Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    Zamaso1 skrev 2021-04-27 17:51:35 följande:

    Fick ett till tidigt ultraljud idag och den lille lever på för fullt där inne! Kan inte förstå att detta händer mig nu efter 7 missfall de senaste 3 åren! Har varit sååååå orolig få jag inte har några symptom alls mer än lite tröttare än vanligt..

    slänger med en liten bild på lilla sköldpaddan <3


    Vilken söting :D jag hade inte heller några symptom så det behöver man inte ha :)

    Så himla kul att så många plussade denna månad! Ska bli kul att följa er alla :))
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2021-06-01 09:49:47 följande:

    En liten sprattlande bebis där inne :D blev flyttad bak 3 dagar nu :P svårt att bestämma sig, men nu är jag beräknad till 10/12 och är i vecka 13, 12+3. Risken var enligt barnmorskan låg, 1:5164.

    Vad har ni haft för risk på tidigare barn? enligt henne var de ju lågt men hade hoppats på 1:20 000 :P


    Åh wow vad kul att se :D jag fick 1:6854, hade också hoppats på 1:20000 på downs men vet inte vad som drog ned. 1:20000 på de andra två. Jag frågade men de kunde inte svara, de sa bara att det är programmet som beräknar en sammanslagning av allt typ. Men hursom är det ju väldigt låg risk så du kan nog vara jättelugn<3
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2021-12-06 21:25:50 följande:

    Jag har blivit mamma till världen mest fantastiska dotter. Hon kom igår kl 02.

    Livet är nu komplett


    Åh stort stort stort grattis till er dotter <3
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2023-03-09 11:36:41 följande:

    Hej på er! 


    vet inte om någon av er någonsin kikar in här men det sjukaste hände mig och jag ville dela med mig till er. Ni vet det där som alla pratar om, att de plötsligt bara blir gravida efter års av kamp. Ja det hände mig tydligen. Jag han inte ens få tillbaka mensen efter dottern och tydligen blev jag gravid. Det är så sjukt. Dottern tog 3 år och 2 år av letrozol med schemalagt sex? denna sparv kom till utan att jag ens fått tillbaka mensen, är nu i vecka 15 och kan fortfarande inte fatta att jag ska få ett till barn. 


    vet egentligen inte varför jag skriver här eftersom att tråden varit död i över ett år men de har kommit så tomt med en graviditet utan att ha er att ventilera med. 


    Hejhej, jag brukar kika in här då jag följer en annan tråd. Kul att höra från dig! Och vad otroligt! fantastiskt ju! :D hur har du mått i graviditeten? 


    vi började en ny omgång med letrozol för syskonförsök för knaopt ett år sedan och tog tre omgångar med de och sen blev vi gravida igen (tog tre omgångar första gången också) och är nu i v 34 <3 ska bli väldigt mysigt med ett litet syskon! 

  • amandakollb
    jjkkll2 skrev 2023-06-30 12:49:57 följande:
    Men stort grattis <3<3<3 Då borde rimligtvis bebis vara här nu? Hur mår ni? Hur känns livet som tvåbarnsmamma?

    Tusen tack <3 ja bebis är här nu, föddes en månad tidigt så kom i börjab på april. Vi mår jättebra! Bebis är supersnäll och sover fortf mycket, och storasyster har tagit det så bra att få ett syskon. Får se hur det blir när lilla tjejen har mer vakentid och tar mer tid, om stora tjejen blir mer avundsjuk osv. Men är verkligen fullt upp Hela tiden haha! 


    läste i ditt andra svar om aborten, så jobbigt :( har du någon annan att prata med? skyddar ni er på något sätt eller blev gravida ändå? vi har inte pratat om något skydd och har sex utan skydd just nu men sambon säger att han inte tror han vill ha en trea men jag är redan lite sugen på det.. tänker att vi kanske kan hamna i samma sits 

Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO