Inlägg från: Anonym (charm och stil) |Visa alla inlägg
  • Anonym (charm och stil)

    Dissar män som börjar prata om sex

    Anonym (Musse Drägg) skrev 2021-03-18 13:31:55 följande:

    Det handlar väl egentligen om känsla för takt och ton och i vilket läge det är lämpligt att prata om sex. Förstår fullt ut att det inte är något man inleder med, men om man har planer på en seriös relation så kommer ju ämnet upp förr eller senare.

    Tror också det är skillnad på HUR man pratar om det. Om vi killar inte antog att en kvinna som kan prata om sex också automatiskt vill ligga så kanske man kunde prata om sex lika naturligt som andra saker. Men jag förstår varför kvinnor inte vill beröra ämnet då det i de flesta fall leder till en massa oönskade sexinviter.

    Jag har själv pratat sex med kvinnor jag fått kontakt med på nätet. Ofta har vi glidit in på det på ett naturligt sätt. Ibland för att de har varit intresserade av att träffas på riktigt, ibland bara för att de tycker det är ok att diskutera om det. Många har också uttryckt positiv överraskning att jag inte kommer med några inviter bara för att vi pratar om det.

    Men sammanfattningsvis har jag full förståelse för TS och hur hon tänker och resonerar.


    Skulle precis skriva nästan exakt samma som Musse här.

    Jag har haft många fina och mysiga samtal där sex har kommit på tal, om man är lite lyhörd och uppriktigt intresserad av en tjej så kan man egentligen prata om vad som helst..
    Antar att det är rätt många killar/män som helt enkelt inte klarar att konversera på någon mer avancerad nivå och då blir det svårt.

    Humor är ett absolut måste enligt min erfarenhet. Att börja prata väder och vind, motorcyklar, jobb och liknande leder inte till att man kommer närmare varandra. Då blir det också lite konstigt/fel att plötsligt börja prata om sex..

    För mig var det viktigt ändå att testa lite, lyssna in och kolla om det finns någon bubblande passion och ett eventuellt intresse av sex "under ytan" så jag har nog styrt in samtalen relativt tidigt på detta, någon eller några chattar in.

    Lägger man ut en snygg och lite försiktig trevare så kan det egentligen inte gå fel. Antingen hänger hon på lite försiktigt och svarar, ibland går hon igång och överraskar med att öppna sig ordentligt (har hänt) men emellanåt så känner man direkt att "det här var inte så intressant att prata om". Då vet man och kan navigera vidare på ett smidigt sätt.

    Den här typen av trådar blir så ofta svart-vita, det är lite trist.
    Visst kan man prata om sex, visst är tjejer intresserade av detta men det behöver göras på rätt sätt och av rätt anledning. Vet att det också är viktigt för kvinnor att få en känsla för om man skulle kunna vara kompatibel i sängen, ganska snart. 
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex