Inlägg från: Anonym (lera) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lera)

    Dissar män som börjar prata om sex

    Anonym (Din mamma) skrev 2021-03-17 18:15:23 följande:
    Du ska bara prata om sex i en stabil, trygg kärleksrelation OM det är problem med sexet. Då kan ni prata ihop med en terapeut/sexolog. Du ska då främst lyssna. Har aldrig varit med om att sex behövt diskuteras alls. Det du inte pratar med din chef på jobbet om ska du inte prata om med en främmande kvinna om. Sex är inget att prata om. Ingen kvinna är asexuell, mycket mycket ovanligt att vara asexuell så du behöver inte prata om sex. När jag dejtar en man vet jag redan att han självklart erbjuder sex också, det är redan underförstått att han med stor sannolikhet gör, så så det är inget att prata om. Man pratar om annat för att se vad han erbjuder förutom sex. Om han skulle vara asexuell märker jag det när jag vill ligga med honom, säkerligen inom 6 månader av att lära känna varandra - då behöver man inte gå vidare i dejtandet om man själv inte är asexuell eller vill vara med en asexuell, och då har man ju hittat en vän i stället.
    Det är väl klart att man bör prata om sex för att veta om vi är kompatibla, vad vi både föredrar, inte gillar osv. Men det behöver ju inte börja i inlägg nr fem...
  • Anonym (lera)
    Anonym (Karl för sin karl) skrev 2021-03-17 23:20:53 följande:
    Precis, varför hålla på och dra ut på det?
    För att inte framstå som en desperat tonårskille som inte är intresserad av något annat än sex?
  • Anonym (lera)
    Anonym (Karl för sin karl) skrev 2021-03-17 23:20:26 följande:

    Undrar också varför det alltid är kvinnor som ska bestämma i det här och komma och gnälla? Varför får vi aldrig läsa trådar om mäns gnäll att kvinnor är så tråkiga som inte vill prata om sex?  Liksom "Jag tycker det är så FRUKTANSVÄRT tråkigt med kvinnor som aldrig vill börja prata om sex.". 


    Vill du prata om hur många barn ni ska ha och vad de ska heta med en vilt främmande kvinna som du precis hälsat på?
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex