Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Brallans skrev 2022-12-08 06:14:11 följande:

     


    God morgon alla, 

    själv fick man pyttelite spottings igår kväll, imorse var det lite blod så verkar som jag får mens istället 😂

    Min teori är att antingen hoppade min kropp över äl eller så var den redo för äl snabbare än jag trodde så jag missade den, fördelen med mens nu är att kroppen verkligen får rensa så kan jag börja om på en ny cykel..


    Men där ser man! Jag tror dock inte du haft äl, utan snarare att kroppen känner att den kanske vill rensa ut lite extra innan den är på banan igen.
    då kanske det blir äl lagom till jul!? Eller lite tidigare borde den ju komma för dig ☺️
  • Symetrical

    Som väntat fortfarande hög temp idag, lär sjunka imorgon dock! 😆
    Börjat få mer molvärk och illamående nu, samt ont i korsryggen, så får väl vara tacksam över att det kom närmre mensen den här gången istället för på äl +3 som förra cykeln 😝


  • Symetrical
    MalinJ skrev 2022-12-08 07:31:04 följande:

    Du är för snäll du ❤️


    Nej den ligger kvar på samma som igår så ingen förändring men skickar in grafen iaf ☺️ Inte för att den är så rolig med bara 3 dagars temp 🙈

    Jag vet inte, jag gav upp igår efter den smärtan jag fick, blir knäpp för ingenting har varit sig lik nu och jag känner inte igen min kropp just nu. Skrämmande!!

    Jag vet inte alls varför grafen vill hamna ovanför men okej 🤣


    Alla grafer är kul i min bok 🤓😉
    Förstår dig sååå väl med känslan att kroppen beter sig märkligt och sänder en signaler på en graviditet, som sen bara är falska. Tänker dock att det ofta kan handla om ett befruktat ägg som sänder signaler till slemhinnan att det försöker fästa och att det är det kroppen reagerar på.
    med andra ord verkar mitt ägg inte ens blivit befruktat den här månaden, med tanke på mildare symptom än vanligt 🤪😂 Kan var ett ruttet ägg 🍳🤭
  • Symetrical
    MalinJ skrev 2022-12-08 09:12:50 följande:

    Ja jag har börjat fundera så också, för alla ggr fäster väl inte alls ägg så ah. Nej skit tråkigt, vilat lite på soffan.
    Vaknade nyss och känner nu igen lite mindre mensvärk så den kommer säkert komma idag.

    Missfall kommer också oftast alltid kring mensen, därför många inte ens vet om ett ev missfall om det är ett super tidigt, berättade min barnmorska för mig. Det är också läskigt 🙈

    Det som blir roligt ur denna gången är väl att jag får följa min temp genom kommande ägglossning. Ska bli kul iaf.

    Ja jag trodde seriöst det var positivt denna gången med tanke på alla tecken nu innan och tempen som steg för mig. 


    Nåja, bara på?t igen 💪


    MalinJ skrev 2022-12-08 09:14:41 följande:

    Fsn, tryckte på fel. Haha
    Sidan är verkligen muppig ibland!

    Men som svar på dig, ruttet ägg vettefan och du ska se att din tid kommer snart också. Minns inte hur länge ni hade först men snart 😃


    Nej, precis. Det är ju flera faktorer som spelar in där. Dels slemhinnans tjocklek, samt äggets karakteristika (tydligen inte alla som har förmågan att fästa).

    Jag vet! Säkert därför alla bm rekommenderar en att testa när mensen varit sen i typ en vecka, för att förskona en från besvikelsen ett tidigt mf innebär. Dock känner ju många kvinnor (däribland jag själv) att man faktiskt vill veta om man fått tidigt mf.

    Du får hålla oss uppdaterade, jag fortsätter hoppas för din skull ✊🏼☺️


    Tog ut hormonspiralen i slutet av februari, så börjar bli ett tag nu, även om det blir lite halvhjärtade försök 😆

  • Symetrical
    Twigman skrev 2022-12-08 09:21:30 följande:

    God morgon alla! Det sista som överger en är hoppet ❤️ Här är min graf, ÄL +6 idag 😊


    Ser ju ut att öka stadigt! Heja heja!! 🥳
  • Symetrical
    MalinJ skrev 2022-12-08 10:16:16 följande:

    Ja men precis, jag fick ett sådant tidigt missfall. Visste inte fören då att jag varit gravid, fick ett sådant även när jag var 20. Följdes såklart upp med läkare.

    Smärtan är enorm, man ligger bara och vrider sig i fosterställning typ, jag grät bägge ggr och blodmängden och klumparna. Nej fy! Att så mycket kan finnas redan så tidigt. 


    Vad snällt att du fortsätter hoppas men känns som detta är slutet, har rosa flytningar nu, inte mycket alls men lite. Har molande värk, mina bröst är inte lika spända nu heller. 


    Jag är verkligen förvirrad/fascinerad av vad som hänt min kropp! Haha


    Har också fått ett tidigt mf, men visste inte om att jag varit gravid förrän efteråt. Gjorde inte så ont och kom inte så mycket blod, så sånt verkar kunna variera rejält. Däremot var det värre när jag fick ma/mf i v 8+. Hade börjat blöda lite själv och när det bekräftades på ul att det inte var ett friskt foster fick jag tabletter för att hjälpa det på traven. Satt på toa och hade rejält ont i säkert två timmar sen. Blödde dock inte överdrivet mycket efter det, så tror inte att jag är nån som blöder mycket varken vid mf eller mens. 

    Men så snopet! 👎🏼 Aja, nu får du i alla fall en chans att testa tempning på riktigt! 💃🏼
  • Symetrical
    Nyponet01 skrev 2022-12-08 11:27:41 följande:

    Spännande för er Symmetrical, Lojsan och MalinJ. Fina kurvor så jag tror på era ägg! Cool

    Jag hade temp på 36,1 idag igen Tungan ute och brösten super mega ömma sen igår kväll. Skit ont när jag tog av BHn. Super ont när jag klev upp imorse. Var nästan tvungen att hålla i dom. SkrattandeSkrattande Massa menskänningar! Om som tusan i livmodern. Känner mig svullen och irriterad. Ljust, ljust rosa på pappret förut, precis så man kunde ana något. Så hoppas verkligen den där mensen kommer NU! Vill börja om från början!!


    Men nu får ju ändå mensen komma så att du kan få börja om. Punkt! 
  • Symetrical
    Snorkfrökenhär skrev 2022-12-08 13:02:11 följande:

    Hej allihopa!

    Jag har varit lite off några dagar, sjukstuga här hemma och det dröjer länge innan jag är på nån kul plats i cykeln. Är så less på att jag har så långa cykler. Hade rätt så normal längd på cyklerna i somras och början på hösten men nu har de blivit längre...suck...tar ju sån tid innan en chans dyker upp. Så jag är depp över det Rynkar på näsan

    Och så tråkigt att få läsa om missfall och andra ovissheter i era graviditeter, jag deppar med er och håller tummarna att det blir bra i slutändan Hjärta


    Förstår verkligen frustrationen! Jag hade ju så när vi försökte med tvåan. Typ alla andra hann med två försök under tiden som jag hade ett. Så otroligt segt! Skall du inte se om du kan få letrozol utskrivet av någon privat gyn..? 💕
  • Symetrical
    MalinJ skrev 2022-12-08 13:02:31 följande:

    Vet ni vad. Jag tog ett vanligt test idag, teststicka ofta från rfsu, nyss faktiskt för magen känns så konstig.

    Jag vet inte om jag inbillar mig men så skickade jag bilderna till min kompis också och jag sa inget utan skickade bara dom sen skrev hon precis samma sak, hon ser ett ytterst svagt streck.

    Så tänkte jag då inbillar jag mig kanske inte, men sen blev jag lika besviken för tänkte efter att dessa kanske också har spökstreck? För här ser man ändå en skymt av ett streck. 


    Så säg vad ni ser lr inte ser, vågar jag hoppas lite till iaf? 🙈🤣
    Japp jag vet, utsätter mig för onödiga saker hela tiden. Haha


    Ni får nog zooma också. 


     


    Jag kan också skymta något extremt svagt, men mest på nivån att det syns vart strecket ska vara! Dock förstör ju fl kvaliteten på alla bilder, så syntes kanske mer i verkligheten!? 😃 Jag fortsätter hålla tummarna blå här hemma för din skull! Mens - vik hädan!!! 🥷🏼
  • Symetrical
    MalinJ skrev 2022-12-08 15:04:10 följande:

    Ja när jag la in bilderna här så ser inte jag det lika bra som när jag kollade stickan eller bilderna jag har på mobilen. 


    Men herregud, vad kan detta betyga, jag bara ryser i hela kroppen. 


    Hahaha vik hädan, ja fasen kom igen nu.
    Trodde jag seriöst skulle vakna med blod i morse och mensvärk men nej.. Så konstigt verkligen, inte haft någon mensvärk idag mer stickningar och molvärk på ena sidan.
    Men den rosa flytningen är ljusbrun igen, det känns knas, så ja.. Vi får se hur detta mysterium slutar, blir lite lätt galen på detta 🤣


    Verkligen spännande!! To be continued 😬👏🏼✊🏼

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida