• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2021-11-24 18:28:35 följande:

    Hej! Vafan det verkar som folk smittar av sig här. Jag testade positivt idag. Starkaste pluss jag fått + inte i blodblandat vatten heller. Ultraljud V50, nu hoppas vi så in i bomben. Historik senaste var kemisk graviditet och den före det var missed abortion. Men lite drar jag på smulgroparna i alla fall. Försiktigt positiv.


    Wow det där var inget dåligt plus!!! Gud så underbart, vad glad jag blir!!! =) denna gången ska det gå!! Stort grattis!
  • Inalina
    Kronärtskocka skrev 2021-11-24 16:39:43 följande:

    Hoppas era gravidhormoner sprider sig till oss andra! Det sägs ju att ett fåtal procent av de som är ofrivilligt barnlösa blir naturligt gravida efter IVF eller adoption med tiden. Så någon gång ibland händer det ju samtidigt som det måste kännas som ett mirakel när det sker.

    Känns lite trist att bryta av med dystra nyheter. Fick samtal idag om mina embryon. Som väntat klarade sig inget av de två till frysen. Jag får hoppas att det jag bär på är en kämpe som fäster.

    Om inte annat gör ju motgångarna och de dåliga utfallen av IVF-försöken det tydligare att jag inte kan kämpa vidare med mina ägg om jag ska ha chans till graviditet med den budget jag har kvar.


    Håller tummarna för det lilla embryot där inne - Det behövs ju bara ett, men jag vet hur nedslående det är att inte ha en back up i frysen. Ganska många här inne har ju plussat på 2-3 dagars när de inte fått till frysen så du får inte tappa hoppet, förmodligen så valde de ju rätt embryo att återföra direkt. När tänkte du testa? Stor kram, önskar jag kunde smitta av mig lite LH eller vad det heter ;)
  • Inalina
    Kronärtskocka skrev 2021-11-25 07:49:50 följande:

    Inalina: Tack. Ja, jag hoppas det jag fick som var så fint även fortsatt att utvecklas och fästa. Så mycket som ska stämma.

    LH tror jag är hormonet inför ägglossning men HCG får du gärna sprida omkring dig. Å snart är det nästa vecka där du kan se mer av vad som sker i din livmoder.


    ja men just det HCG heter det, herregud! åh jag håller tummarna så hårt att det ska gå vägen för dig denna gången, förstår att alla tankar snurrar, och speciellt när allt med IVF/ÄD kostar så otroligt mkt. stor kram!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-11-25 09:03:16 följande:

    CD 13 och ÄL är nowhere to be found änsålänge på testerna. Så frustrerande när jag vanligtvis brukar ha ÄL CD 11. Nu verkar det tidigast bli lördag? Vill helst hinna få återföring innan helgen nästa vecka för sen är vi upptagna :( trodde inte den skulle bli så sen den enda gången man ska få FET. 


    Jag har starkare tester på EM och tänker, fan, nu är det på gång! Sen nästa morgon är det supersvagt igen... Står ju specifikt på CB ÄL tester att de inte ska tas på morgonen, ändå rekommenderar RMC att de ska tas då.. tror inte det funkar på mig därför tar jag både morgon och eftermiddag, men rädd att  om jag rapporterar in ett ev. positivt EM test så blir det fel i återföringen..


    åh så trögt!!! det låter ju som att du borde hinna med innan nästa helg i alla fall, det dyker nog upp när som helst{#emotions_dlg.flower}! jag har också läst nånstans tidigare att man aldrig ska ta ÄLtester med morgonurinen, för det inte är säkert att kroppen kommit igång och producera ännu eller något sådant. håller tummarna för omslag snart!
  • Inalina
    SilverDarling skrev 2021-11-25 12:49:44 följande:

    Men alltså WOW. Sååå oerhört roligt för er, grattis!!! Tänk att det kan bli på det sättet! Vilken vecka är du i?


    Tack snälla! Ja detta var ju verkligen det sista jag förväntande mig! =) lite oklart men är nog i v 5+ någonting, ska på VUL på måndag för att de ska kunna mäta och förhoppningsvis säga vilken vecka och dag jag är på. Tiden sniglar sig fram givetvis men denna gången slapp jag ju ?ruvartiden? i alla fall haha!

    Hur går det för dig?? Kram!
  • Inalina
    Kallamakka skrev 2021-11-25 16:24:24 följande:
    Hej allihopa!

    Nä nu var jag tvungen att skriva och göra mig lite till känna. Stort grattis Inalina! Mig minns du nog inte, jag var delvis med i gruppen då du fick ditt första barn (och jag väntade mitt, men fick missfall på missfall under loppet av alla eras graviditeter i den gruppen) så jag lämnade gruppen tillslut. Har kikat in här och följt er alla under året, då jag fortfarande försöker få till mitt första, men det är så tråkigt att komma med tråkiga besked, så jag har peppat er alla på avstånd och hoppat över min egna presentation. Ju mindre jag delar desto mindre behöver förklaras. Har verkligen funnit stöd i att läsa om er. Speciellt har jag följt dig Inalina eftersom jag kände igen ditt nickname(jag lovar, jag är ingen stalker)... I alla fall, himla himla roligt att det blev såhär! Vilken chock det måste varit men en sån rolig en!
    hejsan!!
    tack så himla mycket, ja det är ju inte bara jag o mannen som är chockade utan alla här i tråden är nog ganska förvånade meGlad man hoppas ju kunna skänka lite hopp, har ju själv sett IVF lite som ett 'numbers game' där man måste ha så många ägg som möjligt vid ÄP, men sedan mina katastrofala resultat på befruktningen de senaste 3 IVFerna har man ju fått tänka om.
    I mitt fall så har jag ju trott att guldägget finns där inne nånstans o bara väntar på att plockas ut, och nu måste det ha lyckats smita ut av sig själv - träffat en cool spermie som irrat bort sig, och bestämt sig tillsammans för att gosa in sig i livmodern.. vilken love story...

    jooo jag kommer visst ihåg dig, även om det var längesen nu! jag förstår att du haft en tuffare resa än många andra :( fy fasen, jag hoppas verkligen att du känner att du får hjälp på kliniken ni går nu så man får känna hopp trots alla MF/MA. skönt om man kan känna stöttning i tråden utan att behöva vara så aktiv själv, bara att hoppa in och berätta hur du har det när/om du känner dig redo för det såklartHjärta och nejdå jag tror det är ganska få stalkers i de här trådarna, jag önskar själv att folk ville skriva lite mer i sina presentationer så man slapp ställa samma fråga några gånger till samma person som det blir ibland när man skriver till många olika...Förvånad
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-11-24 09:40:54 följande:
    Verkligen! Blir så glad varje gång någon i gruppen lyckas. Vi gläds och sörjer ihop. Det är fortfarande tidigt men det där var ett väldigt fint plus. Då hoppas jag på bra besked nästa vecka (att då får se ett litet pickande hjärta) och att allt ska gå bra framöver. Uppdatera hur det går!

    Vi har inte börjat behandlingen ännu. Ska göra ett vul i nästa vecka för att se att allt ser okej ut för sprutstart och sen börjar jag med Fyremadel i någon vecka!
    hej! vad spännande att ni ser ut att komma i väg innan jul! är det för äggplock ni åker dit då? visst gör de endast frysåterföringar på Olga? De verkar ha ett bra system för att säkerställa bästa möjliga chans vid återföringen. ja jag återkommer förmodligen på måndag med hur det har gått, ha en fin helg!Hjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-11-27 12:00:32 följande:

    Fick smiley på CB testerna igår och tid för FET på torsdag nästa vecka. Har druckit kopiösa mängder kaffe sen ET failade för 2 månader sedan. Vill inte dra ner på det haha, men känner att jag måste. När ska man dra ner på koffeinet? Nu redan eller vänta nån dag? /koffeinmissbrukaren


    Åh vad skönt!!! Äntligen dags för ruvning:)!! Det kanske kan vara smart att dra ner lite långsamt så du slipper ha världens huvudvärk under ruvartiden ;) själv körde jag länge endast 1-2 koppar vanligt kaffe och resten koffeinfritt för att lura mig själv lite att jag kunde dricka kaffe hur jag ville;) kanske kan vara en bra mjukstart? Kram!
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-11-28 14:52:54 följande:

    Hej alla! Efter många nervösa dagar, timmar så är jag äntligen idag igen en ruvare av en 6-dagars blastocyst som börjat kläcka. Testdag 11/12. Nu börjar nästa nedräkning.


    Åh så skönt!! Äntligen<3 förstår man är nervös för snöflingan men nu ligger den tryggt hos dig och har det bra! Kram :)
  • Inalina
    AndraSladdis skrev 2021-11-27 12:07:43 följande:

    Oj vad mycket det har hänt i tråden under tiden som jag bara väntat på att få göra ET. Stort grattis Inalina och Always choklad! Och stort lycka till alla andra som håller på med sin cykel just nu!

    Ska kanske bli lite mer aktiv i tråden nu när det äntligen planeras FET för mig i december. Har väntat sedan ett MA i juli, hysto för att ta bort rester, träningscykel, visum osv.


    Hejsan! Åh fy vad ledsamt med ditt MA:( håller tummarna för din FET nu, har ni många kvar i frysen? Tack snälla för grattis <3
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021