Inlägg från: Anonym (Helen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Helen)

    Dissar män som börjar prata om sex

    Håller med, det är så väldigt oattraktivt med män som ska dra upp sex hela tiden eller som ska tjata om hur sexuella de är. Blir nästan patetiskt på något vis, som en osäker person som tvunget måste hävda sig.

    Blir väldigt oattraktivt när de håller på, vare sig det är online eller irl.

  • Anonym (Helen)
    Anonym (JoeH) skrev 2021-03-17 12:18:01 följande:
    Vad tycker du om kvinnor som börjar prata om sex? Som berättar om sina bästa ligg, och olika saker som dom har testat.
    Inget jag är intresserad av. Sen uppstår visserligen inte situationen att de samtidigt försöker flörta med mig, eller "göra mig sugen".
  • Anonym (Helen)
    Anonym (JoeH) skrev 2021-03-17 12:22:19 följande:
    Jag undrar om du tycker att det är lika oattraktivt som när män börjar prata om sex.
    Svårt för mig att avgöra då jag inte är intresserad av kvinnor och inte finner någon attraktion oavsett. Hade jag haft det så hade jag nog tyckt likadant där ja.
  • Anonym (Helen)
    Anonym (Nej tack!) skrev 2021-03-17 17:03:07 följande:

    Det är absolut inget fel att prata om sex och att vilja ta reda på om man är kompatibel med någon på det planet. Men det är så mycket mer som måste stämma för att man ens ska börja bli nyfiken på den delen. Jag vill absolut inte prata sex med någon som jag inte ens vet om jag skulle gilla överhuvudtaget. Och en sak är säker, jag skulle inte kunna gilla någon som börjar prata om sex det första den gör. 

    Män som gör det ger intrycket av att vara ointelligenta, tråkiga och ha bristande socialkompetens tycker jag. Det finns inget attraktivt med ett sånt beteende. Musslan sluter sig direkt. 


    Håller med, är så avtändande när det ska tryckas fram så direkt. Sen ursäktar de sig med att sex är viktigt för dem och att de är sexdrivna. Som om det vore en ursäkt att inte bete sig normalt och hövligt.
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex