• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Annna84 skrev 2021-06-01 08:18:15 följande:

    Hej tjejer! Här kommer en liten uppdatering från mig. Gråter när jag skriver det här. Kunde inte låta bli att testa på RD7, mest för att jag ville ta ett negativt besked så snart som möjligt för att hinna sörja lite innan veckan började. Men chockartat nog kom det fram ett andra streck, och det var starkare än jag tidigare har fått. Tänkte att nu händer det, äntligen slipper jag analysera huruvida det är negativt eller positivt. Igår tog jag ett nytt test och det var svagare, kunde knappt sova. Imorse på RD9 tog jag ett till test och det var ungefär samma som igår, men svagare än det jag tog på RD7. Bröt ihop nu på morgonen och känner att historien om kemisk graviditet upprepar sig. Önskade så att det skulle bli en ökning. Tvärtom är aldrig ett bra tecken :( Så ledsen och orolig nu, men ska försöka att samla mig. Det är inte kört än, men det känns inte alls bra.

    Styrkekramar till alla som går igenom misslyckande på misslyckande och denna ständiga oro.


    Åh vännen, kom precis att tänka på att du skulle testa i morse så skyndade mig att logga in här..  gud jag lider verkligen med dig och förstår din oro!!Gråter 

    det är ju heller inga spökstreck uppenbarligen så det måste ju ha fäst denna gången vilket är en klen tröst i det stora hela såklart. Det är faktiskt inte kört än, du blöder inte och du har fortfarande ett streck till, men visst vill man se de där perfekta ökningarna. Låter ju tyvärr som att du måste fortsätta testa för att se vad som händer nu i veckan. Det är svårt att veta vilken reaktion man ska ha när det uppenbarligen är ett positivt test ändå. Låter som en bra plan att försöka samla sig så länge eller försöka hålla sig neutral men tja hur enkelt nu det är. Stor kram till dig, här inne hoppas jag du får all pepp och stöttning som är möjlig Hjärta 
  • Inalina
    Truuly skrev 2021-06-01 08:56:22 följande:
    Åh vad jag hoppas att det kommer gå bra för dig! Och alla vi andra! Jag ruvar för första gången, och fasen vad jobbigt det är psykiskt. Ni som har gjort detta många gånger är riktiga kämpare <3

    Jag är på rd6 och känner typ ingenting. Inte känt nåt sen dag 1 heller. Förutom ömma bröst som jag har haft sen sprutdagarna. Men sen igår har det minskat i styrka.. Och imorse sjöng tempen. Ååååh. Hoppet är som bortblåst. Känns så otroligt tungt även om det bara är första behandlingen, men räknar även med de åren som vi har misslyckats varenda gång utan ett enda plus.

    Ni som har gjort FET, kan man göra det direkt eller måste man vänta till nästa cykel? Jag har bim i helgen, kan jag då göra FET om ca 2veckor när min ägglossning kommer?

    Ja, jag har typ gett upp på denna ruvning :(
    hejsan, tänkte bara säga att ge inte upp hoppet förrän du vet med säkerhet att du inte är gravid ;) det lät ju som att du fick en jättefin blastis tillbaka, du har inte gjort något test ännu? jag kände ingenting heller den gången jag faktiskt blev gravid utan ett extra streck på testet var det enda som tydde på det, jag håller tummarna för att det går vägen redan nu för digHjärta har läst om flera som fått börja direkt på ny behandling så det verkar inte omöjligt i alla fall! kram!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-06-01 11:20:31 följande:
    Inalina skrev 2021-06-01 08:54:37 följande:

    Åh vännen, kom precis att tänka på att du skulle testa i morse så skyndade mig att logga in här..  gud jag lider verkligen med dig och förstår din oro!! 

    det är ju heller inga spökstreck uppenbarligen så det måste ju ha fäst denna gången vilket är en klen tröst i det stora hela såklart. Det är faktiskt inte kört än, du blöder inte och du har fortfarande ett streck till, men visst vill man se de där perfekta ökningarna. Låter ju tyvärr som att du måste fortsätta testa för att se vad som händer nu i veckan. Det är svårt att veta vilken reaktion man ska ha när det uppenbarligen är ett positivt test ändå. Låter som en bra plan att försöka samla sig så länge eller försöka hålla sig neutral men tja hur enkelt nu det är. Stor kram till dig, här inne hoppas jag du får all pepp och stöttning som är möjlig  


    Clemmentina skrev 2021-06-01 08:58:01 följande:

    Åh vilken jobbig situation! Man vill ju bara se en fin ökning när man väl har börjat att testa. Men det måste inte vara kört. Läst så mycket om test som varierar i styrka i början när det rör sig om små mängder hcg i kroppen. Du får fortsätta testa så håller vi andra tummar och tår för att det ska bli starkare test. Oavsett hur det går finns vi här. Stor kram till dig!


    Tack fantastiska ni för allt stöd!

    Jag blir alldeles tårögd över hur ni stöttar i detta <3 Alla har sina egna bekymmer att tampas med, men vi vet alla hur det känns att gå igenom detta. Det är terror att vänta in testning och ev mens som kommer och det är lika jobbigt att få ett tidigt minus eller ett plus som sedan blir svagare. Inget är lätt innan det är supertydligt att det verkligen är ett starkt plus som ökar. Jag har tagit samma typ av test, RFSU-stickor. RD7 starkt, RD8 svagare och RD9 likvärdigt. De första två dagarna tog jag på kvällen och idag tog jag på morgonen. Ska se om jag kan bita ihop och strunta i att testa imorgon, orkar inte gråta imorgon också. På torsdag är det testdag, så jag väntar eventuellt in tills dess och ber till högre makter och hoppas på mirakel :)

    Inalina, läste att din mens kom den här månaden också. Men kämpa vidare <3 Det låter bra att du sammanfattar allt till Prag och så hoppas vi på samma bra resultat där som vid förra gången när ni fick lilla dottern.
    hej vännen, ja detta är en väldigt fin tråd, tror väldigt många känner att stödet finns här på riktigt och att detta är ett ställe där alla förstår vad man går igenom utan att man behöver förklara sig särskilt mkt.

    ja här kom mensen förra veckan så nu räknar man ju liksom dagarna till ÄL igenTungan ute hoppas jag kan ordna med Prag-resan i augusti när vi är tillbaka från vår sommar i Sverige med familj o vänner (änltigen!!!inte träffat de flesta på ETT ÅR!)  

    jag hoppas ditt test blir starkare imorgonHjärta! Kram!
  • Inalina
    Truuly skrev 2021-06-02 09:07:17 följande:
    Tack för dina ord! <3

    Jo jag vet, men det är så svårt att hålla hoppet uppe. Hur kan jag inte ens ha lite molvärk? Växer inget där inne? Just nu skulle jag få lite mer hopp om jag hade lite mensvärk för det kan betyda både mens eller graviditet. Men med noll symtom vet jag inte vad jag ska tro :/

    Jo jag kände mig väldigt hoppfull och positiv när jag på återföringen fick höra att min blasto var fin och såå redo att fästa sig. Den låg en dag före i utvecklingen. Men när dagarna går och jag känner absolut noll så känns det jobbigare för varje dag som går, usch. Svårt att vara positiv när man inte ha lyckats en enda gång under åren. Undrar vad det är för fel på min kropp när allt ser bra ut.

    Men du har såklart rätt. Jag ska leva lite på hoppet som är kvar de här sista dagarna. Jag har funderat på att tjuvtesta flera gånger, men till slut inte vågat. Jag tror jag är den som tar ett negativt test hårdare än blod i toan.. Om jag följer min normala cykel så har jag bim på fre/lörd. Kommer inte mensen så kanske jag tar ett test i helgen. Testdag är ändå på måndag.
    ja jag känner igen det där med att man undrar till förbannelse vad som är fel i kroppen och vart nånstans det liksom tar stopp varför det inte kan ta sig naturligt när man försöker i så många år. jag läser och googlar och hittar solskenshistorier lite överallt för att hålla kvar vid hoppet att det även skulle kunna funka när man inte är mitt inne i en behandling. 

    Vi har heller inte fått någon förklaring till varför det inte funkar, mannen har toppsimmare och jag har i alla fall en fungerande äggledare och allt annat verkar normalt.  jag håller tummarna för dig i helgen!!Hjärta
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-06-02 18:27:23 följande:
    Heej!

    Jag är ofta inne och läser och hejar på er. Men tänker att tråden är för er så håller låg profil :)

    Jag är i vecka 9 nu. Var på tidigt ultraljud förra veckan och fick se ett hjärta slå och var på inskrivning på Mvc i måndags. Just nu görs i princip inga kub här om man är under 35 pga Corona. Så om allt går bra blir inte nästa ultraljud förrän rutinultraljudet.

    Jag mår rätt så bra, väldigt tacksam.

    Kram på er
    heeej! men åh vad härligt att du är i v 9 och fått gjort ditt ultraljud!!! måste ju vart häftigt att se lilla pyret?Hjärta tråkigt med inget kub, jag tycker liksom att man knappt kan vänta tills att se bebisen tills nästa gång så där tidigt, blir du för sugen får du boka in ett privat ul helt enkelt! vad skönt att du ändå mår ganska bra, hoppas det fortsätter så hela graviditetenGlad man hoppas ju att vi ses i gravidtråden inom snar framtid, men jag förstår att man hänger sig kvar här med och kollar hur det går för allaSolig 
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-06-03 10:24:03 följande:

    Fick äntligen tid på Landstinget! En kortvarsel tid på måndag! Blir inget fören efter sommarstängningen pga de har redan för många pågående, men man kommer ändå in i maskineriet iallafall Solig Det gjorde min dag. Får hoppas att man slipper bli nekad sen, tråkiga är att enligt kalendern så kommer jag ha mens precis i samband med att de startar upp verksamheten igen, så måste vänta en hel månad igen efter det innan man kan regga mensstart, så början av september kanske.. Gah, glädje/ångest, kommer inte undan.


    heeej!!! gud så härligt med lite snabba besked från landstinget! du får väl räkna det som att ni blivit 'nekade' nu innan sommaren så då borde de ta in er så fort som möjligt efter =) 

    jag är lite osäker på när min mens kommer i aug (verkar vara mellan 24-27 dgr nuförtiden..har du också fått mens denna månaden?), men just nu ser det ut som att vi åker till Prag i slutet av augusti för äggplock! fick snabbt och bra svar av kliniken igår att man är välkommen :) åh vad jag hoppas att alla tillskott o vitaminer hjälper litegrann i alla fall, vill så gärna tro att det ska gå med mina egna äggHjärta skulle det inte gå alls får vi börja fundera på äggdonation, men det gör de också på Gennet så behöver inte byta klinik då. än så länge sätter jag hoppet till mina ägg i alla fallGlad
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-06-03 16:48:14 följande:

    Tack vännen! Testdagen var idag, den var ganska tidigt om jag jämför med den förra kliniken som hade torsdag 5 dagar senare. Så nu är målet att ta mig dit :) Detta är 7e försöket (om jag räknar med första när jag gjorde en hel ivf men inte fick göra återföring) Tänk att jag tagit mig så här långt, bara det är en milstolpe. Om ca 3-4 veckor har jag VUL, vill att den dagen ska vara här nu och att ett hjärta ska ticka.

    Kramar


    Men åh så härligt att du faktiskt är gravid nu <3 försök att njuta av detta, jag tror vi är väldigt många här inne som verkligen håller tummarna att du ska få gå hela vägen nu, nu är det DIN tur!! Stor kram!
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-06-04 08:00:05 följande:

    RD10 och vågade mig på att testa.



    I chock och så glad. Hade intalat mig att det nog va kört denna gången. ????????


    så fantastiskt att se Solig!! perfekt start på helgen ju!!! stort grattis till fint plus! Kram!!
  • Inalina
    Smilla93 skrev 2021-06-06 22:04:40 följande:

    Har inte varit här inne och läst på ett tag men scrollade lite och wow vad många som testat positivt senaste tiden!!! Stort grattis till alla er, såååå kul!! :D Detta skänker så mycket glädje och hopp till alla som ännu inte lyckats än eller som mig som inte ens har kommit igång! <3

    Men då en liten fundering.. Jag fick primolut nor för att få igång mensen och äntligen få starta. Åt dessa 2 ggr/dag i 10 dagar och tog sista tabletten i onsdags. Igår kväll fick jag en lätt blödning (äntligen tänkte jag) men när jag vaknade hade jag sjuk mensvärk men hade kommit typ en droppe i bindan och har knappt blött någonting under dagen. Brukar blöda väääldigt mycket när jag har mens i ungefär en vecka så jag undrat Hur jag ska tolka detta? Någon som startat mens med primolut? Bör jag anmäla mens även om det bara kommit lite? Känner mig lite lost och tar tacksamt emot svar från er som vet! <3


    hejsan! vad spännande att du är på G nu! jag har också fått ta primulot nor för att tajma in min IVF med min klinik (som endast kör IVF vissa veckor i månaden, tydligen så det funkar här i Schweiz..) dock har jag ju inte behövt 'anmäla' mens då utan jag har fått börja med sprutorna 5 dagar efter att ha tagit sista tabletten, och jag har oftast börjat blöda efter 2-3 dagar.

    men enligt min klinik är det en 'blödning' och inte ens mens som framkallas efter Primolut Nor om jag förstår det rätt. jag skulle ringa kliniken om jag var du =)! lycka till!
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-06-06 19:42:24 följande:
    Åh tack snälla! Det gjorde jag med. :) Men pratade med bm idag och vi bestämde att köra på progynon istället så att det verkligen blir fet innan de stänger för semestern. De har bara stängt på midsommarafton!
    Hej! Så bra att det blir FET denna månaden, förstår att du absolut inte ska behöva vänta tills efter sommaren nu när du redan väntat en evighet!!Förvånad så roligt att du äntligen är igång nu!!!Hjärta
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021