Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-05 16:09:47 följande:

    Åh förstår det. Men du jobbar nu?

    Jag har ingen lust att börja nytt jobb någon månad för att sen gå hem igen. Oftast jobbar man inte ens i slutet av graviditeten i mitt yrke. Ae allt blir knäppt. Vill ju inte ens planera jobb haha

    Ja varför kan man inte bara sluta känna sig stressad, så jobbigt!


    Ja jag jobbar. Är lika i mitt yrke, väldigt få som jobbar i slutet av graviditeten i mitt yrke. Men jag tycker inte det är något problem att byta jobb och gå hem så dyker det upp något tar jag det. Men känner du så kan det kanske vara bra att avvakta :)

    Ja stressen är absolut värst!

    Ikväll har jag mått ovanligt illa och har värk i hela svanken och så går det runt till molvärk på framsidan. Trött, tagit en tupplur nu på kvällen till och med. Illamåendet och denna hemska molvärk är inte vanligt för mig så jag hoppas verkligen det är symtom!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-05 20:55:59 följande:

    Ååh håller tummarna!!

    Ja men tänker mer så man inte skriver på och säger upp sig och så jobbar man inte något x) så får man inte vara kvar så står man utan sen istället.

    Känns ändå bra att ha jobbet jag har nu, för jag har verkligen 0 stress att komma tillbaka och kan vara hemma hur länge jag vill


    Ja på så sätt är det ju säkrast och bekvämast att ha kvar det jobb du har. Man vill ju ändå prestera lite när man fått en ny tjänst:) Mitt yrke skriker arbetsgivarna efter så det ska vara väldigt konstigt att inte få vara kvar på ett jobb :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-05 22:53:34 följande:

    Å så olidligt spännande! Hoppas du får positivt på stickan. Och att illamåendet är övergående. Nyfiken på om du har samma kön på benen sen innan? Vissa påstår att man mår mer illa med flickor och andra med pojkar :)

    Jag är på bim+2 och fick en flytning idag vilket jag typ bara hade när jag va gravid så jag hoppas här med. Men ja jag ska hålla mig till söndag. Är så rädd att bli besviken denna gången om det är negativt nu så väntar en dag till eftersom min mens varit rätt oregelbunden sen den kom tillbaka.


    Har olika kön på barnen men minns faktiskt inte vilken jag mådde mest illa med haha skulle tro flickorna faktiskt, men som sagt är jag inte helt säker.

    Ååååååhhhhh men det låter ju superpositivt!! Att du till o med gått över ett par dagar är ju ännu bättre så spännande!

    Tog test i morse på ÄL+8 men negativt såklart
  • Anonym (4a)

    Hej alla! Har glömt att gå in här på sistone då det varit mkt jobb...

    Här blöder jag för fullt iaf, cd 2 så tyvärr ingen graviditet. Denna månad ska jag testa käka q10 tabletter också innan ÄL och c vitamin efter ÄL med mina andra tillskott. Hoppas på en liten julklapp

  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-13 10:09:52 följande:

    Ååååh nej! Beklagar  Tror det är bäst att ta sånt live, så slipper han grubbla på det på jobbet och ni kan gråta ut tillsammans. Det vill säga om du orkar vänta för det är såklart tungt för dig att bära på hela dagen själv.


    Så ledsamt att läsa att det inte gick vägen =,( och känner igen mig såååå! Fick ju va gravid en vecka förra månaden och svävade runt på rosa moln, städade och hade massor av energi. Tills jag tog ett nytt digitalt den där dagen och det stod ?inte gravid? och jag föll som en pannkaka..,på kvällen började jag blöda. Blödde som en vanlig mens i längd men forsade blod med massor av klumpar. Så jag vet precis hur du känner! Beklagar så =,(

    Vi tar nya tag <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-14 20:31:41 följande:

    Å det hade jag missat :( beklagar <3

    Skönt på ett sätt när mf kommer så tidigt snarare än efter fler veckor eller gud förbjude ännu senare :/ men fy f*n va ledsen man blir ändå.

    Nya tag inför nästa cykel nu då! Om min cykel är någorlunda stabil nu så borde jag ha äl runt 28-29 nån gång. Ja hade verkligen suttit fint med en liten julklapp =D


    Ja jag tyckte också det var skönt när det kom så tidigt, har varit med om ett sent i v 19 i somras vilket var brutalt...så jobbigt så jag inte ens kan prata om det...mår psykiskt dåligt så lång tid senare och kan inte fatta att det hände just mig. Hon skulle ha fötts nu...

    Borde ha ÄL ca 25-27e så då ligger vi rätt lika denna månad hoppas på bästa julklappen <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-15 19:21:31 följande:

    Tusan! Bättre lycka kommande månad! Vad är q10 tabletter? Vilken härlig julklapp det vore, önskar detsamma 


    Ja..cd 6 nu så ÄL väntas mellan 25-27e i nästa vecka :) q10 kan du läsa om här www.graviditetskollen.nu/produkter/kosttillskott-for-dig-som-vill-bli-gravid/halsokost/bio-qinon-q10-pharma-nord

    Har även läst flera studier där q10 ökar chansen till graviditet, har precis börjat med dem så hoppas de hjälper :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-18 18:00:12 följande:

    Nu börjar det närma sig bim för Första och Babymama! Är ni spända, känns det som att det tagit denna gång? 


    Väntar med spänning hur det går
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-18 22:29:18 följande:

    Tack för länken! Väldigt intressant, att jag aldrig hört om det förut.. Vi får se hur det går för oss, avvaktar någon månad och kanske funderar på q10 sen om det inte blivit någon graviditet. Då blir det en trevlig vecka för er!  Hur länge har ni försökt nu? 

    Jag har nu fått min första mens sen förlossningen, får se hur länge den håller i sig och hoppas sen på äl om 2-3 veckor kanske. Verkligen spännande, hoppas jag kan bli gravid snabbt!


    Ja det ska bli intressant och se om det funkar :)

    Vi är väl på fjärde försöket nu efter sent ma i somras och fick missfall andra försöket. Fjärde barnet.

    Håller tummarna det går snabbt och enkelt för oss alla nu :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-19 14:56:12 följande:

    Kul att vi är många som är liknande situationer och att vi har ÄL nära varandra. Håller tummarna för er alla! Jag vill bara testa. Få veta liksom men känner så starkt att det inte gått denna gång heller. Känner INGENTING. Inga symtom or whatsoever. Det är det allra värsta med att försöka skaffa barn tycker jag, den olidliga väntan.


    Håller med, väntan är absolut värst... och en gubbe som får prestationsångest under ÄL veckan (tur min gubbe ändå kan prestera men jobbig känsla ändå)...

    Kan trösta med att jag inte känt någonting alls innan tidigast v 5-6 i mina 5 graviditeter, så symtom är det inte alla som har :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu