Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2020-11-19 08:31:37 följande:

    Hur länge har ni försökt som är här i tråden? :) Vi är på försök 3 nu. Inte mycket egentligen men när det gick på första försöket med första så blir man lite frustrerad. Vill bara ha det där pluset.


    Kan väl säga att vi har försökt i ca 3 månader MEN eftersom vår bebis endast var 7 veckor när vi började så räknar jag det inte som riktiga försök utan mer en önskan. Nu har jag fått min första mens så denna månad blir första riktiga försöket, så spänd!

    Varje försök känns som en evighet och förstår att oron växer. För oss gick det på andra försöket med första och eftersom jag har mens nu så antar att jag har haft ägglossning och därför räknar jag det här som försök två Skrattande
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-19 10:10:06 följande:

    Testa neg imorse och nu när jag gick på toa var det blod? Skulle ha mens om 3-4 dagar. Aldrig hänt att det kommit tidigare.. Usch så trött på detta.


    Åh nej kom den tidigt... Men bättre det än att den är sen och du får upp hoppet. Ge inte upp, du kommer få ett plus och din bebis och då kommer den här eviga väntan kännas som ingenting Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-19 12:17:02 följande:

    Nej inget mer, var inte alls mycket, har gått några timmar nu. Kände efter och allt är klart nu så vet inte.. Det känns mycket i tjejmagen nu så nått händer.. tänkte också på nidblödning men har aldrig haft det med tidigare så vet inte, men kan ju hoppas iaf :)


    Jag tänkte också på nidblödning men vet hur lätt man övertalar sig själv att man definitivt är gravid så ville inte säga nåt. Låter kanske lite pessimistiskt men ställer hellre in mig på att inget hänt tills jag är övertygad om det motsatta. Så himla jobbigt att övertala sig själv om att man är gravid eller att förlossningen är på gång och så är det egentligen absolut ingenting haha. Men så är det mysigt att drömma och hoppas också. Håller verkligen tummarna för att det var en nidblödning! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-19 14:56:12 följande:

    Kul att vi är många som är liknande situationer och att vi har ÄL nära varandra. Håller tummarna för er alla! Jag vill bara testa. Få veta liksom men känner så starkt att det inte gått denna gång heller. Känner INGENTING. Inga symtom or whatsoever. Det är det allra värsta med att försöka skaffa barn tycker jag, den olidliga väntan.


    Väntan är hemsk! Tiden känns som den inte rör sig alls när man är i det.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-19 15:30:48 följande:

    Håller med, väntan är absolut värst... och en gubbe som får prestationsångest under ÄL veckan (tur min gubbe ändå kan prestera men jobbig känsla ändå)...

    Kan trösta med att jag inte känt någonting alls innan tidigast v 5-6 i mina 5 graviditeter, så symtom är det inte alla som har :)


    MA, framförallt ett sent måste vara nästintill det värsta som kan hända :((

    Förra gången försökte vi göra det till en kul grej genom att första försöket hade vi sex varje dag, många dagar flera gånger i en hel månad. Inte så hållbart varje månad ;) Så månaden efter körde vi varannan dag och ?förbjudet? med mer än det. Funkade på det försöket. Vi kollade aldrig ÄL utan gjorde det till en rolig grej och en utmaning att försöka skaffa barn :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-21 09:31:26 följande:
    Behöver hjälp.. tog två tidiga test idag. Ena ser ut såhär medans RFSU visar inget alls..
    Spännande! Håller med övriga att det ser positivt ut. Håller tummarna och hoppas för din skull, testa igen om några dagar Glad
  • Anonym (Lillskrutten)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-21 20:54:15 följande:

    Tack för svar alla! Ska ta ett nytt test på måndag eller tisdag och se.. är lite av en testoman så det kryper i fingrarna.

    När får äl är det säkrast att få till det dagar innan och själva äl dagen eller hur ska man tänka??


    Riktigt spännande att invänta svar!

    Ja upp till 5 dagar innan, på ÄL och senast en dag efter. Därför är rekommendationerna sex varannan dag när man närmar sig ÄL =D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-22 16:33:18 följande:
    Skönt att höra fler är som jag... även om det inte är kul :( innan graviditeten i våras var allt mer lugnt och mådde inte dåligt alls. Men nu efter ett sent ma och ett missfall samt att flera vet att vi försöker igen och att yngsta barnet bara blir äldre och äldre stressar mig till förbannelse :( usch för denna press :(
    Usch vad jobbigt! Kan verkligen tänka mig vilken tuff press det måste kännas att "alla väntar på er" Rynkar på näsan Hur gammal är er yngsta? {#emotions_dlg.flower}
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-23 10:26:53 följande:
    Hopeforaplus skrev 2020-11-23 06:20:19 följande:

    Negativt idag med och mensvärk så tror den kommer komma idag. Så o t t o l i g t besviken. Känner mig så tom.

    Som fler av er säger så känner jag stressen då första bara blir äldre och äldre. Ville alltid ha tight mellan mina barn. Sen blir jag så himla Arn på mig själv att jag var så naiv att börja så sent. Trodde det skulle gå lätt. Usch så less och ledsen.


    Förstår er helt och hållet :( jättejobbigt! Känns ändå skönt att vi är fler som blir besvikna och less. Oftast känns det som man låssas vara positiv fast man egentligen känner annat. Denna gång var jobbigast hittills. Nästa gång är 4e försöket.

    Varken jag eller sambo har berättat om att vi försöker så det känns skönt iallafall..
    Fy så tråkigt att du fick sådant kallt bemötande av vården! Väldigt okänsligt i en känslig situation. Du måste verkligen få hjälp om du har ont hela tiden! Hjärta

    Vi har inte heller berättat att vi försöker, känns skönt att få försöka i fred. Hoppas det går på kommande försök!! Hur gammal är er yngsta? Glad
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-23 05:02:01 följande:

    Igår kväll började mensen :( Jag är självklart besviken men samtidigt hade jag en känsla av att det inte tog sig den här gången heller, så det va inte oväntat att mensen dök upp.

    Nu är det bara att ladda om till nästa äl och hoppas att det blir tredje gången gillt. Måste ändå säga att jag tycker det värsta med det hela är all väntan. Dagarna och veckorna har väl aldrig känts så långa som dom gör nu när man försöker bli gravid!

    Hoppas så innerligt att vi alla får ett plus väldigt snart :)


    Håller verkligen med om att det värsta är väntan!! Dagarna går ändå rätt snabbt för mig som har en bebis hemma men ändå en evighet kvar till eventuell äl och sen ska man vänta och hoppas på en graviditet och annars börja om igen..

    Har en känsla av att alla här kommer få plus inom några månader! Hoppas hoppas Solig
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu