Inlägg från: Anonym (Viktigt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Viktigt!)

    Dissar män som börjar prata om sex

    För mig är det viktigt att man funkar sexuellt tillsammans. Funkar inte sexet så funkar inte resten heller liksom. och är ju jättetråkigt om man lagt timmar av skrivande och sen kanske träffas, restaurang , och kanske gå hem för att upptäcka att man inte är kompatibla. Nej tack!
    Om man tidigt märker att man gillar varandra och att det kan leda till mer, så ger jag alltid lite hinter eller öppnar privata blider eller så som visar lite hur jag är lagd och vill ha det. Brukar vara uppskattat iofs, men om man då märker att hon inte alls är som jag så är det ju inget att gå vidare med...

  • Anonym (Viktigt!)

    Så jag är en av dem som rätt tidigt leder in det lite på det sexuella. Och det är en kombination av att skynda på processen (är väldigt vältränad, och mina bilder som visar hud brukar vara uppskattade) och att undvika fiasko.

  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 09:41:04 följande:
    Men om de flesta män nu vet detta,varför börjar de då skriva om sex på andra,tredje messet istället för att försöka föra en vanlig,vettig diskussion?
    Om de nu "vet" att det är så kvinnor fungerar så kanske de ska prova andra tillvägagångssätt.
    För att det funkar ibland! Jag har en kompis som ligger VÄLDIGT mycket med kvinnor han träffar på badoo och HP. jag kan nog säga att jag är förvånad över hur lätt det är att få ligga bara genom att rätt snabbt säga nåt fräckt och sen snacka lite snusk. Sen får han nog nobben på 9 av 10, men som sagt, finns en hel del kvinnor därute som faktiskt helst bara vill ligga men tycker det är lite svårt att vara tydliga med det.
  • Anonym (Viktigt!)
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-19 10:04:15 följande:
    Ja, de med disciplin, och de som vet vad kvinnor vill ha, och agerar därefter. Men lura inte dig själv med att tro att män som aldrig pratar om sex inte är ute efter det. De har bara tålamod och disciplin, för deras end game är alltid sängen.
    Ligger nåt i det....
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:08:36 följande:
    Ja,det förstår jag också. Jag är inte dum.
    Men söker man något seriöst så är ju ett tips att börja skriva på ett varmt och humoristiskt sätt.
    Det kan leda längre än att börja fråga om bröststorlek och vilka underkläder man har på sig,eller vilka ställningar man gillar.
    Tror att de flesta män på kontaktsajter (de är väääldigt många, går typ 10 på en kvinna) är mest ute efter sex och inte nåt seriöst.
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:16:52 följande:
    Självklart finns det även kvinnor som bara vill ligga.
    Men sen tror jag också att det beror mycket på hur man uttrycker sig. Hur man börjar skriva.
    Att skriva på ett mer fräckt och humoristiskt sätt brukar ofta funka bättre än att börja fråga efter bröststorleken eller vilka underkläder man har på sig.
    Eller att öppet berätta att man runkar och sprutar över kvinnans bilder.
    (Ja,det har hänt mig och jag blev bara äcklad)
    I alla fall enligt mina erfarenheter.
    Ja det är klart att det finns skillnader... De där som typ skickar dickic direkt kommer ju inte nånstans på det, men jag tror helt enkelt inte att de fattar alls.

    Jag reflekterar själv lite här över mitt beteende. Har varit singel en tid efter långt förhållande och då velat ligga runt lite. Har varit rätt snabb att leda in det på sex för att sålla bort de som vill träffas typ tre ggr innan sex. Men man får vara smart och förts göra sig sexuellt attraktiv, sen gå på frågan. Funkat rätt bra, men såklart många som bara blockat oxo. Nu har jag däremot börjat tröttna och vill gärna hitta nåt seriöst. då är jag lite försiktigare, men vill ju ändå veta om man är kompatibla. Blir ju faktiskt ännu viktigare. Så innan dejt irl så har jag alltid koll på hennes sexualitet.
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:20:32 följande:
    Ja,det tvivlar jag inte på.
    Men då kanske de hellre ska prova på bc eller andra sådana sajter som är mer baserade på just det.
    På dejtingsajter så är man väl oftast ute efter något mer seriöst.
    I alla fall var det så när jag nätdejtade.
    Det kanske är annorlunda nu.
    Det är svårare för män att få ligga på BC. Där går det ännu fler män på en kvinna, och kvinnorna där är rätt kräsna på sexet och specifika i sina önskemål. På dejtingsajterna är det större chans att få ligga. Eftersom kvinnorna där ofta hoppas på relation är de mer benägna att träffas. De dissar inte bara för att man inte är deras drömsexpartner.
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:24:08 följande:
    Går ni fram till främmande kvinnor på stan och börjar fråga om deras sexliv också?
    Om inte,varför då göra så på nätet?
    Jag har inte sett någon svara på den frågan ännu.
    Nej, kvinnor på stan kanske inte är mottagliga för flirt osv. De som är på dejtsajter är ju där för att flirta, och då är ju chansen större till sex..... Dessutom är de många och man kan kontakta typ 10 st i timmen om manligger på. Jag gör inte så men har ju sett hur "proffsen" gör. 
    däremot funkar ju krogen likadant (när den var öppen). Många män går bara på tjej efter tjej tills det blir napp. handlar om miljöer och förväntningar.
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:30:05 följande:

    Nej,det kan nog ligga något i det.

    Om man bara söker sex så kanske man vill veta mer på den fronten om den andra personen också.
    Men vill man ha något mer seriöst så tänker jag att den sexuella biten kommer automatiskt om man känner att man trivs med varandra.


    Nej, det är inte alls så att det kommer automatiskt. Riktigt bra sex kräver lite av sin man(kvinna) och jag vill verkligen inte ha nån som inte har koll eller inte gillar samma som jag. Så det är absolut jätteviktigt att vi är kompatibla. inget roligt att ha partner för att efter ett år förstå att vi aldrig kommer ha riktigt bra sex.
  • Anonym (Viktigt!)
    molly50 skrev 2021-03-19 10:36:10 följande:
    Ja,jag vet som sagt inte eftersom jag inte hänger varken på dejtingsajter eller på bc eller sådana sajter.
    Det är inget fel med att bara söka sex. Men då ska man också vara ärlig om att det är vad man är ute efter.
    Att utnyttja tjejer som söker något seriöst bara för att få ligga tycker jag är fult.
    Vänta nu här.... Du klagar på män som snackar snusk efter tre meddelanden, men vill ändå att de ska vara mer ärliga.. Vad missar jag?
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex