Inlägg från: Cinapuffen |Visa alla inlägg
  • Cinapuffen

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej! Är gärna med i denna tråd! Glad Jag är nyligen fyllda 40 år och har två pojkar på 9 och 13 år, blir 10 och 14 i år. Nu har jag en ny sambo sedan två år tillbaka som inte har barn sen förr. Han blir 28 i år. Drömmer

    Så nu har jag tagit ur min hormonspiral och det som händer det händer. Vi har i stort sett sex varje dag. Jag har ingen koll på ÄL och har varit mensfri i ca 4 år pga spiralen. Så det är svårt att planera. Tungan ute

  • Cinapuffen

    Uscha, jobbigt för er tjejer med sjukdom. Håller tummarna för plus senare! Hjärta

    Här dök mensen upp idag. Tog ut spiralen i onsdags. Känns bra att veta att man funkar. Har ju inte haft mens på 4 år. Tungan ute Bara att vänta på nästa ÄL nu då. Har aldrig kört med äl-stickor. Men jag och sambon har normalt sex varje dag iaf, så det borde inte vara svårt att pricka ÄL. Drömmer Sen får man väl hoppas på att det är bra kvalitet på äggen som är kvar. Obestämd

  • Cinapuffen
    Anonym (Elsa) skrev 2022-02-06 12:59:36 följande:
    Jag plussade idag! Så glad!! Samtidigt vet jag att det inte går att ropa hej, har haft två tidiga missfall förr. Men ändå! 
    Stort grattis! Solig

    Jag trodde jag var färdig med barn. Har två på 9 och 13 år med mitt ex. Osså är man ju 40 år själv. Men min pojkvän sedan två år tillbaka blir 28 i år och har ingen barn sen förr. Så vi kom fram till att om vi ska ha ett gemensamt barn så måste det bli nu. Glad

    Trodde jag fick mensen igår efter uttag av hormonspiral i onsdags. Men idag kommer det knappt blod på pappret när jag torkar mig. Obestämd Och livmodertappen är riktad som vid ÄL. Men ägglossningstestet visade negativt. Vet inte vad jag ska tro.. men det visar sig väl så småningom. 

    Håller tummarna för plus hos er andra! Hjärta
  • Cinapuffen
    Kiiwii skrev 2022-02-07 12:34:36 följande:

    Näää, skit också. Helt plötsligt var bara mensen här utan förvarning. Exakt på dagen. 


    Det blir att ta nya tag och satsa på en novemberbebis istället Än sålänge känner jag mig positiv och hoppfull. Min man har alltid sagt att det blir en till decemberbebis, nästan så jag börjar tro honom, haha.


     


    Men attans! Håller tummarna för Plus nästa gång! Solig
  • Cinapuffen
    MariaNathalie skrev 2022-02-09 10:54:40 följande:

    3:e dagen med rosenro. Jösses va pigg och glad jag är. Brukar va rätt trött och bitter när jag har mens. Men nu far jag fram och är både glad och har ork och driv. 
    Jag ska lägga till lite mer vitaminer som jag läste om igår som Oxå är bra för cellerna och celldelningen är ju otroligt viktig när det ska bli ett barn. E-vitamin och omega 3 fattas nu  i min dos. 

    Jag tar rosenrot och magnesium morgon och kväll. Sen tar jag en tablett med folsyra b12 b6.


    Min man tar zink, rosenrot, magnesium.
     
    Behöver beställa hem ägglossningstest. 
    Jag brukar använda clearblue advance 
    men ska kolla med stickor också lite tidigare då det är många som fått ägglossning tidigare än vanligt. 

    jag är taggad och laddad
    nu ska det bakas bebis 

    hur ofta ligger ni innan och under ägglossning?


    Åh vad härligt att få må så bra. Solig 

    Jag håller med Hoppas2012, vi ligger varje dag 1-6 ggr oavsett och nån enstaka gång blir det varannan dag. Men det är hemskt sällan. Just därför har jag egentligen tänkt att inte använda ägglossningstest. Men eftersom jag inte vet exakt när jag har ägglossning pga tidigare spiral, så köpte jag några test bara för nyfikenhet. Så man kan hålla lite koll på cykeln. 
  • Cinapuffen
    Älskadelillaliv skrev 2022-02-09 10:35:50 följande:

    Hej
    Hoppar med här. Önskar så en sista liten sedan mitt mf i januari fick ett till mf nu men de är så tidigt så. Blir 39 i år och känner att de är verkligen nu eller aldrig. Hemskt känsla när paniken in finner sig att detta är verkligen sista chansen. Mf i januari var ju ej planerat barn men efter de vill jag så gärna ha en liten till. 
    Försöker inte tänka på de för de sätter ju sig på hjärnan. Hoppas vi alla Plussar snart. Jag hoppas på november bebis ja eller dec går också bra ????


    Välkommen! Beklagar missfallen. {#emotions_dlg.flower} 

    Håller tummarna för att du får plus snart! Hjärta
  • Cinapuffen
    pandarinen skrev 2022-02-09 13:31:47 följande:

    Oj hur orkar ni ha så mycket sex hahahaha. Har ni barn sen tidigare? Och hur lämge har ni försökt få barn? 
    Här ligger vi när glada gubben dyker upp, de två mest fertila dagarna i månaden och ibland dagen efter. Hinns och orkas inte med mer mellan skiftjobben, och en 2 åring att ta hand om också. 
    Vad menar du med att många fått ägglossning före glad gubbe på clearblue advance?


    Orkar gör man ju eftersom man är sugen. Skrattande Både jag och sambon jobbar skift och jag har två pojkar på 9 och 13 år som är hos oss 70%. Men vi hittar alltid tid till sex. 
  • Cinapuffen
    mamma8212 skrev 2022-02-16 07:54:40 följande:

    Heej tjejer, 
    Här händer inte mycket. Försök 9 nu, tror jag. Jag börjar ge upp mer och mer och börjar nog vänja mig vid tanken att det inte blir något. Vi reagerar inte när mensen kommer längre, bara konstaterar. Ingen av oss blir direkt ledsen längre, heller. Vi får se helst enkelt, vi fortsätter ett tag till sen får det räcka. :) Väntar på bim om typ en vecka. 


    Man har ju hört att många blir gravida när de "ger upp", att man slappnar av och inte stressar då. Hur som helst så håller jag tummarna att det är er tur snart. {#emotions_dlg.flower}
  • Cinapuffen
    pandarinen skrev 2022-02-22 19:54:35 följande:

    Jag tror knappt det är sant men fick precis fast gubbe! På cd19 och efter 11 dagar med blinkande gubbe.
    Så glad att jag inte gav upp utan fortsatte att testa trots rekomendation att inte testa efter 9 dagar eller vad det står...
    Helt otroligt, trodde denna måmad var förbi....
    Hoppas du får fast gubbe snart!


    Woho! Grattis! Skrattande Nu blir det åka av! Flört Håller tummarna för Plus om ett par veckor! Solig

    Själv fattar jag ingenting. Mina ÄL-test har visat negativt hela tiden. Men vid samma datum var tappen hög och öppen, jag hade äggviteflytningar och tempen sjönk. Så jag vet inte vad jag ska tro. Obestämd Får väl se vid BIM sen antar jag. Tungan ute
  • Cinapuffen
    pandarinen skrev 2022-02-22 20:42:34 följande:

    Vad är du på för dag i cykelm? Och när tror du att du har bim?


    Tog ut spiralen 2/2 och har inte haft mens på 4 år. Men alla symtom pekar på att jag hade ÄL på CD14-15 (räknat från spiraluttag). Trodde jag hade bim den 5/3 men den är flyttad till 2/3 enligt appen.
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida