Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-28 10:32:38 följande:
    Blir också ledsen för din skull, kan förstå stressen och uppgivenheten du känner. Vill han ha ett till barn lika mycket som du? Tänker om ni kan testa er fram till något som fungerar. Du kanske kan showa lite för honom eller att han får titta på nån video eller bilder som eggar upp honom och han kan göra sin business och när han är redo så avslutar han i dig. Kanske inte det mest romantiska men om ni båda verkligen vill ha barn kan det inte heller ligga helt på dig att ta ansvar att ni får till det naturligt just när du har äl. Ni har ett litet barn hemma så det är i princip omöjligt. Tror ni måste prata ihop er och samarbeta mer hur ni ska lyckas. Ni är två om detta och just nu låter det som att du får bära på allt <3

    Blä vad trist! Inte kul att bli påmind om vad man förlorat men det är okej att sörja det. Sen får vi försöka gå vidare och tänka framåt på vad vi kan få istället. När ni har syskonet till ett barn kommer det kännas helt rätt! Mysigt med en liten bebis i vår! Kramar till dig!

    Han som ville ha barn från början och började prata om det långt innan mig.. Tyvärr går jag ju in för det på tok för hårt både första gången och nu när vi bestämt att vi ska försöka. För honom är mer, vi har sex oskyddat så blir det när det blir. Så att ta äl-test och den biten är egentligen bara dumt att jag gör för jag blir stressad av det. Samtidigt blir jag stressad av att hålla på att försöka i blindo.


    Jaja... får se hur det blir nästa månad. Brukar gå bra men just nu när livet kom emellan så ja.. och ja har han prestationsångest så kan han hålla på i timmar och antingen slaknar det bara eller så får han inte utlösning så det spelar ingen roll hur man förbereder då :( 


     


    Tack för stöttning å pepp!

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-28 20:08:47 följande:
    Kul att han vill ha barn så gärna men jobbigt att han är så laid back. Men blir det verkligen att försöka i blindo? Tänker att du testat så pass länge nu att du kanske har ungefärlig koll när äl kommer och sen har sex några dagar däromkring för att säkra upp. Kanske kan hjälpa er båda att slappna av mer om ingen av er egentligen vet exakt när äl är.

    Hoppas nästa månad känns bättre! Finns det möjlighet att boka in barnvakt och lite romantik under de dagar du tror att äl är nära? Skämma bort er båda lite, kanske ta ett glas vin och slappna av. Snart blir du säkert gravid igen och då slipper du tänka på den stressen i alla fall! Det kommer ordna sig för er med :)

    Nej det blir det väl egentligen inte men jag har testat att inte ta test också och blir ännu mer stressad då bara å känner att vi/jag inte gjort tillräckligt för att få ultimat resultat då.. men men!


    Ja kanske, men om jag följer mönstret kommer jag ha äl mitt i veckan nästa gång också så blir ju inte superromantiskt när man kommer hem trött å slut efter en arbetsdag och vet att man ska upp 5:30 igen till jobbet dagen efter. Jaja.. jag har inte lika mycket panik längre (inte förrän runt nästa äl haha). nu kan jag inte göra mycket mer än att vänta in BIM och försöka njuta av livet så gott det går under tiden.


    Lycka till imorgon hos bm! Hur gör du med bebis när du ska dit? Eller får ni ta med er barn? :)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-31 17:09:43 följande:
    Dagens tid gick verkligen åt skogen! Jag kollade 1177 innan och det stod "typ av tid: besök" så jag åkte dit såklart! Väl där får jag reda på att det är en telefontid. Så jag åkte hemåt men stannade efter vägen eftersom jag inte vill ta samtalet hemma med min man. Väntar en kvart efter tiden och hon ringer inte. Känner då att jag inte kan sitta hur länge som helst. När jag kommer hem 5 minuter senare har hon såklart alldeles precis ringt! Sen ringer hon upp 5 gånger på en halvtimme men då äter vi middag så fanns inte mycket att göra.

    Nu loggade jag in på 1177 igen och ser att jag har en ny tid där det står "typ av tid: besök Familjecentral" Har aldrig sett det förut men får väl utgå ifrån att även det är en telefontid. Tyvärr precis samma tid som vi alltid äter frukost tillsammans här hemma så nu vet jag ändå inte hur jag ska göra. Om jag bara fick veta att bebisen levde just nu så skulle jag gärna berätta för min man. Men vill verkligen inte berätta och så blir han överlycklig för att sen veta att det är ett dött foster. Känner mig extremt stressad. Funderar om jag ska gå upp extra tidigt så vi äter frukost lite tidigare... Vet inte riktigt usch och fy! Gråter

    Å va jobbigt :( Känner med dig!


    Men om du ändå va där så kunde de väl tagit det på plats? Tröttsamt. Man vet ju inte vad som hänt med den som hade tiden innan till varför det drar över men man kan ju inte vänta på att nån ska ringa hur länge som helst heller.


    Du kan inte skylla på att du tror att du har en urinvägsinfektion och att du därför har telefontid med läkaren och behöver gå undan lite?


    Skickar en kram Hjärta

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-31 19:16:44 följande:
    Ja det tycker jag också, det tyckte nog hon i receptionen med för hon bad mig vänta och gick iväg några minuter. Men när hon kom tillbaka sa hon att barnmorskan skulle ringa. Nej så känner jag med, tänkte att 15 min räcker gott och väl. Gick även in på 1177 igen efter en kvart och tiden var borta så jag tänkte att det kanske blivit något missförstånd när jag var inne.

    Ja det hade faktiskt varit en otroligt smart lösning! Men tror det är lite sent påtänkt... Känns som att man har symptom längre då. Kanske kör på det, vi får se, ska fundera lite. Tack så mycket! Hjärta

    Håller tummarna att det löste sig i morse! 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-01 12:45:47 följande:

    Idag blev mycket bättre! Jag är ute och går mycket med min son men det har blivit mindre på senaste. Så jag sa helt enkelt att jag ville komma ut direkt efter frukosten så jag fick det avklarat (frukosten råkade bli klar lite tidigt också hehe).

    Barnmorskan som ringde var underbar!! Vet inte vem av oss som ursäktade sig mest för gårdagen men oavsett var hon jättetrevlig och snäll.

    Tyvärr informerade hon mig att de tagit bort tidigt ultraljud här men pga mitt missfall i mars förstod hon min oro och skulle göra allt hon kunde för att jag skulle få ett tidigt ultraljud i alla fall. Så jag hoppas verkligen att hon lyckas. Tanken på att det är max 5 veckor kvar till tidigt ultraljud är det som har hållt mig flytande. Så skulle jag inte få ultraljud förrän vecka 18 vet jag inte vad jag tar mig till! Hon skulle ringa upp under dagen.

    Uppdatering haha under tiden jag skrev det här inlägget ringde hon faktiskt upp! Tyvärr sa de att de inte kan erbjuda tidigt ultraljud, det är många som råkar ut för missfall och det är ingen anledning bla bla...

    Snälla barnmorskan hade dock ringt en privat klinik och lyckats få en tid till mig i grannstaden. Så 16/6 ska jag på vul! Känns så skönt, då kan jag förhoppningsvis äntligen berätta för min man, hoppas bara hjärtat slår!!

    Försökte läsa på lite om vul, jag hade fått för mig att det bara var att man hör hjärtslagen. Men läste lite nu och såg att man får en bild på en skärm. Nån som vet hur långt tid det tar?

    Kram till er alla och miljoner tack för all stöttning och pepp! Nu håller jag bara tummarna för att allt är som det ska där inne Hjärta


    Å men va härligt att det löste sig och att hon verkar bra :) Känns ju alltid tryggare om man får förtroende för dom. Och fy va tråkigt att de tagit bort tul :( Det kan ju göra jätteskillnad för att upptäcka saker i ett tidigt skede. Men va gulligt att hon kollade upp så att du kunde få göra ett tillslut ändå om än inte hos dom :)


    Ja vul är precis som ett vanligt ultraljud bara att sonden ser ut som en dildo och de gör avläsningen genom vayayyay istället för att komma närmare och få så tydlig bild som möjligt. De flesta ultraljud innan vecka 10+0 (tror jag det är) brukar vara vul :)


    Fortsätter hålla tummarna för er! Hjärta


    Jag har själv fått upp hoppet om att det kanske kunde tagit sig för oss också nu. Fick äl-flytningar 3 dagar efter positivt utslag på äl-testet så finns hopp om det ändå. Men vågar ändå inte hoppas på för mycket även om jag ändå är lite hoppfull igen.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-04 10:30:20 följande:

    Usch och fy i natt drömde jag att jag fick missfall igen! Kändes hemskt när jag inte kände av lika mycket illamående under morgonen heller. Men sen spydde jag som vanligt så nu känner jag mig lite lugnare haha. Har läst att illamående under graviditeten är ett tecken på en hälsosam graviditet så hoppas det stämmer på mig!


    Å va jobbigt! Sen kan det skilja mellan könen och mellan olika graviditeter också. Jag mådde knappt illa alls när jag väntade vår dotter. Inte förrän i v 11-12 iaf och i v 13 började jag kräkas. När jag väntade sonen nu mådde jag mer illa från start å hade svårt att äta på dagarna men gick över runt v 12. Kräktes aldrig men det va inte långt borta.tänkte flera gånger att det va så mycket som kändes annorlunda å att det kanske va en kille då och det va det ju med.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-04 10:30:20 följande:

    Usch och fy i natt drömde jag att jag fick missfall igen! Kändes hemskt när jag inte kände av lika mycket illamående under morgonen heller. Men sen spydde jag som vanligt så nu känner jag mig lite lugnare haha. Har läst att illamående under graviditeten är ett tecken på en hälsosam graviditet så hoppas det stämmer på mig!


    Glömde säga att va jobbigt med mardrömmarna :( det blir nog bättre när du fått kommanpå ultraljud och sett att allt är som det ska <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-04 11:15:19 följande:

    Plussade idag!!!! :) 


    Stort grattis!! =D <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-05 17:49:39 följande:

    Det vill säga om allt är som det ska. Vill inte ta ut segern i förskott, särskilt när symptomen är så annorlunda.


    Ja jag håller verkligen tummarna för att allt det ut som det ska! <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-05 21:35:04 följande:

    Tack 

    Snart bim för dig eller blev den senarelagd? Hur känns det?


    Trodde ju att vi missade äl helt å hållet men tror 9/6 stämmer ganska bra. Men ska verkligen försöka hålla mig med att testa fram till fredag och se om mensen dyker upp eller inte. Känner inget speciellt. Är skittrött men kan ju lika gärna vara värmen nu. Lite ont i livmodertrakten men vet också att min mage varit lite halvkass så kan lika gärna vara tarmarna eller bara början på mensvärk.

    Så ja det kan visa vad som i nästa vecka. Även om jag såklart hoppas så tror jag inte att det tagit sig. Tänker så iaf för att inte bli för ledsen när mensen kommer:
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu