• fluffan84

    Ni som haft polyp på livmodern

    Har haft polyp i livmodern o även opererat bort den.. plus problem med blödningar.. ätit provera o även bioidentiskt hormon (utrogest)...om du bor i Sthlm leta dig vidare till Hilde Löfqvist på Capio Sankt Görans sjh eller Hercare (ej landstingsberättigad vård dvs rätt dyrt) i Djursholm (Danderyd). Vet att de kan hjälpa till med bioidentiskt hormon. Gynekologer vägrar ofta skriva ut bioidentiskt hormon då det inte är godkänt helt i Sverige utan det krävs en licens per patient dvs massa pappersarbete.

  • fluffan84
    Ericky skrev 2021-03-23 18:13:13 följande:

    Tack för ditt svar! Upphörde dina blödningar efter att du tog bort polypen? 

    Tack! jag har fått tips om henne, så jag tänker att om jag inte blir av med blödningar efter borttag av polypen (om jag får igenom det), så ska jag söka mig dit. Bor tyvärr inte längre i Sthlm men är fan beredd att både åka dit och bekosta allt själv bara jag får hjälp. Blev du hjälpt av det bioidentiska hormonet?


    Alltså Hilde Löfqvist jobbar på Capio som är landstingsberättigad o Hercare är en annan mottagning som ej är det bara för o förtydliga. Nä blev inte direkt hjälpt utav o ta bort polypen då jag alltid haft konstiga blödningar förutom de år jag åt p-piller. Utrogest hjälpte ett tag iaf ja. Men har ngn ägglossningsstörning som rör till det också tyvärr.
Svar på tråden Ni som haft polyp på livmodern