Inlägg från: H0nd3ndär |Visa alla inlägg
  • H0nd3ndär

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical: känner inget utöver det vanliga såhär dags i menscykeln. Dvs trött, trött, trött, lätt molvärk av och till, lite känsligare luktsinne och vagt illamående av och till. Hyn är också lite sämre. MEN kände ungefär samma, fast kanske än lite starkare förra cykeln, så typiska innan-mens-symptom. 

    Bara ilskheten och sedan sist den rivande mensvärken som kommer 1-2 dygn före mensen som jag fortfarande "väntar" på.

  • H0nd3ndär

    Brallans: nej så klart fram tills mensen är ett faktum finns ju alltid en gnutta hopp. Men varken symptom eller tempen visar på något revolutionerande för min del denna cykel. Din kurva ser MYCKET mer lovande ut Solig

    Skulle inte heller förvåna mig om min kurva redan är på väg ner. Nackdelen med kort lutealfas...

  • H0nd3ndär

    Här kommer en dyster kurva... frågan är om det ändå är transxamsyran som minskar mensen som stört. Skulle inte förvåna mig om mensen kommer redan imorgon. Om, så blir detta en rekordkort cykel på 23 dagar. Det andra som vart annorlunda denna cykel är att det är första helt amningsfria cykeln MEN det borde bara påverka positivt...

    Får försöka se det positivt. Nu kommer jag inte vara illamående och trött på lillas 1-års kalas.



  • H0nd3ndär

    Håller tummarna för att det bara är det är en ofarlig blödning Hoppas2012. Många blöder ju tidigt i graviditeten och det går vägen ändå!

    Skönt att kurvan är fortfarande hög Brallans. Ser lovande ut Solig

  • H0nd3ndär

    Min kurva vart... ehm... spännande idag...

    Dock har jag mensvärk så gissar att mensen snart dyker upp ändå. Men än inget blod. Alltid något! Väntar den till imorgon så befäster den 10 dagars lutealfas. Det vore bra. Sist kom första blodet kvällen äl+10. Cyklerna innan dess tidigare på dagen äl+10.

    Om mensen inte kommer idag har jag inte bestämt mig för om jag ska testa eller inte imorgon. Testerna här hemma är utgågna så tänker att de troligen skulle vara opålitliga ändå...

  • H0nd3ndär

    Testerna gick ut för något år sedan. Det är babyplans testa tidigt. Har inga större planer på att köpa nya förrn dessa är slut. Tror nog att de fungerar men misstänker att de kan vara lite mindre känsliga och därmed behöva någon/några extra dagar för att visa något.

    Oftast hinner ju min mens komma innan testning...

  • H0nd3ndär
    Hoppas 2012 skrev 2022-06-10 12:45:34 följande:

    Tack tjejer
    Nu vill man ju "hoppas" att det var tvillingar och att man miste ena, är ni med på hur jag menar?
    Vill inte låta okänslig, drar efter halmstrå här just nu.
    Vi får se hur de kommande dagarna blir om man får lika lång blödning som man brukar ha mens etc, så får man testa nästa v och se om hcg höjts


    Beklagar Hjärta

    Finns alltid en liten chans på tvillingar så inte alls orimlig förhoppning. Känner till flera som fått mf på bara ena medan andra överlevt och på den fronten med att bli gravid med tvillingar är ju åldern 35+ till fördel.
  • H0nd3ndär

    KisseKatten 2014: Tar endast folsyra regelbundet. 

    Det enda jag gjort är att sluta med kaffe och te.

  • H0nd3ndär

    Välkommen Lilleplutt2022! Vet flera som lyckats efter 3+ år av försök. Så håller med om att det absolut inte är kört! Håller tummarna för ett + i närtd!

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida