Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Grapefrukt89 skrev 2021-07-14 21:31:13 följande:

    åh! Så mysigt! Jag började också känna nåt som kändes som små puffar/sparkar för några dagar sen! Trodde det var magen och annat först men sen fattade jag att det nog var pyret som levde loppan där inne :P Kul att du också är i den perioden nu med sånna indikationer och signaler inne i magen <3


    Jaaa, grattis! Först är det verkligen svårt att fatta. Jag var tvungen att kolla på anatomibilder och se att det ju inte längre är några tarmar direkt där nere utan att dom flyttat sig uppåt (förutom tjocktarmen då men den brukar ju inte bubbla en massa haha) för att verkligen våga tro på att det var bebisen. xD Så skööönt att veta att den lever där inne! Nu är den på gång igen, så fort jag ligger en stund på rygg. :p

    Vad härligt med semester, och barnvagnstest! Hittade ni nån som kändes bra? Barnvagn är typ det jag längtar minst till, men det måste ju fixas nån gång. :p STORT lycka till idag till dig med!! Jag har vid halv två tror jag det var. :)
  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-07-15 00:24:06 följande:

    RUL idag gick finfint! Allt såg fint ut sa barnmorskan så det kändes skönt. Mest skumt att det var sista ultraljudet (om nu allt går bra).


    Vad bra, grattis till ett fint ultraljud! :) Ja visst är det konstigt att det är det sista? Och tänk för en del det enda! Gäller att ta tillvara på det ordentligt.
  • bananmilkshake
    neongirl skrev 2021-07-15 22:31:19 följande:

    Ultraljudet gjort här också och vi väntar en liten kille. <3 Har haft det på känn, men var såklart inte säker. Eftersom sambon inte fick vara med bad jag henne att inte säga det högt utan skriva ner det på en lapp som jag la i ett kuvert. Så öppnade vi det tillsammans sen, vilket sambon verkligen uppskattade. :)


    Jaaaa, vad roligt, trådens första pojke! Grattis!! <3 
  • bananmilkshake
    Grapefrukt89 skrev 2021-07-16 06:37:29 följande:

    Haha! Ja, känns ju lite skumt när man för första gången får uppleva det men så otroligt häftig upplevelse när man väl förstår vad det är ! ^^ Verkligen en lättnad när man vet att tjejen lever loppan där inne :)

    Ja det var väldigt spontant med barnvagnstest då jag o sambon inte har bil än men fick låna av mina föräldrar. Då passade vi på att åka in till just en sån affär och fråga på och testa massa barnvagnar. Tycker det känns tidigt för min del än att köpa, men har vänner som fått vänta i 2 månader på att få sin vagn. Då kände jag att vi lika gärna kan kolla några gånger och sen beställa/köpa när jag närmar mig vecka 30. Men vi testade till slut 4 olika barnvagnar... Enligt säljaren var Cybex eller Bugaboo Fox de som passade bäst för våra behov (stadsmiljö med kullerstenar + en och annan trip till föräldrar på landet.) Tydligen är stora hjul ganska viktigt med blandat terräng. Jag var innan redan ganska inställd på Bugaboo Fox då 3 vänner till mig rekommenderat dessa. Galet att en sån kostar ca 13.000kr i nyköpspris :O ... Men vi får se hur vi gör...  Vem vet om det kommer en superbra deal sen, då är man lite mer beredd! ;)

    Vi har annars inte köpt nåt än, inte ens en liten babydress eller nalle och tänker att vi gör det när det närmar sig ^^ Känns lite läskigt men supermysigt ändå att kunna göra sånna grejer... :)


     


    Verkligen! Det är först nu det börjar kännas verkligt. :) 


    Vad skönt att ha några alternativ färdiga iaf! Hjälp vilket pris alltså. Förstår inte vad som är så dyrt med vagnar. :o 


    Jag har köpt en endaste liten body, bara för att slå in och ge blivande pappan som present efter ultraljudet. :) Den är helt galet söt. :D

  • bananmilkshake
    Aya2019 skrev 2021-07-17 08:45:00 följande:

    Har RUL 26/7. Men kunde inte hålla mig vart ultraljud igår väntar på liten flicka också :D


    Åh, grattis! {#emotions_dlg.flower}
  • bananmilkshake
    MissJ00 skrev 2021-07-17 09:55:22 följande:

    Bara jag som har RUL så sent som i v20?

    Vill verkligen veta könet nu!!

    Får vänta till 5aug


    Jag hade mitt i 19+5, vecka 20 nästan 21 alltså. :) Är inte det ganska normal tid för rul? 
  • bananmilkshake
    Grapefrukt89 skrev 2021-07-17 22:51:43 följande:

    Nej... Men tyvärr är vissa vagnar så sjukt "trendiga/populära" att tillverkarna typ vet att de kommer säljas ändå. Dock säljs lite äldre utgående modeller för ca 7.000 ibland på sånna affärer. Men dem vi då kunde se som var på rea var för tunga jämfört med de andra modellerna... Vi bor 3 våningar upp UTAN hiss... Så vi behöver kunna lyfta ner vagnen i vårt barnvagnsförråd eller ta upp delar av vagnen till lägenheten utan problem. Därför blev vi väldigt begränsade i vilka som passade bäst.


    Åh! Ja, ibland kan man inte motstå helt enkelt!! Förstår verkligen!!


    "Råkade" köpa 2 bodys igår på lindex-rean på nätet + några små strumpor som va så förbaskat söta. Jag och sambon skulle ju inte köpa nåt än... ops... :P


    Ja det är ju så. :/ Jag förstår! Det är ju värt pengarna att få tag på en som funkar till ens behov också såklart, man ska ju inte ha sönder ryggen eller så. 


    Vad kul, det är så roligt att ha det hemma och titta på det! Så litet och gulligt. Jag tror vi kommer få en stor unge så jag vågade inte köpa minsta storleken haha, den var så mini! Tog 2-4 månader istället. :'D 

  • bananmilkshake
    Sellerin skrev 2021-07-16 21:29:21 följande:

    Grattis till alla er som haft fina RUL nu i veckan!! <3 Som många skriver känns det som att vi är några stycken nu som väntar in en liten flicka, får se hur det går för er andra! Såg att du neongirl väntar en pojke!

    Alltså det är så mysigt att vara gravid och vänta på att få bli en familj! Nu har det gått några veckor sedan jag gjorde RUL och magen växer ordentligt nu! Känner mig så fin och stolt över att få bära runt på vår lilla tjej :) hon är väldigt livad på kvällen och jag bara njuter än så länge! Mår också sååååå bra nu i andra trimestern, har verkligen glömt bort hur illa jag mådde och hur trött jag var de första 15-16 veckorna!


    Så fint skrivet att du känner dig fin och stolt att bära på din bebis. <3 Jag känner likadant. Så skönt att du mår bra! Jag är fortfarande ganska trött men iaf på riktigt bra humör, hela grejen känns så kul att få uppleva. :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET