Inlägg från: Anonym (123) |Visa alla inlägg
  • Anonym (123)

    Greta Thunberg vill inte att folk handlar

    Greta är en bortskämd överklassunge som fått för mycket uppmärksamhet.

    Jag har inte köpt en enda liten sak unber black friday, men det är inte för att lilla Greta säger det utan för att jag inte köper saker som jag inte behöver. Som t ex en onödigt flashig, dyr mobiltelefon.

  • Anonym (123)
    Anonym (Insta avokado) skrev 2020-11-28 17:54:02 följande:
    Jag handlade julklappar nu i veckan på nätet.

    Jag vill inte gå i köpcentrum, det jag köpte finns inte i mina lokala butiker. Att åka till Sthlm eller Göteborg nu känns väldigt osäkert. Brukar köpa saker på tradera eller i olika Facebook grupper men de priserna kan skena i väg rejält just nu.

    Samtidigt så får affärer lägga ner om man inte anväder deras e-handel. Det är många lokala små afärer som fått stänga där jag bor och då blir utbudet ännu sämmre. Nu i Covid tider blir det tyvärr ett nödvändigt ont. Sen vet vi inte hur mycket affärerna har köpt in just för Black Friday för att kunna gå runt. ( Saknar den gamla hederliga mellandagsrean då affärerna sålde ut det de hade på lager. I dag är det inte så, de köper in saker som de sedan säljer till " reducerat " pris.) I dag måste man trippel kolla olika priser på olika sidor på näter och butiker för att inte bli lurad av " rean".
    Du gjorde helt rätt.
    Mitt svar var baserat på "livehandel" och jag har gjort som du.
Svar på tråden Greta Thunberg vill inte att folk handlar