Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2020-12-21 11:38:36 följande:

    Tog sista testet idag som det också var tokblankt. Varför går det inte? Usch har gråtit och gråtit och gråtit. Fallen blir så otrolig hårda nu. Kan inte alls hantera dom bra..


    Jag lider verkligen med dig! Tillåt dig att få falla hårt, kom ihåg att det kan behövas för att komma upp starkare än någonsin. Sänder massa kramar till dig idag <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-21 13:49:55 följande:

    Jag tycker ändå det är fint att han vill och att han visar sina känslor :) i oktober då jag fick missfall sa min man att det kanske inte är meningen att vi ska ha en till och att vi kanske borde avbryta... (arg smiley) då blev jag ännu argare och sårad, som om att skita i allt skulle få mig att må bättre liksom....så ta vara på din man:)

    Ja vi stöttar varandra <3


    Ja jag är väldigt glad åt att han vill detta så mycket precis som jag. Det låter ju jätte jobbigt och inte så snällt av din man att säga så när han vet hur gärna du vill ha en till. Det kan ju iofs vara hans sätt att hantera hans känslor på också att försöka slå bort det när det blir allt för jobbigt.
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-21 20:20:07 följande:

    Det ska du vara :) ja det var dumt sagt, han kan tänka lite klumpigt ibland...men då får han då höra det haha! Fast det kan ju ändå vara som du säger också..

    Fick tid för vul av min supersnälla gyn imorgon bitti, hoppas det går att se något då!


    Haha det är bra du säger ifrån!

    Håller tummarna för dig imorgon och hoppas på att allt är som det ska :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-22 08:47:32 följande:

    Ja han måste ju få veta rätt eller fel ;D

    En förtjockad slemhinna och en liten hinnsäck syntes som stämde överens med antal veckor, hoppas det utvecklas som det ska!


    Det låter ju väldigt lovande. Måste vara skönt att få det ytterligare bekräftat, hoppas du kan slappna av lite nu :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Byta taktik?) skrev 2020-12-23 07:38:37 följande:

    Vi har ett. Men hon är nästan vuxen, och jag vill väldigt gärna ha en till. Jag tänker att ju mer ju bättre under ÄL? Fast gråta och gräla är nog en dålig taktik för att få till det. Får försöka med något annat.

    Han är inte så sugen på fler barn tycker att vi är för gamla men eftersom jag vill så är han "ok" med det. Känns väldigt mycket som det hänger på mig. Hur skall jag göra när han inte vill just då eller är trött osv. Vi har ett bra sexliv i övrigt men det räcker tydligt inte.


    Det kan ju t.o.m. räcka att bara ha sex varann dag och i vissa fall ännu längre emellan, så oftare och tätare behöver nödvändigtvis inte betyda att det är bättre.

    Det kanske kan vara bra att sätta er ner och prata igenom det hela. Lägga upp en plan för allt vad gäller barna skapandet. På så sätt så kanske ni kan minska grälandet och försöka se varandras perspektiv på saken. Man är ju faktiskt två om en sån här sak. Hoppas ni kommer fram till något som funkar för er :)
  • Anonym (Första)

    Hittade BIM listan långt bak så klistra in den igen. Den behöver säkerligen uppdateras med nya datum och kanske några nya namn också. Om man känner för det vill säga :)

    BIM-lista

    5/12 ingenaning (okänt?)

    9/12 4a (PLUS)

    10/12 Babymakeing (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    24/12 Hopeforaplus

    25/12 Litehopplöst

    31/12 Barnlängtan 2021

    16/1 Lillskrutten

    18/1 Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-27 13:01:06 följande:

    Åh blir så frustrerad. Har haft ett gräl i somras (helt på släktingens behag att bråka) som runnit ut i sanden och vi firade jul ihop. Jag som annars aldrig dricker och gör jag det tar jag EN cider om den är svag. Iaf så tacka jag nej på julafton. Fick sen fråga direkt av släktingen när vi blev ensamna om jag var gravid. Vi bjöds sen över dagen efter och släktingens sambo knäpper upp en cider och ställer till mig utan att fråga (ett dåligt girigt försök till att testa mig)

    Släktingen har bettet sig som skit mot mig och ska vara glad att vi ens övervägde jul med dom. Jag tycker dom beter sig riktigt pissigt att ens fråga om jag är gravid och sen testa mig. För dom ska verkligen hålla en låg profil.

    Är det inte drygt att hålla på så?

    Kan tillägga att förra graviditeten gjorde släktingen samma sak och då sa jag som det var. Och sen avslöja släktingen det för andra innan vi ens tänkt berätta, så jag hade inte tänkt berätta tidigt även om det i somras inte skulle hänt.

    Nu har jag faktiskt inte lust att berätta alls för dom..


    Men fy så jobbigt! Kan bara föreställa mig hur det känns. Vissa släktingar har frågat mig med några gånger om jag är gravid utan att jag varit det och det är nog så jobbigt. Så att då få det slängt i ansikte, och sättas på prov, när man inte vill säga något måste vara extremt jobbigt.

    Känns verkligen inte schysst att berätta för andra så där utan vidare innan ni själva sagt något till nån. Väldigt dålig stil. Hoppas ni lyckas lösa det hela och får förståelse från båda sidor så småningom!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-29 16:28:56 följande:

    Nu är det bara några dagar kvar till ÄL, börjar bli nervös haha! Vi har sex varannan dag och jag ser till att ligga kvar med rumpan i vädret. Att jag som kvinna kommer har jag också läst kan hjälpa en att bli gravid, säkert bara myt men värt att testa. Har ni några andra tips som höjer chansen att bli gravid? 


    Spännande! Det är samma här snart äl, jag känner mig ganska neutral till det här försöket och känner verkligen ingen press. Helt annorlunda mot förra försöket.

    Det har jag också läst och tyvärr så är det säkert väldigt många myter som fortfarande lever vidare. Vet inte om det egentligen går att hjälpa kroppen på något sätt att öka chansen till en graviditet. Jag tror det är väldigt viktigt att bara försöka leva på som vanligt så gott det går och låta kroppen göra sitt. Blir det för jobbigt mentalt så kanske det kan bli lättare att hantera om man tänker på statistiken vad gäller hur stor chans man har att bli gravid vid. Det är ju tyvärr lägre procent än vad man önskar men någon gång tillhört man förhoppningsvis den procenten :)
  • Anonym (Första)

    Idag började den planerade ligga perioden och jag kom på mig själv med att jag kände en stress (elr någon känsla jag inte riktigt kan sätta ord på) över den här perioden och framöver. Även fast jag vill ta varje dag som den kommer och inte fokusera på bebisverkstaden så mycket så tar tiden mellan äl och bim så mycket tankar med sig. Allt från att optimera livet till att känna efter i minsta vrå i kroppen.

    Jag mår som allra bäst mellan mens och äl då det vanliga livet pågår och man inget kan göra för äl inte skett och det inte finns några symptom att leta efter heller. Men så fort äl är över så börjar allt fram till bim. Jag tror det är det jag är mest rädd för, om jag kan beskriva det på det sättet.

    Jag får helt enkelt försöka tänka bort allt det och bara leva som innan äl. Hur känner ni/har ni känt mellan äl och bim?

  • Anonym (Första)

    Tack för era svar! Känns skönt att veta att man inte är ensam om att känna så. Ibland undrar man ju om man håller på att bli galen, så säkert alla av oss har känt ibland.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu