Inlägg från: H0nd3ndär |Visa alla inlägg
  • H0nd3ndär

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Blir en spännande midsommar för många i tråden detta Solig

    Min yngsta vart beräknad på midsommar så tycker gott nästa kan bli tillverkad då Cool

    Ew här idag så ser ut att bli för mig en tidig äl även denna gång. Förhoppningsvis redan i midsommarhelgen. Inte börjat äl-testa än men måste komma ihåg att göra det imorgon!

  • H0nd3ndär

    Spännande med alla grafer och alla past-äl Solig

    Här är äl-testerna fortsatt svaga trots äl-känningar. Blir inte som jag hoppades med tidigare äl även denna gång. Tror nu mer på äl bortåt ons.

  • H0nd3ndär
    Lilleplutt2022 skrev 2022-06-25 21:53:17 följande:

    Så spännande och lärorikt att följa allas diagram. Fattar inte varför jag inte började tempa för flera år sen?!Skrattande

    Jag hoppas jag är nära men blev plötsligt nervös att jag inte kommer att ägglossa denna månad av någon konstig anledning.
    Jag tog nämligen ett ägglossningstest cd10 där strecket var tydligt men inte tillräckligt starkt för att vara positivt. Cd11-12 var det helt plötsligt blankt för att idag var otroligt svagt men man kan dock se strecket.
    Någon som har varit med om att få ett tydligtvstreck för att sen försvinna och komma tillbaka?
    Hoppas innerligt det blir starkare imorgon! Känner ju en ökning av sekretet så än så länge borde det inte vara kört samt pulserade värk i höher äggstock. Nu känns dete extra bra att jag har börjat tempaGlad
    Laddar med grafen

    Hoppas alla hade en fin midsommar och önskar alla en fortsatt fin sommar med mycket plus framöver Hjärta


    Ja, mitt äl-test är ofta som svagast precis innan eller någon dag innan de sticker och blir positivt. Så tror inte du behöver oroa dig. Äl kommer Glad
  • H0nd3ndär

    Äl-stickorna på uppgång här. Detta från i förmiddags. Så gissar på positivt idag och imorgon samt äl på tis!



  • H0nd3ndär

    Spännande med graferna Solig

    Här är äl-testet redan negativt igen. Så endast positivt en dag denna gång. Så äl bör ske senast imorgon. Kanske redan idag.

  • H0nd3ndär

    Spännande jämförelser Symetrical! Beställer ett + till dig om ett par dar! Solig

    Lilleplutt2022. De gånger jag har 2 dagar positivt på äl-testerna reggar jag alltid båda dagarna som positiva Glad

  • H0nd3ndär

    Nyponet01 finns ju 50-åringar som lyckas helt på egen hand så absolut finns det helt klart hopp! Håller verkligen tummarna!

    Störande dock att cykeln strular just nu. 

  • H0nd3ndär

    Här hoppas jag att min äl är passerad. Inte haft några äl-känningar alls idag. När jag vaknade imorse kände jag mig genomkall. Sist jag hade samma kalla känsla var cd13. Ändå stor skillnad mellan den och dagens temp. Förhoppningsvis fortsätter tempen uppåt imorgon! 



  • H0nd3ndär

    Symetrical: tråkigt med dippen! Men sålänge inte mensen dykt upp finns det alltid ett litet hopp. Dagen i sig med en sådan dipp skulle passa fint med en fästningsdipp!

    Ja, jag tror att jag är äl+2 idag. NC satte ut som äl+3 idag men det tror jag inte på. FF avvaktar. De svängande temperaturerna i sovrimmet stör upplever jag. Idag vart det iskallt igen...

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida