Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    H0nd3ndär skrev 2022-04-13 17:21:07 följande:

    Symetrical: jag kollar inte tappen mer än att det gjorde ont vid sex i söndags för att det kändes som att tappen vart låg. Äl-känningarna försvann helt i måndags men mest symptom och mest äl-flytningar lör.

    Har bara haft 2 äl sedan förra graviditeten. Men 14-19 sisådär. 16-17 är nog relativt vanligt.

    I lördags tempade jag 06.05 mot 06.50-07.10 normal sätt. Så visst 1 timme men sååå stor skillnad bör det inte ge.

    Denna cykeln har varit extremt hoppig och svår att tyda.

    Coverline stämmer ganska bra. Brukar ligga runt 36.4.


    Hmm. Okej.. men det händer inget i ff om du justerar den tempen 0,1 grad högre (vilket den borde blivit om du tempat vanlig tid)? Tycker bara att coverline är så låg i förhållande till temparna innan äl generellt. Om man går på den vaginala tempen brukar du ju ligga kring 36,6-36,8 innan äl och då känns ju coverline på 36,4 väl lågt. Eller jaha, den utgår från muntempen såklart. Gud vad förvirrande med två olika grafer xD Hade varit intressant att se var ff satt äl ifall du bara reggat den vaginala tempen!
  • Symetrical
    Lojsan DN skrev 2022-04-13 17:41:35 följande:
    Men brukar din kropp bete sig så här innan mens? 
    Du kan ju ha växtvärk med ;p 

    Så här ser det ut... 
    Wawawiwa! Ser riktigt lovande ut Hoppas att den fortsätter klättra uppåt imorgon!

    Måste typ säga pass på den xD Bara andra cykeln sen uttag av mirena och förra månaden var jag så galet skengravid pga att kroppen höll på att återställa sig efter drygt tre år med hormonspiralen, så jag vet typ inte. Får dock lite deja vu från tidigare ggr jag blivit gravid, just detta med mensvärk som kommer och går och så pirrandet. Tror att jag brukar ha mer ihållande mensvärk innan mens, samt mer brännande känsla i livmodern, men vad vet jag!? Tungan ute
  • Symetrical
    Cinapuffen skrev 2022-04-13 20:50:45 följande:

    Attans!!! Fick hem nya tester ikväll och kunde inte låta bli att testa. Tungan ute Hade inte kissat på 3 timmar men det såg ganska utspätt ut. Delar med mig av resultatet här.. vågar ändå inte riktigt tro på det. Drömmer


    Klockrent plus! Stort grattis! Hjärta
  • Symetrical

    Tempdipp och mens här. Känns skönt att cykeln redan är så stabil efter spiraluttaget! Verkar få äl på typ cd17-18 och sen mens 11 dagar efter det. Blir det bebis nästa äl blir det typ exakt på dagen 10 år efter min första graviditet ;)

  • Symetrical
    Cinapuffen skrev 2022-04-14 07:01:23 följande:
    Härligt att det gick så fort ändå. Solig Håller tummarna för en januaribebbe! Hjärta Jag fyller i januari och det är toppen tycker jag. 
    Har alltid tyckt att maj är en bra månad att bli gravid i! Typ från och med nu fram tills augusti vore det optimala i min bok. Trist att man inte bara kan boka bebbe. Men samtidigt är det ju det som är charmen! ;)
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-14 08:12:53 följande:
    Januaribebis rullar fint på tungan känner jag, också coolt med nästan exakt på dagen för 10 år sen. 
    Jag har världens mensvärk så räknar med mens under dagen.

    Också kul att få hänga ännu en månad här inne i jakten på ett plus :) 
    Håller med! Även om det lär bli februari för min del isf med tanke på hur bra de små illbattingarna verkar trivas i min trånga mage. Fick till och med vräka den senaste xD

    Hoppas verkligen att mensen kommer nu då! Så ni får ett ärligt försök! Hur länge är du borta sen? Och vad låg dagens temp på?
  • Symetrical
    H0nd3ndär skrev 2022-04-14 08:06:45 följande:

    Idag ändrade både NC och FF kurvorna "rätt" efter att tempen ökat ytterligare. Nu tror jag på dem :D

    Äl+3


    Så där ja! Nu är det bara att vänta på Plus 
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-14 10:46:15 följande:
    Jaså, sånt gillar jag inte de ska ut gärna tidigare.. haha.. har en enorm fobi för övergrodda bebisar som ska ut.. sist jag var gravid hade jag väldigt mkt fostervatten=stor mage i slutet och drömde om en 10 kilos bebis som skulle ut.. vaknade ganska ofta i panik... 

    Ja hoppas, hade en 29 dagars senast i oktober så kanske har en sån igen nu, tempen låg på 36,3 så allt tyder på att den kommer idag tycker jag.. jag blir borta sön-fre.. åker alltså dag 11 om mensen börjar idag så inte helt optimala dagar att vara borta på..

    Undrar om de blir lika svåra att få ut ur huset när de blivit vuxna med.. Jag har gått över mer och mer för varje barn. Helt fel liksom. Brukar det inte vara tvärtom!? Obestämd


    Men typiskt ändå! Då får den antingen komma nu idag, eller också vänta i minst fyra dagar till!

  • Symetrical
    Lojsan DN skrev 2022-04-14 17:49:54 följande:
    Jag vågar inte hoppas riktigt ???? Men tempen har inte ökat i dag den ligger stabilt på en vågrät linje i dag, så det är ju ändå positivt att den inte sjunkit. 
    Tagit gravtest men som visar neg tror jag, fast ÄL-testet börjar öka i styrka så kanske är nått ????

    Jaha då kan jag förstå att du är lite förvirrad över din kropp nu. 
    Men har tant röd kommit i dag eller hur känner du dig idag? 

    Låter ändå lovande! Vilken dpo är du på nu? :)


    Japp, den kom som ett brev på posten som väntat! Ganska skönt dock, måste jag säga. Vill inte låta otacksam, men tanken på att vara höggravid och beräknad på julafton kändes inte riktigt som en högvinst. Samtidigt som jag inte aktivt ville avstå pga det, för tänk om det varit guldägget liksom! ;) Men nu vet jag och det känns bra!

  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-04-14 13:06:42 följande:

    Ja man har ju bara hört tvärtom, tidigare för varje.. du är speciell ;) 

    Har rekord på 30 dagar, får se om de spräcks denna gång.. allt annat har ju varit märkligt denna månad så varför inte fortsätta liksom.. har en vinflaska som väntar i kylen för att fira mensen så jag hoppas den kommer idag :) haha 


    Tack, du får mig att känna mig mer som ett unikum än ett freak ;)

    Hur går det? Ingen mens än?
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida