Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 14:12:41 följande:

    Ja, enkel dos och ovitrelle :)


    Okej :) mysigt med septemberbebis :)
  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 18:24:09 följande:

    Ja får hoppas att det håller sig hela vägen nu :)


    Det måste du tänka att det gör :) och gör INTE som jag, gör en massa test och analysera styrka hit och dit, eller kolla så veckorna ökar med digitalt. Det skapar bara en massa oro, har varit säker flera gånger jag fått missfall men idag fick jag se ett tickande hjärta på vul <3
  • Anonym (4a)

    För den som letar symtom: i lördags v 7+2 kom mitt illamående och ont i brösten för mig. Förutom mensvärk då men det har jag ju även när jag ska få mens. Så symtom måste man inte få tidigt i graviditet, ville jag framföra :)

  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-04 12:22:57 följande:

    Åh va härligt! Nej jag tog ett digitalt med veckor idag mest för att bara få det mer bekräftat än strecken bara :) Har skickat ett mail till kliniken men dom har julstängt till på torsdag så bara vänta :)


    Ja det var så lättande att se!

    Det låter bra :) rekommenderar inga fler test iaf ;) ja då är det som du säger bara att vänta, och passa på att njuta nu <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-01-04 23:31:04 följande:

    Men lättare sagt än gjort! Jag har nog tagit minst 4 digitala test och tog säkert 6 stickor iaf under första 12 dagarna. Sen har det blivit mer sporadiskt men tog ett senast i förrgår. Det visade fortfarande positivt hehe. Lite sjukligt beteende men nu när växtvärken är borta blir jag lite mer nervös igen. Inskrivning nästa vecka iaf.

    Va skönt att du fick se ett litet tickande hjärta <3 Då kan man slappna av lite mer än innan :)


    Javisst är det det! Därav mitt heta tips att låta bli det! Eftersom jag fått sen ökning på digitalt och svagare stickor som trott jag bara skulle invänta missfall. Har skapat sån enorm oro helt i onödan eftersom bebis verkar leva :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-06 22:22:57 följande:

    Om jag fick starkt utslag på stickan imorse men liiiiite svagare ikväll vid 18 betyder det att ägget släppt då? Brukar alltid försöka följa när äg släpps och glada gubben försvinner men råkade köpa cb advance och där håller ju glada gubben i sig i 48h så kan inte göra det. Tänker om det är lönt att ligga imorgon igen vid 21-22 tiden eller om det kan vara försent då om stegringen sjunker nu? Blir så förvirrad av detta..


    Det kan nog vara bra om ni har sex imorgon kväll också för säkerhets skull, om vi vill och orkar såklart :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-06 23:01:58 följande:

    Fick första glada gubben igår på morgonen men kan ha fått öl redan måndag kväll (hade inga cb då men tog vanligt som hade ganska starkt streck) så igår och idag har jag fått starka test. Tog ett nytt nu precis och då var strecket ännu svagare än den vid 18 tiden. Märkbart svagt så skulle jag tagit ett cb det rosa (ej advance) så är jag säker på att jag bara hade fått ett O. Då är det fortfarande chans att ligga imorgon på kvällen? Tänker det är mer än 24h bort????


    Ägget släpper ju 24-48 timmar efter glada gubben, så fram till imorgon fm borde det väl ha släppt. Ett ligg ikväll och imorgon så har ni gjort vad ni kunnat tänker jag :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-07 08:09:32 följande:

    Då va ÄL över (temphöjning två dagar i rad) och nu startar den evinnerliga väntan igen. Efter så lång tid av att försöka så börjar besvikelsen redan nu trots att det inte är avgjort ännu.

    Hade inte tillräckligt med ÄL test så såg aldrig LH ökning. I förrgår morse va stickan negativ. I går morse rejäl temp ökning. Och idag ytterligare ökning. NC säger fortfarande att ÄL är idag.... men temp höjning kommer väl först EFTER ÄL. Dvs när gulkroppen börjar producera progesteron... eller?


    Förtär att det känns hopplöst ju längre tid det tar...men håll ut, snart kommer plusset:)

    Precis det stämmer, tempen höjs när progesteron börjar bildas. Så då borde du ju haft ÄL eftersom du har två dagars höjning. Gjorde du bara ett test i förrgår? Tog du något test dagen innan? Kanske hade du ökning då? Eller i förrgår em? Är ju lätt att missa då det kan gå fort,men jag skulle lita på temphöjningen:)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-07 11:05:22 följande:

    tack för peppen. har lite hopp kvar ändå. det överger en inte förrän mensen kommer :) 

    Nä, hade bara ett test kvar så tog inget tidigare. brukar bara ta på morgonen och inte flera gånger på en dag.  Har annars känt av lite test-stress om jag testar för mycket. :) 

    Lite typiskt om det va den dagen ÄL va för då orkade vi inte mysa på kvällen utan väntade till dagen efter och då hade tempen höjts. Fick iof till det kvällen innan så får hoppas det räckte. 


    Det ska ju räcka med ett ligg så hoppas någon rackare hittar rätt nu ;) ja teststress känner jag igen...suck... det som är bra med testerna är att de visar lite innan ÄL kommer och sen om man tempar att man får se så det verkligen blivit av. Har jag tyckt varit bra iaf :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-08 08:53:56 följande:

    det blev inget mer liggande förutom själva äl dagarna.. får hoppas det går ändå men har en känsla av att det inte kommer gå denna månad heller. dels för att min äl kom så otroligt mycket tidigare denna månad och sen att vi inte fick till det så mycket som jag önskat.

    Hur går det med er som är gravida? Vilken vecka är ni i nu?


    Det ska ju räcka så håller tummarna :)

    Är i v 8+1 idag enligt en sida på nätet som beräknar efter min ÄL. Var på vul i måndags där de såg ett foster med tickande hjärta som stämde väl överens med min senaste mens, så det känns såå skönt! Speciellt efter dessa test som visar svagare då jag trott jag fått missfall. Har ju bara haft lite molvärk också fram till 7+2 när ömma bröst och illamående kom som ett brev på posten haha :D känner redan en liten höjning längst ner i magen när jag ligger på rygg ;D
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu