• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Lillaälta skrev 2021-05-18 07:48:41 följande:

    Ruvardag 8 och tog ett till test imorse, strecket var starkare så jag tog även ett digitalt, vi är gravida <3

    Nu hoppas vi att lillen stannar, testdag om 1 vecka enligt Livio <3


    Wow! nu vågar jag mig på ett stort grattis!!! så underbart SoligHjärta!!!
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-05-18 10:12:22 följande:
    Jättebra resultat Glad

    FET på schemat här idag. 
    åh så spännande! stort lycka till, nu kommer guldägget!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    jgren skrev 2021-05-19 11:21:43 följande:

    Alltså det är helt otroligt. 
    I lördags PLUSSADE jag! På ruvardag 8. Hade varit kissnödig konstant hela dagen men tog ändå ett test på kvällen som visade ett svagt svagt streck. Tog ett till morgonen efter, något starkare, och sen ett digitalt som visade Gravid.

    Känns som det ännu inte har gått in att vi faktiskt är gravida. 
    Tror jag kommer fatta det först när vi gör det tidiga ultraljudet i v8. Om tre veckor. 
    Bara hålla tummarna att allt ser bra ut och att dom ser och hör ett hjärta som slår! Glad


    men wow stort grattis till plusset!!! Hjärta förstår att det känns overkligt men det är din tur nu!! Solig Kram!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-12 13:15:10 följande:
    Ja, det är lätt att försöka vara sin egen fertilitetsläkare i detta. Det är ganska skönt att försöka tänka att läkarna faktiskt ska veta bättre än en själv och att sluta googla efter att försöka lösa problemet på egen hand. För Ojojoj vad man/jag har googlat allt som finns, blir nästan knäpp -haha!

    Håll oss informerade om hur det går för dig och vilken väg ni väljer.

    Enligt egen beräkning så borde det bli återföring om ca 1,5 veckor. Väntar på ägglossning nu och hoppas att den kommer inom ett par dagar/inom en vecka.
    hej!!
    haha ja jag är verkligen min egen fertilitetsläkare just nu, som att det inte räcker med alla vitaminer etc jag trycker i mig så kör jag även med bisolovon-metoden denna månaden haha!Drömmer

    Tror i alla fall att vissa av tillskotten hjälper med tydligare ÄL denna månaden då jag känt av det i magen och ÄLsekretetet vart väldigt tydligt vilket jag vanligtvis inte brukar märka av! tror jag hade ÄL igår och har för första gången på väldigt länge njutit av att kunna ha sex så mkt det bara går.. jag lever vidare på hoppet här att det skulle kunna gå naturligt med min fungerande äggledare och med lite nedsatt immunförsvar (och SJUKT mkt vitaminer/tillskott). återkommer om den saken Flört

    förstår att du är på G till FET nu! Blir det på lö? följer både dig och Clemmentina med spänning! (och så roligt att det verkar vara en plustråd just nu också, hoppas det smittar av sig på erHjärta Kram!
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-05-19 21:24:22 följande:
    Dhalia skrev 2021-05-19 20:07:32 följande:

    Nej va surt asså :( hoppas dem ökar på något tills nästa gång. Hejar på er!


    Verkligen trist och konstigt! Har alltid fått ägglossning alla andra gånger jag tagit Letrozole. Den här gången fick jag dessutom dubbel dos (tidigare har jag haft enkel). Läkaren trodde det var en tillfällighet (inte ovanligt att ha någon cykel då och då utan ägglossning). Kommer börja med Provera imorgon och sen köra på enkel dos när mensen kommer. Tack för tummar och pepp!
    hej vännen, väldigt ledsen för din skull att det inte blir FET denna månaden. man kan ju liksom inte tvinga kroppen till ÄL tyvärr och denna månaden hade den väl bestämt sig för att strejka litegrann då Obestämd  har också hört att det inte är ovanligt att det hoppar över en månad då och då så du är säkert på G snart igenHjärta Kram!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-21 08:03:12 följande:
    Haha! Härligt! Det är samma som här hemma, högar med vitaminer både morgon och kväll :)

    Spännande att du fått till en så så tydlig ägglossning och ?hittat tillbaka? till sexet. Heja dig!! Det har ju fungerat för andra, så plötsligt kanske det händer för er. Har du tagit en hästdos D-vitamin inför ÄL som många skriver om?

    Ja, hoppas plussen smittar av sig på oss också :) Jag har återföring på söndag och nu har jag kört igång med mina mediciner, nässpray, bisolvon och lutinus, utöver alla vitaminer ;) Än så länge känner jag mig hoppfull och det är så himla skönt att få vara i den känslan några dagar till.

    Kram
    ja man hoppas ju att någon av alla tabletter och tillskott ska piffa till och 'föryngra' mina ägg lite så det finns en chans åtminstone med IVF framöver om inte annat.

    jodå en del hästdoser med D vitamin har det blivit nu innan ÄL, vi har dessutom riktigt skitväder här i schweiz just nu med massor med regn så d-vitaminet behövs liksom i vilket fall! 

    du gör ingen koll på slemhinnan nu innan återföring? eller det kanske gjordes när du var där senast? Skönt att du känner dig hoppfull, det är ju helt rätt inställning, stort lycka till på söndagHjärta!!! håller alla tummar att du får ditt plus om ett par veckor!
  • Inalina
    Onemore2018 skrev 2021-05-22 13:09:55 följande:

    Nu är den lilla på plats i magen. 3 till frysen och de andra 5 skulle de odla vidare på. Hoppas liten vill stanna i magen


    Åh så kul att du ruvar nu, lät ju som kanonresultat med 3 till frysen!!! Håller alla tummar nu <3 kram!
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-23 07:42:53 följande:
    Härligt!! Hoppas att äggen får sig en rejäl kick av alla tillskott!

    Nu har jag inte kollat slemhinnan sedan ca 1,5 vecka tillbaka, så jag hoppas att det ser bra ut. Jag har alltid legat på normal men i undre spannet. Det vore fint om den hade växt till sig mer den här gången, återkommer efter dagen :) Tack för pepp och hejarop! Kram
    hej!!!! så härligt att du är ruvare nu!!Solig förstår att det måste känts som en evighet att äntligen få köra igång igen! jag tror på ditt ägg!Hjärta vad fick du för testdag? eller kör du som du gjort tidigare och börjar kolla runt RD 6? jag hade förmodligen ÄL runt den 18 maj så vi ligger i samma 'fas' när det gäller ÄL och bim etc misstänker jag haha, även om jag absolut inte kan kalla mig ruvare så kommer jag ju testa nästa helg och se om det hänt ett mirakel och tagit sig utan IVF.. Drömmer kram!
  • Inalina
    dasj skrev 2021-05-25 07:47:30 följande:
    Vi kunde inte hålla oss 15 dagar.
    Första testet, 10 dagar efter 3 dagars embryo.

    Ni som har lite mer erfarenhet, vad säger detta er? Andra sträcket är extremt svagt Förvånad

    Vi kommer fortsätta att testa imorgon.
    STORT grattis!!! det där skulle jag inte kalla ett svagt streck ;) det syns ju hur tydligt som helt på bilden! =) så underbart!!!Solig
  • Inalina
    dasj skrev 2021-05-25 09:57:35 följande:
    ohhhh så kul!! man vågar ju aldrig tro något i dagsläget Skäms

    nu hoppas jag att strecket håller i sig och blir starkare kommande dagar Skrattande
    så härligt, är det ert första plus nånsin?Glad
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021