittar på grafen. 


     


    Jag har bara haft pos äl test i två dagar i våras så vet inte vad det beror på, hoppas på något positivt för din skull :) 

    Vi är hack i häl även denna gång, kul! 

    Så kände jag förut men nu skiter jag faktiskt i när bebis kommer bara den kommer, japp jag är desperat hahaha 
  • Brallans
    Twigman skrev 2023-02-08 17:43:05 följande:

    Hallå alla i den bästa tråden! ❤️

    Jag har inte skrivit på ett tag men läst ikapp tråden emellanåt, valde att ta en liten paus med allt vad ÄL-test och kosttillskott heter. Bokade in mig och sambon för ?kontroll? hur det stod till med allt och vi har en tid inom kort för det.

    Känt mig lite märklig de senaste dagarna och idag har jag BIM, köpte ett test på väg hem från jobbet. Ett ?testa-tidigt? förvisso men med kiss som inte var mer än en timme lagrat. 


    Vad tror ni?


    Wow stort grattis skulle jag säga {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida