• molly50

    Dissar män som börjar prata om sex

    Simmaellersjunk skrev 2021-03-19 10:04:15 följande:
    Ja, de med disciplin, och de som vet vad kvinnor vill ha, och agerar därefter. Men lura inte dig själv med att tro att män som aldrig pratar om sex inte är ute efter det. De har bara tålamod och disciplin, för deras end game är alltid sängen.
    Ja,det förstår jag också. Jag är inte dum.
    Men söker man något seriöst så är ju ett tips att börja skriva på ett varmt och humoristiskt sätt.
    Det kan leda längre än att börja fråga om bröststorlek och vilka underkläder man har på sig,eller vilka ställningar man gillar.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:05:28 följande:
    För att det funkar ibland! Jag har en kompis som ligger VÄLDIGT mycket med kvinnor han träffar på badoo och HP. jag kan nog säga att jag är förvånad över hur lätt det är att få ligga bara genom att rätt snabbt säga nåt fräckt och sen snacka lite snusk. Sen får han nog nobben på 9 av 10, men som sagt, finns en hel del kvinnor därute som faktiskt helst bara vill ligga men tycker det är lite svårt att vara tydliga med det.
    Självklart finns det även kvinnor som bara vill ligga.
    Men sen tror jag också att det beror mycket på hur man uttrycker sig. Hur man börjar skriva.
    Att skriva på ett mer fräckt och humoristiskt sätt brukar ofta funka bättre än att börja fråga efter bröststorleken eller vilka underkläder man har på sig.
    Eller att öppet berätta att man runkar och sprutar över kvinnans bilder.
    (Ja,det har hänt mig och jag blev bara äcklad)
    I alla fall enligt mina erfarenheter.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:13:41 följande:
    Tror att de flesta män på kontaktsajter (de är väääldigt många, går typ 10 på en kvinna) är mest ute efter sex och inte nåt seriöst.
    Ja,det tvivlar jag inte på.
    Men då kanske de hellre ska prova på bc eller andra sådana sajter som är mer baserade på just det.
    På dejtingsajter så är man väl oftast ute efter något mer seriöst.
    I alla fall var det så när jag nätdejtade.
    Det kanske är annorlunda nu.
  • molly50
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-19 10:14:37 följande:
    Ja, exakt. Vi män vet att kvinnor fungerar på det sättet. Det är därför män pratar om att kvinnor måste "värmas upp". Män är mycket mer direkta och har dessutom betydligt lägre krav än vad kvinnor har. Anledningen till detta är med stor sannolikhet att kvinnor tar mycket högre risker eftersom de blir gravida.

    Summan av kardemumman är att det ofta i praktiken är kvinnor som väljer, inte tvärtom. Man ska också komma ihåg att historiskt så har män slagits med varandra till döden med enda syftet att få knulla den mest attraktiva kvinnan. Många djur gör samma sak.
    Går ni fram till främmande kvinnor på stan och börjar fråga om deras sexliv också?
    Om inte,varför då göra så på nätet?
    Jag har inte sett någon svara på den frågan ännu.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:22:23 följande:
    Ja det är klart att det finns skillnader... De där som typ skickar dickic direkt kommer ju inte nånstans på det, men jag tror helt enkelt inte att de fattar alls.

    Jag reflekterar själv lite här över mitt beteende. Har varit singel en tid efter långt förhållande och då velat ligga runt lite. Har varit rätt snabb att leda in det på sex för att sålla bort de som vill träffas typ tre ggr innan sex. Men man får vara smart och förts göra sig sexuellt attraktiv, sen gå på frågan. Funkat rätt bra, men såklart många som bara blockat oxo. Nu har jag däremot börjat tröttna och vill gärna hitta nåt seriöst. då är jag lite försiktigare, men vill ju ändå veta om man är kompatibla. Blir ju faktiskt ännu viktigare. Så innan dejt irl så har jag alltid koll på hennes sexualitet.

    Nej,det kan nog ligga något i det.

    Om man bara söker sex så kanske man vill veta mer på den fronten om den andra personen också.
    Men vill man ha något mer seriöst så tänker jag att den sexuella biten kommer automatiskt om man känner att man trivs med varandra.

  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:25:30 följande:
    Det är svårare för män att få ligga på BC. Där går det ännu fler män på en kvinna, och kvinnorna där är rätt kräsna på sexet och specifika i sina önskemål. På dejtingsajterna är det större chans att få ligga. Eftersom kvinnorna där ofta hoppas på relation är de mer benägna att träffas. De dissar inte bara för att man inte är deras drömsexpartner.
    Ja,jag vet som sagt inte eftersom jag inte hänger varken på dejtingsajter eller på bc eller sådana sajter.
    Det är inget fel med att bara söka sex. Men då ska man också vara ärlig om att det är vad man är ute efter.
    Att utnyttja tjejer som söker något seriöst bara för att få ligga tycker jag är fult.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:30:07 följande:
    Nej, kvinnor på stan kanske inte är mottagliga för flirt osv. De som är på dejtsajter är ju där för att flirta, och då är ju chansen större till sex..... Dessutom är de många och man kan kontakta typ 10 st i timmen om manligger på. Jag gör inte så men har ju sett hur "proffsen" gör. 
    däremot funkar ju krogen likadant (när den var öppen). Många män går bara på tjej efter tjej tills det blir napp. handlar om miljöer och förväntningar.
    Det handlar väl också om social kompetens.
    Man går inte fram till en främmande människa och börjar prata om deras sexliv.
    Krogen kan vara lite annorlunda för där är man kanske lite mer mottaglig för flirtande.
    Men vi är ju alla olika.
    Även tjejer vill ha en man som kan tillfredsställa henne och är kompatibel.
    Men allt handlar inte om sex.
    Man vill vara kompatibel även på andra plan.
    Om en man direkt leder in samtalet på sex så är det väldigt lätt att tolka det som att han enbart är ute efter en sak.
    Och då dissar man om man själv söker något seriöst.
  • molly50
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-19 10:31:59 följande:
    För att det är lättare och mindre riskfyllt att göra det på nätet, såklart. Att göra det i verkligheten kräver mod, men det finns testosteronfyllda män som gör det på gatan också. Och om de är tillräckligt attraktiva är det inte säkert att kvinnan avvisar.
    Mimosa86 skrev 2021-03-19 10:24:59 följande:
    Nej det är de socialt inkompetenta männen.

    Tror du inte sex är viktigt för en kvinna? Att vi inte vill ha en man som kan tillfredsställa oss i en relation? Att vi inte spanar i smyg på dejten och försöker föreställa oss honom naken? Men när man söker något SERIÖST vill man sålla bort de som enbart vill ses för sex. Finns inget fel att söka en kk men då ska man vara tydlig med detta och leta likasinnad.

    Om en sexuellt normalt fungerande kvinna söker en livspartner som hon ska älska OCH ha härligt sex med så kommer hon ju dra öronen åt sig direkt om han pang på börjar konversera om just sex, i tron att han bara vill ligga och inget mer.

    Det är ju bara rakt igenom osmart av en man som söker en seriös relation att inte ha känsla att avvakta med sexparatet tills man lärt känna varandra mer.

    Och det här snacket om att man inte vill ödsla tid på någon om det ändå inte kommer funka är så otroligt sorgligt och beskriver verkligen vår samtid. Allt ska gå fort, man ska helst bara kunna beställa något på nätet så att det leverera några dagar senare. Inget får ta tid. Vi vill inte investera i andra människor och relationer. Sorgligt. För det TAR tid att hitta sin livspartner. Och det måste få ta tid.
    Fast det är ju mer påfluget att gå fram till en främmande person på stan och börja prata om sådana saker också.
    Jag hade i alla fall dissat en sådan man. Oavsett om han såg ut som en fotomodell.
    Det spelar ingen roll att han har ett vackert yttre om han inte är socialt kompetent.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:33:40 följande:
    Nej, det är inte alls så att det kommer automatiskt. Riktigt bra sex kräver lite av sin man(kvinna) och jag vill verkligen inte ha nån som inte har koll eller inte gillar samma som jag. Så det är absolut jätteviktigt att vi är kompatibla. inget roligt att ha partner för att efter ett år förstå att vi aldrig kommer ha riktigt bra sex.
    Ja,vi är alla olika.
    Men om en man direkt leder in samtalet på sex så är det lätt att tolka att han bara vill en sak om han inte är tydlig med vad han är ute efter.
    Och då ska han inte bli förvånad om han blir dissad.
  • molly50
    Anonym (Viktigt!) skrev 2021-03-19 10:39:20 följande:
    Vänta nu här.... Du klagar på män som snackar snusk efter tre meddelanden, men vill ändå att de ska vara mer ärliga.. Vad missar jag?
    Ja,de som tar kontakt med kvinnor på dejtingsajter framförallt.
    Men det är väl bra om även de som tar kontakt med mig och andra upptagna/gifta kvinnor är ärliga med vad de söker så jag kan underlätta för dem och tala om att de är ute i ogjort ärende hos mig.
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex