Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-30 17:14:14 följande:

    Haha åh förstår det! Kan tänka mig att det kanske blir mindre tillfällen ju större han är, då sover han väl mindre och hör mer hehe så gäller att passa på xD


    För oss har det varit precis tvärt om hehe. När hon va mindre så kunde hon vakna jättelätt å sov aldrig speciellt djupt. Dvs att en annan aldrig fick sova heller hehe. Man visste aldrig om man hade 10 minuter eller 2h att göra nått. Då prioriterades äta å sova i varierande ordning. Men nu sover hon riktigt bra, förutom i slutet på språng å tandsprickning. Alla små är olika :) nu är hon visserligen knappt ett år så ska väl inte ropa hej än! Ser inte fram emot de första månaderna med bebis igen men resten är bra mysigt!
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-01 11:29:40 följande:

    ÄL+5 idag, på fredag kanske jag ska våga mig på ett test :D


    Å så spännande! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-01 19:14:52 följande:

    Tack <3 Ska ta ett nytt test i helgen om inte mensen dyker upp. Var i kontakt med kliniken idag och ska återkomma till dom nästa vecka med vad som har hänt.


    Hoppas den lyser med sin frånvaro och att det gömmer sig en liten parvel där inne :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-02 09:04:17 följande:
    Förutom den berömda molvärken så har jag bubblig mage och brösten har stuckit och kliat emellanåt senaste dagarna. I oktober när jag var gravid hade jag samma känsla i brösten, minns att jag sa till maken jag hoppas det är ett symtom på graviditet och det måste det ju varit :) hoppas verkligen!! Har så höga förhoppningar nu då jag käkat q10 tabletter också, och om Gud finns så borde han ge mig en fin julklapp efter detta helvetesår...suck...

    Är det kanske dags för ÄL för dig snart? :)

    Å det låter ju riktigt lovande! 


    Jag har bim på onsdag men ska hålla mig fram till måndag med att testa tänkte jag. känns som en eeeevighet! Men min dotter fyller år på lördag så det blir lite som händer inför det så kommer förmodligen ha fullt upp. Även om vi inte har något stort kalas så insisterade far och morföräldrarna på att de ville fira henne. Blir att baka tårta och ses i en park om vädret tillåter. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-02 12:04:31 följande:

    Spännande! Snart, snart! Ja försök att hålla dig så blir det klarare resultat. Härligt med födelsedag så tiden går snabbare. Tycker i och för sig att tiden går väldigt snabbt med en liten hemma, så det är jag tacksam för nu när allt man gör är att vänta haha  Blir säkert ett jättemysigt firande!


    Ja men verkligen! Förstår inte var veckorna tar vägen? Det känns som man blinkat två gånger så har det gått en vecka redan.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-02 17:09:17 följande:
    Ja jag hoppas det!

    Ja vi har väl bim nästan samtidigt denna månad, men jag har inget tålamod längre att vänta med test haha.Vad skönt att du har annat att tänka på i helgen med din dotter, då går tiden ännu snabbare. Ni gör helt ett i att kalasa ute nu i dessa tider, otäckt hur Coronan far fram...

    Ja fy bubblan för viruset. Jag va beredd på att inte ha kalas alls i år men ja, när hennes farmor och mormor ber om det så fixar man ett helt enkelt. Just hennes far och morföräldrar träffar vi regelbundet ändå. och iom att hon inte går på förskola eller har kontakt med så många människor utom mig och sambon så känns det rätt safe. Men ja allt på behörigt avstånd.


    Jag har nånstans redan bestämt mig för att jag kommer få ett positivt besked när jag tar nästa graviditetstest. Så kommer det inte vara positivt kommer jag bli så sjukt besviken. Så dumt när man bygger upp en bild av något innan man har det svart på vitt, för inte ens då har vi ju fått erfara sitter man säkert i båten.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-03 16:03:52 följande:

    Ja <3

    Nej symtom är ju det man går och känner efter hela tiden nu haha. I mina graviditeter har jag fått symtom senare, typ v 6-7 som ömma bröst och illamående, men aldrig känt något speciellt innan. Så är ju bara dum som går och känner efter :D det visar sig ju sen i vilket fall :)


    Fick som lite smärta i livmodertrakten förut idag å senare har det känts som lite molvärk. Eller så va det bara chipsen som inte kom överens med min mage? Hehe man ser symptom i allt! Vet ju att det inte är nån större idé att analysera, vet att jag får molvärk innan mens och jag får molvärk om jag är gravid så samma samma!

    Precis nu vill vi ha plus som leder till en liten härlig krabat om 9 månader! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-03 17:36:51 följande:

    Nu fick jag lite rosa flytningar på toapappret så mensen dyker nog upp vilken dag som helst nu :(


    Sålänge det inte är mer än rosa flytningar så behöver det inte betyda nått, men förstår om du tappar modet :( kanske får ett plus lagom till nyår istället om det inte tagit sig ändå nu <3 det är inte över förrän fröken röd skvalar!
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-03 21:06:17 följande:
    Haha jobbigt när man längtar efter något och letar alla möjliga tecken! Kommer du ihåg när du började få symptom förra gången? Inte ens en vecka kvar nu till din bim! Håller tummarna!

    Första graviditeten som resulterade i dottern så kände jag nått efter 4-5 dagar.  och vid graviditeten förra månaden va det ungefär samma. fast vid senaste nu så kände jag mer i ligamenten att de drog i dom efter redan en vecka. 


    Eller så är det för att jag ätit glass och jag inte borde äta laktos haha... svårt att veta vart allt kommer från när det sitter i magen. Kanske bara är gas hehe.


    Första gången kände jag mig svullen över livmodern men nu är man lite "pluffsigare" i det området så svårt att veta vad som är svullet och inte nu. Gick ner alla gravidkilon rätt snabbt men gick upp en del igen för jag fick sån craveing efter choklad när jag ammade.


    Tror inte jag kan hålla mig utan att ta ett test imorgon bitti. Kommer säkert visa tvärblankt eftersom det är på tok för tidigt! men ja.. jag har ju 20 test hemma så kan offra ett..

  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-04 07:02:15 följande:
    Tack. Mensen har kommit nu så nu är det nya tag med letrozol igen.
    Så typiskt :( men hoppas du får hjälp med älstiumulerande igen! 
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu