Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    FuckGoggleAskMe skrev 2021-10-13 23:47:29 följande:
    Kanske t.o.m. en brains donor, det finns hopp!
    *donator
  • FuckGoggleAskMe
    AndreaBD skrev 2021-10-14 09:11:12 följande:

    Är det nån som vet hur länge man anses vara vaccinerad, om man ska åka utomlands t.ex. ? Jag har hört något om 90 dagar eller 180 dagar. Får kolla närmare. 


    I en del länder är det sex månader, är väl olika i olika länder antar jag. 
  • FuckGoggleAskMe
    AndreaBD skrev 2021-10-14 09:51:15 följande:
    Har läst på nu. EU-intyget gällde 90 dagar om man har beställt det juli - september. Så då går mitt ut nu. Men man kan bara beställa ett nytt, jag fick det på några sekunder till min kivra-box, och den är nu giltig i 180 dagar. 
    Ok, jag skulle kanske inte ha svarat, eftersom jag inte ens vet vad kivra är ? men jag har i alla fall ett elektroniskt EU vaccinationsintyg på en app, som räcker här där det är utfärdat, i oändlighet, dvs snart sätter de väl någon gräns för det, men inte ännu.
    En del andra EU länder har liknande intyg, som i de länderna nu anses vara giltliga i 12 månader från det att de är utfärdade (eller 360 dagar), och tidigare var det något land som tillät detta intyg i 6 eller om det var 9 månader, men nu har de ändrat till 12. Varje land man åker till kan ju sätta egna regler om det, godkänna det som giltligt i tex 6 månader eller kräva ett PCR prov dessutom. 
    Så just det intyg du skriver om, känner jag inte alls till. 
    Sen beror det ju också på om man åker inom EU eller inte, och vad som godkänns i länder utanför EU. 
  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-10-15 18:41:11 följande:
    Jag skrev att det säkert (=förmodligen, sannorlikt) finns vaccin där bieffekter kommit senare. Det är inte att hävda, utan att helt enkelt svara att ja, det kan säkert finnas. Om någon har intresset att kolla upp det så varsågod. Jag har inte det intresset.
    Sveriges experter inom detta område säger att det är uteslutet att det plötsligt dyker upp biverkningar efter några år. Du kan ju sitta på din kammare och ha en motsatt uppfattning, men det är otrevligt att du sprider din privata uppfattning på internet, utan minsta vetenskapligt rön att luta dig emot. 

    Du har ju tydligen intresse av att sprida dina privata hittepåteorier utan förankring i verkligheten så om du ville skaffa dig ett uns av trovärdighet vore det ju på sin plats att du hittar något seriöst som stöder dina åsikter som du upprepar. 
  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-10-19 21:25:05 följande:

    Jag har aldrig avrådit någon att ta vaccinet men jag har poängterar att det är frivilligt och man själv väljer om man vill ta det eller inte, oberoende av vad andra tycker, vad forskningen säger och vad fakta säger.


    Ja du poängterar och poängterar, medan de sjuksköterskor jag känner uppmuntrar till att vaccinera sig, eftersom de tror på den överväldigande majoritet av läkare, forskare och experter som säger att vaccin är bra. Dessutom har de sett hur antalet sjuka i Corona minskat av vaccinet.

    Man kan ju undra varför du upprepar att vaccinering är frivilligt. Tror du A att folk inte redan vet det, eller B att de som läste dina fem första inlägg om att det är frivilligt inte förstod vad du skrev, så du måste upprepa? Du borde uppmuntra till vaccin, såsom din yrkeskår påbjuder!

    Du svamlar om eventuella biverkningar om 15 år. Den seriösa vetenskapen (som du borde lita på) är eniga om att det är BS. Forskare är inte synska, men kan förutse betydligt bättre än du kan. Spår du i kaffesump också?
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-10-19 23:20:31 följande:

    Inte låtsats nått, detta är väldigt självklar för en annan som säkerligen tagit över 1000 blodprover.

    Där allt ifrån inte en droppe till spruta 10cm upp ifrån ett blodprov.

    Dock förstår jag att ess undrade, för ess visste inte om detta.

    Jag förstår inte varför du upprepar samma som jag, men det är en sak till vi aldrig kommer får reda på.

    Förstår inte ens syftet att upprepa samma som jag, och vi kommer heller aldrig få reda på detta heller.

    Jag har många ggr funderat på om hon inte ens kan Svenska alls, för det är väldigt konstiga tolkningar som görs.

    Sure jag kan vara otydlig ibland,men jag förklarar jätte gärna om det är något som är oklart.

    Då jag är medveten om mina språkliga problem i skrift, som kan te sig lätt bakvänt ibland, därför förklarar jag gärna en gång till om det är nått oklart.

     

    Det verkar nu som att det är mesta dels de äldre som har svårigheter att bilda ett skydd av vaccinen som dör nu och de med immunproblem.

    VI får hoppas Merck läkemedlet kommer på marknaden snabbt och med de enorma framgångar man har med detta läkemedel.

    Så bra att de avslutade studien i förtid.

    Det verkar som Nobelpriset i medicin verkligen har gett många mer möjligheter att tillverka läkemedelssubstanser och utan dess spegelbild hänger med läkemedlet oich gör de farliga.


    Det verkar som om du inte förstått något om Nobelpriset i medicin.
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-10-19 23:46:52 följande:

    Var det inte medelpriset som hade denna om spegelbildsmolekyler?

    Och fördelar med denna att man får säkrare mediciner och slipper spegelbilden.

    Till exempel skulle aldrig neurosedyn ha blitt så farlig om man hade haft den kunskapen och sättet att bygga upp substanser för läkemedel.

    Givetvis kraftigt förenklat när endast en halv mening med endast tio ord.

    Men om du vill fördjupa så kommer jag lyssna på dig, så gör det, för det har jag inget emot att lära mig mera saker.

    Kanske du kan göra det med tio ord?


    Det verkar som Nobelpriset i medicin verkligen har gett många mer möjligheter att tillverka läkemedelssubstanser och utan dess spegelbild hänger med läkemedlet oich gör de farliga.

    I 10 ord, Nobelpriset i medicin har inte gett någon möjlighet till något. Utom att det har gett pengar och anseende till ett par forskare.

    Kan du inte lära dig något om det finns fler än tio ord?
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-10-23 00:32:54 följande:

    Veckas sista rapportering i hur många doser man vågat sig på att ta av vaccinen, och det är liknande ökningar fortfarande.
    Antalet doser givna:
    2021-10-22 14 335 108
    Antalet vaccinerade personer med minst en dos:
    2021-10-22 7 233 886 84,7%
    Antalet personer som fått två:
    2021-10-22 6 845 102 80,1%

    Och 12-15år ligger på ~12%


    Och vad tror du det tillför diskussionen med dina siffror kopierade från FoHM, Aftonbladet eller vad det nu är? Absolut inget, alla kan lätt se dessa siffror ändå. Det är bara irriterande. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Y) skrev 2021-11-20 23:46:09 följande:

    Jag har nu lyckats fått till en tid och tagit första sprutan, men jag har sån jävla ångest att jag funderar på om det var värt det.

    Det återstår väl att se men jag mår jättedåligt nu av rädsla för biverkningar, hjärtat slår snabbt med dubbelslah, har stickningar i vänster arm, tog i höger där gör det ont runt sticket.

    Tror jag kommer dö.

    Hur veta vad som är ångest och vad som är riktigt.

    Jag har blivit så stressad och orolig med allt av Covid, att va isolerad, inte kunna träffa familj eller kunna gå till jobbet, allt som skrivs och påtryckningar att ta vaccin.

    Önskar bara jag kunde få må bra, att känna sån här kraftig ångest att det blir psykiskt är helt jäkla sjukt. Jag mår så dåligt.


    Bra gjort, du vågade! Men illa att du ska känna dig så stressad av detta i onödan, tala med någon inom vården, inte normalt att känna dödsångest nu.

    Själv mådde jag mycket bättre psykiskt efter mina vaccinationer, kände en stor lättnad över att vara skyddad mot död, svår sjukdom, svåra följdsjukdomar av COVID19 och att smitta andra som tex äldre släktingar. Ja jag vet att det inte skyddar till 100%, men oddsen för att klara sig bra steg ju ofantligt efter min vaccination. Kunde börja leva lite mer normalt efteråt, så skönt! 
  • FuckGoggleAskMe
    Tow2Mater skrev 2022-01-09 17:49:55 följande:
    Vaccinera, eller demonstrera, vilket väljer du? Låter ju riktigt snärtigt! :)
    Ja, antivaxxrörelsen är ju knäpp, tydligen ska de sammanstråla på Stortorget kl. 13.30 på torsdag för demonstration, och alla ska tydligen ta med vattenballonger med texten Nu Vaxx, Strax Död, och man kan få info på FBsidan VaxKrax. 
    Men det är inte så att jag uppmuntrar till deltagande i demonstrationen, trots att de säger att de representerar folk som tänker själva och inte är indoktrinerade av staten. Välj att tänka eller demonstrera, typ.  
  • FuckGoggleAskMe
    FuckGoggleAskMe skrev 2022-01-09 19:14:52 följande:
    Ja, antivaxxrörelsen är ju knäpp, tydligen ska de sammanstråla på Stortorget kl. 13.30 på torsdag för demonstration, och alla ska tydligen ta med vattenballonger med texten Nu Vaxx, Strax Död, och man kan få info på FBsidan VaxKrax. 
    Men det är inte så att jag uppmuntrar till deltagande i demonstrationen, trots att de säger att de representerar folk som tänker själva och inte är indoktrinerade av staten. Välj att tänka eller demonstrera, typ.  
    Välj att inte tänka eller demonstrera, typ - skulle det ju vara.
  • FuckGoggleAskMe

    Broderbob, varför känner du dig föranledd att publicera ett stort antal nyhetsartiklar på FL, tror du att folk inte kan läsa nyheter på egen hand?

  • FuckGoggleAskMe
    broderbob skrev 2022-01-10 00:54:04 följande:
    Somliga verkar inte vara läskunniga då är det bra för dom att öva
    Ok, så du erbjuder läsövning för icke läskunniga, så snällt!
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Annapanna) skrev 2022-08-30 07:39:05 följande:

    Testar att klistra in igen då det blev konstigt när jag kopierade:

    In the context of supply under Regulation 174, it is considered that sufficient reassurance of safe use of the vaccine in pregnant women cannot be provided at the present time: however, use in women of childbearing potential could be supported provided healthcare professionals are advised to rule out known or suspected pregnancy prior to vaccination.


    Rekommendationerna har inte ändrats, det där är en gammal text. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?