• jksk

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Hej, 
    Tänkte hoppa med i tråden här om det går bra, smygläst lite och känns så skönt att man inte är ensam i dessa tankar, funderingar och mående.

    34år BF 7/12. 

    Har en enorm trötthet för tillfället och molande värk, är orolig typ varje gång jag går på toa.. försöker släppa och njuta av att det är ett liv som växer inom mig.. men svårt ibland.. 

    Någon som har lite svajningar i humöret, från glatt till tårar typ, haha Oskyldig

  • jksk
    Sellerin skrev 2021-04-12 21:15:13 följande:
    Det är väldigt svårt att inte känna oro! Man (eller i alla fall jag) får ju lite mer flytningar nu under graviditeten och jag får alltid en oro när jag känner det. Det första som kommer till mig är: tänk så är det missfall..

    Igår började tårarna rinna på kvällen och jag beskrev mig själv som världens tråkigaste person som inte orkade eller ville göra något överhuvudtaget. Bara en riktigt tråkig människa som är helt passiv här i livet och inte tar tag i något alls.

    Min sambo fick då påminna mig om att jag haft årets mest aktiva helg och varit igång non-stop.... mitt resonemang var verkligen helt orimligt, vi har kunnat skratta åt det rätt mycket idag :D så ja, även mitt humör är lite speciellt just nu! :D
    Skönt att känna att man inte är ensam i denna berg och dalbana även om man har sambon som stöttar <3
    Men känner inte riktigt igen kroppen, och allt är ju nytt. Men försöker påminna mig att folk i ens närhet när de varit gravida gått igenom detta men inget jag kommer ihåg, men kanske förträngt haha och bara sett den där gulliga magen som man längtar lite försiktigt efter nu.. 
  • jksk
    neongirl skrev 2021-04-13 11:01:25 följande:

    Okej, nu kom nog min trötthet. Började känna lite redan i helgen, men nu känner jag mig helt däckad. Tungan ute

    Symptom än så länge:

    - Känsliga bröst
    - Molvärk till och från
    - Svagt illamående
    - Trötthet
    - Ökade flytningar

    Någon som känner igen sig? Eller har andra symptom att dela med sig av? Glad


    STOR igenkänningsfaktorTungan ute
    -molande värk till och från
    -lätt illamående spec vid måltider
    -brösten känns enorma och är ömma
    -TRÖTT, skulle kunna powernapa jämt..
  • jksk
    neongirl skrev 2021-04-12 22:21:38 följande:
    Grattis och välkommen! :) Känner igen mig i det du skriver om molvärk och oro vid toalettbesök. Hoppas att vi snart kan slappna av och njuta lite mer!
    Tack <3
    ja det hoppas jag verkligen{#emotions_dlg.flower}
  • jksk
    KNAS2 skrev 2021-04-12 16:52:14 följande:
    Relaterar!

    Grät när jag tittade på Robinson innan.. Väldigt oklart :) Har idag också börjat märka av tröttheten, var tvungen att vila en stund efter lunch för at orka med hela jobbdagen.
    Haha, ja det är en liten berg och dalbana detta.. Skrikandes
  • jksk
    Sellerin skrev 2021-04-13 17:46:41 följande:
    En annan grej som hänt mig är avsmak för kaffe. Blir helt illamående bara av lukten! Sen har jag ju lite konstigt ont i magen. Vet inte om det är halsbränna som typ stannar i magen. Det är min egen lilla teori :D
    Alltså samma här, kaffe va en stor favvo spec på morgonen men för typ en vecka sen så kände jag nädehär går inte. och nu inte ett sug utav deSkrattande fast tanken vid att ta en kopp är lockande men de stannar i tanken för sen komma illamående känslan, haha.. 
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET