Inlägg från: Anonym (Don efter person) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Don efter person)

    Dissar män som börjar prata om sex

    Det är väl bra att det kommer upp tidigt? Eller?

    Efter att ha varit på och av dejtingscenen några gånger sista tjugo åren önskar jag att flera hade tagit upp det tidigt, för det är jättetrist att "för sent" konstatera att man kastat bort sin tid på någon som är helt ointresserad, eller är nästintill ointresserad  av sex.

    Kände mig alltid så lurad när det uppdagades att sex inte var en naturlig del av deras relationsbild, samtidigt som det för mig vore det helt otänkbart att leva ihop med en som inte vill ha intimitet.
    Ofta hände det efter veckor av chattande och ibland månader av dejtande.
    Liksom, kan du inte gå med i en kör, börja spela biljard, spela bridge eller varför inte hyra ut ett rum om du enbart söker sällskap?

    Det visade sig också att asexualitet är hyfsat vanligt och att skälen till det varierat. Men oftast berodde det på en före detta långvarig relation, oftast mer än tjugo år, där dom slutat ha sex för evigheter sedan, alltså bara tonat ut rent erotiskt.

    Alldeles oavsett det kan väl TS bara avstå dom som vill prata om sexdelen, så slipper alla inblandade slösa med sin tid.

    Och för all del; "Skriv ut" i den egna profilen om du är obekväm med att prata om sex, eller ännu värre då, inte ens vill att sex ska ingå i en relation.

  • Anonym (Don efter person)

    Ok, jag läste lite slarvigt, uppenbarligen gillar TS sex, men vill inte prata om det med okända män.
    Det gör inte min upplevelse mindre värd.
    Tydlig profil är a och o enligt mig. Oavsett vem som skriver den.
    Om jag skulle tvingas dejta igen skulle jag ha en lång lista med saker jag inte är bekväm med.

Svar på tråden Dissar män som börjar prata om sex