• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Amiolia skrev 2021-07-02 10:41:03 följande:

    Japp jag testade idag. Svarade också dig i svaga plus tråden :) Tycker inte det har blivit starkare än igår. Men jag tror också att det kanske beror på att mitt urin imorse inte var lika koncentrerat som igår, vaknade mycket tidigare än vanligt. Sedan tror jag i allmänhet att vissa får svagare streck än andra även på dag 9 och 10 med en blasto. Jag hoppas i alla fall det ???? vid min förra insättning ville min klinik att jag skulle fortsätta testa mig upp till dag 18 för att jag inte hade fått min mens än. De sa att det är ovanligt att plussa så sent men att det kan hända! Så försöker hålla modet uppe och tänka att vi båda fortfarande är relativt tidigt ute :)

    Här är dagens test:

    Det ena testet efter 5 min då man egentligen ska sluta kolla men jag kunde ändå ej hålla mig ;)

    Strecket är lite starkare men det betyder säkert ingenting ;)


    Tycker det ser starkare ut och det är bra! :) Ja nu försöker vi vara positiva. Det är som du skriver tidigt ännu och hcg varierar ju. Håller tummarna för dig så får du uppdatera framöver (jag kommer testa tidigast på måndag).
  • Clemmentina
    Livetutandig skrev 2021-07-02 20:07:36 följande:

    Å tack Clemmentina för bra tips. Jag ska kolla vidare på det. En har ju inget att förlora men allt att vinna när det kommer till tips för att förbättra äggkvaliteten. Hoppas allt går bra för dig <3


    Gör så! Jag har lärt mig så mycket genom boken. Kolla upp Olga-kliniken i St Petersburg. Det är många som åker dit. De ska vara väldigt bra och seriösa. Ibland kan man kombinera och först testa ivf och sen gå vidare till äggdonation. Håller tummarna!
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-03 07:21:39 följande:

    Har du testat att ta ett digitalt test? Jag tog både ett vanligt test och ett digitalt test idag. Det vanliga testet visade fortfarande rätt svagt men digitala testet visade gravid 2-3 veckor. Är i totalt chocktillstånd... 


    Åh vad underbart! Stort grattis! :) Nej, blir inget digitalt för mig. Blir för mycket stress för mig om de slår om för sent och visar för få veckor (varit gravid men fått missfall två gånger). Kommer testa igen tidigast på måndag då jag är bortrest i helgen.
  • Clemmentina

    Nu har jag testat igen! Och strecken är starkare än i fredags och ett lätt illamående har infunnit sig! Det verkar som om jag är gravid. Fortfarande väldigt orolig men hoppas så att det är vår tur nu. :)

  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-05 06:06:06 följande:

    Åååååh så glad jag blir över att höra detta!!! Stort grattis <3 <3 <3


    Åh tack!!! :) Nu hoppas jag det går vägen. Vi borde typ ha bf ungefär samtidigt!? Ska prata med kliniken idag...har du ringt?
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-05 08:23:37 följande:

    Jaaa det stämmer ju :) Vad roligt! Hoppas att det går bra för oss båda hela vägen <3 Nej inte än, min testdag är nu på fredag. Så egentligen har jag tjuvtestat alldeles för tidigt... hehe men kunde ej hålla mig denna gång :)


    Åh förstår! Då får du ringa på fredag. :) Tror inte du testat för tidigt utan bara kliniken som har väldigt sen testdag. När är/var bim?
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-07-05 08:28:54 följande:

    Grattis  det är definitivt er tur nu! Hoppas att du kommer kunna få en fin sommar och se ett hjärta på VUL och inte överskuggas av allt för mycket oro 


    Inalina skrev 2021-07-05 10:08:36 följande:

    hej!!! men åh så underbart!!! självklart är det din tur nu!!! stor kram!!


    Annna84 skrev 2021-07-05 10:25:14 följande:

    Sååå glad för din skull <3 Nu är det absolut eran tur!! Kramar


    Iväntanpåivf skrev 2021-07-05 14:51:06 följande:

    Åh vad roligt!!!!! Vad glad jag blir! Tror verkligen det är er tur nu. 

    <3 <3 <3


    Tack fina ni! Vad gulliga ni är. Om det går vägen blir det en mars-bebis. :) Bokade ett privat vul för vi skulle få vänta en bra bit in i augusti annars (kliniken har sommarstängt). Varje dag är ju en evighet nu! Kommer hålla tummarna för er som försöker efter sommaren!
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-05 18:29:00 följande:

    Idag :)


    Åh, skönt! Det är en milstolpe att passera.
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-07-05 19:48:39 följande:

    Grattis till er clemmentina! Ja, vi har alla våra milstolpar, halvstolpar eller vad man nu säger. Jag blev ju gravid-jippi, fick tyst missfall i juni, usch,men missfallsbehandling har gått bra, om man kan uttrycka det så. Nu tillbaka i ett vänta-jätte-länge-läge, väntan på att mensen ska komma igång efter missfallet, första eller andra beroende på semesterstängningar på privata kliniker. Sedan insättning av FET, om de klarar upptining och om allt ser ok ut. Så lustigt det där, man hoppas på att mensen ska komma, sen hoppas man givetvis absolut inte att mensen ska komma. För min del gäller, får jag mens tidigast 30/7, då kör vi på den mensen, kommer mensen tidigare än så, ja då blir det mens Nr 2. Detta pga semesterstängning. Nu har jag fått grönt ljus för Fragmin och embryo glue! Känns bra!


    Tack, så är det verkligen! Skönt att höra att allt verkar ha gått bra i alla fall även om jag vet hur jobbigt det där är att gå igenom. Hade ett segdraget missfall i december och fick sen vänta ett par månader på ny behandling. Håller tummarna för att din mens kommer tidigast 30 juli. Spännande med Fragmin och embryo glue. Har ingen erfarenhet av dem. Varför tar man Fragmin?
  • Clemmentina
    Dhalia skrev 2021-07-06 07:37:30 följande:

    Åååh grattis nu håller ja så tummarna att det går vägen :) när blir det VUL?


    Tack snälla! Det blir om drygt 3 veckor. :)
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021