• minst

    Jag fick en örfil, gjorde jag fel?

    Men snälla du, avsluta den där relationen direkt för han är farlig. Av misstag råkade klockan hamna i golvet och det är givetvis jättetråkigt. En normal människa kan ju givetvis bli upprörd (och då menar jag att man möjligtvis svär högljött och då menar jag inte åt personen utan åt situationen) och kanske ledsen om den gick sönder men det får man lösa genom att laga den. Sen får den som har lagt klockan på kanten av diskbänken tänka sig för var man lägger saker nästa gång. Att slå till någon, oavsett orsak, är ren och skär misshandel. Den som ska skämmas är INTE du utan din sambo. Hur hade du reagerat om situationen varit den omvända, om din sambo råkat ha ner din klocka? 

    Packa din väska och lämna redan i kväll. Är det för känsligt när han är hemma så var på din vakt i kväll/natt och packa i morgon när sambon har gått till jobbet. Fotografera din röda kind och skicka den till dig själv i ett mejl eller via messenger så att din sambo inte kan radera bilden från ditt fotoalbum om han/hon kommer åt din telefon.

  • minst
    Anonym (S) skrev 2021-03-09 23:27:49 följande:

    Jag tror det skedde i affekt dvs utan att kunna kontrollera sig. Har du pratat med honom? Det är ju såklart inte okej även om det är i affekt men det är ju en skillnad om det var just i affekt eller för att han faktiskt tyckte att du förtjänade örfilen.

    Men nej du gjorde inte fel.


    Att leva med en man som slår till dig med en örfil i affekt pga en klocka är livsfarlig. Det finns absolut inte någon som helst ursäkt för våld!
Svar på tråden Jag fick en örfil, gjorde jag fel?