Inlägg från: Anonym (Uppskattar det på sätt och vis?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uppskattar det på sätt och vis?)

    Dissar män som börjar prata om sex

    Jag uppskattar det på sätt och vis. Män som beter sig så slutar jag skriva med precis som du, men jag känner en slags tacksamhet samtidigt. Jag känner att genom att visa att han är en snuskpelle så tidigt...så känns han ärlig på något sätt. Att ok han är sån, inget för mig.

    Då har jag sluppit investera så mycket på honom. Jag skulle vilja kunna uttrycka detta på något sätt men vet inte riktigt hur. Hur säger man?" tack för att du berättade tidigt att du är en snuskpelle. Jag vill tacka varmt för det men ändå inte skriva mer med dig. Så tack och adjö." Något som både får fram ett jag vill inte ha nån mer kontakt men ändå tacka för att han sa det tidigt.

    Har haft en ex. som började med massa snuskigheter och olika udda saker han ville göra... två år in i vår relation. Hade inte en aning innan. Sånt där vill jag slippa uppleva igen... så tacksamheten till någon som avslöjar detta tidigt finns där hos mig.

  • Anonym (Uppskattar det på sätt och vis?)
    Anonym (JoeH) skrev 2021-03-17 07:23:52 följande:

    Det har nästan uteslutande varit kvinnor som börjat prata om sex, när jag pratar med dom på nätet och IRL.
    Ska vi män dissa?


    Beror väl på vad du anser om det och vad för sex hon pratar om? Jag tror ingen påstår att det är något dåligt att prata sex tidigt om det är ens prioritet...bara att det då är det inget för mig.

    Så är du ok med det skall du givetvis inte dissa för det av någon slags princip...det är ju du som skall hitta någon långsiktigt eller kortsiktigt som du trivs med, så det är dina gränser som gäller.
  • Anonym (Uppskattar det på sätt och vis?)
    Anonym (JoeH) skrev 2021-03-17 07:38:02 följande:
    Men varför hävdar kvinnor att det är män som bara tänker på sex, och börjar prata om sex?
    För att de flesta av oss pratar med män när vi nätdejtar. Så vi vet inte hur kvinnor pratar när de nätdejtar utöver hur vi själva som enskilda kvinnor pratar när vi nätdejtar.

    Jag blev iofs kontaktad av en lesbisk dam som var rätt aggressiv och pratade sex, att jag skulle ge henne en chans, män var dåliga osv. Henne svarade jag att du är mer påflugen och dålig än 99% av män och sämre på att ta ett nej än en våldtäktsman. Så du kanske har en poäng...behöver prata med fler kvinnor för att verifiera om de flesta är sådana.
  • Anonym (Uppskattar det på sätt och vis?)
    Anonym (JoeH) skrev 2021-03-17 07:38:02 följande:
    Men varför hävdar kvinnor att det är män som bara tänker på sex, och börjar prata om sex?
    Bäst är nog att rikta den frågan till en bisexuell kvinna som faktiskt har erfarenhet av att ha skrivit med flera män och flera kvinnor vilket kön som pratar mest snusk. För vi som är hetero/mestadels hetero kan inte veta det.
Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex