Inlägg från: LaFontaine |Visa alla inlägg
  • LaFontaine

    Lämnar ni barnen på förskola/grundskola även om ni har covid?

    Jemp skrev 2020-10-31 11:31:52 följande:
    Varför är förskollärare ofta så benägna att kalla föräldrar egoistiska?
    Det är en bra fråga och jag tycker att det är djupt, djupt beklämmande. Då kanske man ska byta yrke. Jag som har barn i förskoleålder, känner ganska många i samma situation. De allra flesta sliter för att få ihop en fungerande vardag. Jag skulle till och med vilja kalla det för oetiskt, att som förskollärare då hävda att föräldrar är egoister. Passar inte jobbet, får man vackert byta!

  • LaFontaine
    Anonym (Egoism) skrev 2020-10-31 13:24:16 följande:
    Kan man inte ta hand om sina barn så bör man inte heller bli förälder. Har man så lite ork bör man skaffa en privat barnvakt.
    Jag hoppas verkligen att du trollar. Om du jobbar som förskollärare hoppas jag att du snarast lämnar in din uppsägning och genast slutar jobba med barn!


  • LaFontaine
    Anonym (Egoism) skrev 2020-10-31 13:30:12 följande:
    Nej varför skulle jag göra det? Jag älskar mitt jobb. Jag kritiserar de som utnyttjar förskolan. Inte de som använder förskolan till det den är till för. Förstår du inte skillnaden? 
    Du förstod nog inte när du läste mitt första inlägg. Du kan ju prova att läsa det igen.


  • LaFontaine
    Anonym (Egoism) skrev 2020-10-31 13:33:33 följande:
    Nej tack det är bra. Ni förstår vad jag menar men trivs inte med att bli kritiserade då ni anser er ha "lagen" på er sida att lämna era barn trots att ni har covid. Detta är så omänskligt och respektlöst mot förskollärare, och framförallt de som är i riskgrupp som arbetar med att ta hand om era barn. 

    Tror knappast ens din närmaste vän skulle vilja vara barnvakt om du var hemma sjuk i covid. Så varför skulle förskolan vara glad över att ni lämnar barnen?
    Nej, det är tydligen inte bra, för du förstår tydligen inte alls vad jag menar. Du förstår, jag lämnar inte mitt barn på förskolan om någon i familjen har covid. Däremot är jag otroligt avogt inställt mot förskolepersonal som ständigt vrålat att föräldrar är egoister, när de faktiskt följer de regler och riktlinjer som finns. Det är inte enbart knutet till covid. Otaliga gånger läser jag om personal i förskolan, som har så mycket åsikter om egoister till föräldrar. Och passar det inte att arbeta med barn och föräldrar, får man vackert söka sig ett annat jobb.
  • LaFontaine
    Anonym (Egoism) skrev 2020-10-31 13:40:28 följande:

    Du känner inte mig och vet inte hur jag är, jag kritiserar de som lämnar när de har covid, Du behöver inte blanda in annan kritik i detta, vad har jag med dina tidigare erfarenheter att göra. 


     


    Fast de följer fortfarande de riktlinjer som finns. De som gör fel är ni, som bryter mot lagen. Och det är fortfarande beklämmande att man uttrycker sig som du gör. Du har valt att arbeta med det du gör. Byt jobb om det inte passar.
  • LaFontaine
    Anonym (Egoism) skrev 2020-10-31 13:43:32 följande:
    Hoppas du aldrig klagar på något på ditt jobb, byt isådanfall direkt!
    Jag klagar på mitt jobb med jämna mellanrum. Jag är däremot medveten om att det jag klagar på är en del av spelets regler. Det kan vara fruktansvärt frustrerande, men det ingår i mitt jobb och är något jag får tugga i mig. Jag kallar inte mina kollegor egoister eller dumma, när de följer de riktlinjer vi har. Är det något jag tycker är väldigt fel, jobbar jag istället för att få till förändring. Det är otroligt mer konstruktivt än att vråla egoist på nätforum.
Svar på tråden Lämnar ni barnen på förskola/grundskola även om ni har covid?