• Chelsea84

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej smyger in här, är 37 år och blir 38 i år. Fick missfall den 7e mars. Det var ingen planerad graviditet då jag ätit minipiller och inte haft någon mens. Men när jag såg plusset på stickan, kände jag verkligen att jag vill ha ett barn till. Har två innan, med en annan man.

    Nu har jag en liten fråga...blödde ca 10 dagar efter MF sen bruna flytningar i någon dag...sen va allt över,men igår och idag har jag haft ljusbruna flytningar. I morse kändes det som jag fick ÄL, och hade ikväll spontanmys me mannen...när jag sen var på toa kom det som en rosaaktig flytning när jag torkade mig? Vad kan det vara? Kan de va på grund av MF än? Eller ÄL-blödning? Aldrig hänt mig förut.

    Vill helst vänta med att försöka innan jag fått första mensen, men blir det så blir det :)

    Oj vad långt det blev nu haha.

  • Chelsea84
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-03-24 11:53:50 följande:
    Det kan ju bero på mf, men kan också va som du säger en äl-blödning. Kan också vara för att ni hade sex. Slemhinnorna kan ju påverkas en hel del av hormonerna från en graviditet och bli lite skörare än vanligt så jag tror inte det är något du behöver vara orolig för iaf.
    Ok tack för svar:) ja men tror verkligen jag hade ÄL igår min temp hade stigit med 0.6 grader i morse... 
    Och är inte speciellt orolig de var bara pyttelite rosa i flytningen och har varit normalt sen dess :)
  • Chelsea84

    Hur går det för er alla? Någon med BIM snart?

    Ska ha mens i morgon eller måndag, tror jag, svårt att veta efter MF i mars. Och hade ingen mens innan det heller då jag gick på minipiller.

    Vill ha ett plus snart, men egentligen vill jag ha en mens innan, så jag vet.

    Men tycker att jag känner mig lite som innan jag plussade i februari..  illamående som kommer o går,stickningar och uppblåst mage. Brösten blir mer o mer ömma, men kan ju lika gärna va menssymptom haha.

  • Chelsea84
    Etaj skrev 2022-04-02 16:06:37 följande:
    Jag plussade för några dagar sedan, hade kemisk graviditet i mars så vågar inte hoppas riktigt än men starka och fina pluss på stickan :)
    håller mina tummar för att du plussar snart igen!
    Åh grattis... håller tummarna att det går hela vägen denna gång. Men skönt med starka plus Glad
  • Chelsea84
    Symetrical skrev 2022-04-02 18:29:10 följande:
    Men vad spännande!!! :D Håller tummarna för att det är något som växer där inne! När tänker du testa?
    Själv har jag äl i skrivande stund, så blir väl bim typ 12-13/3, eftersom jag har ganska kort lutealfas :)
    Ja, jag tänkte vänta tills nästa helg med att testa, om inte mensen kommer först. 

    Men orkade såklart inte hålla mig, så testade mig i morse. Svaaaaaagt plus... lika svagt som förra gången så lite orolig att det slutar på samma vis denna gång. Men har ju heller ingen aning om när jag ska ha mens egentligen så tar ett nytt test till helgen och hoppas det är starkare  :)

    Ååh spännande ;)
  • Chelsea84

    Vad tror ni? Ser ni nåt?

    Är så svagt, så rädd att det slutar i MF  som förra månaden... men ska ta ett nytt om några dagar...

  • Chelsea84

    Never mind, fick mensen precis efter jag skrev :)

    Men det var ju det jag egentligen ville. Och nu vet jag ju att kroppen fungerar, så nu kan man börja försöka på riktigt :)

  • Chelsea84
    Pandy13 skrev 2022-04-03 19:30:43 följande:
    Synd och bra på samma gång då, hehe. Jag ser dock två streck, svagt men ändå tydligt. Kan inte va nidblödning? Eller har du fått ordentlig mens nu?
    Ja, nu är jag riktigt förvirrad...blödde igår rann lite men inte mycket, ungefär som när min mens börjar. Men sen har det inte kommit mer..

    Testet kan ju visa positivt från missfallet oxå...fast det sista testet jag tog precis innan mf var svagare än det jag tog igår. 

    Bara att vänta o se, antar jag :)
  • Chelsea84

    Hej tjejer, varit borta ett tag nu... blir inte klok på min kropp... fick ju svagt positivt förra cykeln..men det var antagligen bara rester från MF nu har jag bim lördag eller söndag. Gjorde ett test idag för att försäkra mig om att allt är borta från MF och nu var testet helt blankt. Det var ju skönt..men nu har jag genomskinliga jätteklibbiga flytningar som vid äl.. och hugger i vänster äggstock..känns alltså som äl är på gång..men jag ska ju ha mens nu.. hänger fan inte med min kropp asså haha.

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida