• Bilbo79

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Emma, hur har det gått för dig? Här går det bra hoppas jag. Vecka 5+4 idag, och två veckor kvar till ultraljudet. Har inte så mycket symtom men anar ett vagt illamående ibland. Hoppas hoppas att allt är som det ska där inne!

  • Bilbo79

    @Emma1b Heja våra små pyren! Skönt att du slutat blöda. Även om det oftast inte är någon fara förstår jag att det skapar oro. Ja, nu kommer jag att sluta följa upp mina hcg-nivåer och invänta ultraljudet. Dubbleringshastigheten är hög så känner mig lugnad av det. Har fått lite mer illamående nu men det är fortfarande lindrigt. Vill minnas att det kom lite längre fram vid mitt MA.

  • Bilbo79

    Wow @Emma1b, stort grattis! Glad


    Visst är du bara i vecka 7 (6+) fortfarande? roligt att få se hjärtat redan nu! Var det kliniken som erbjöd UL så tidigt eller bokade du någon annanstans? Själv väntar jag med spänning på mitt UL den 15/2. Hoppas så att det går vägen denna gång! 

  • Bilbo79

    Emma1b: Så skönt att redan ha fått se ett embryo där inne med ett hjärta som slår Hjärta Nu måste ju detta gå hela vägen! Hoppas på samma positiva besked på mitt ultraljud på tisdag. Har en positiv känsla.

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021