Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-13 11:28:58 följande:

    Alla ni som plussat i tråden, kan ni inte berätta era symptom? Samt när ni plussade och om ni tog test innan som var negativa osv?


    Mensvärk värre än jag brukar ha annars, känns för mig som kraftig träningsvärk i nedre delen av magen. Trött & huvudvärk (men kan också bero på annat då jag har en 1åring som inte sover så bra på nätterna alla gånger), lite lätt illamående. Tycker det är obehagligt när någon eller nått nuddar mina bröstvårtor. Jag blir yr, även när jag sitter ner, emellanåt så det är lite obehagligt tycker jag men går ändå bra. 


    Jag plussade på BIM dvs cykeldag 28 och äl+12. Tog test på äl+10 och det va helt blankt.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-14 10:13:38 följande:

    Ingen som har nyst något sjukt innan ni plussade? Hört att slemhinnorna svullnar upp när man blir gravid, jag nyser 15-20 ggr per dag men är helt frisk i övrigt. Visst är det en pandemi nu iofs men konstigt att inte ha några andra symptom haha!


    När du säger det så har jag nyst mer senaste dagarna än innan. Men inte kopplat det till att va gravid eller inte. Spännande!
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-14 16:56:32 följande:

    Hej, 

    Hoppar in i tråden. Grattis till er som har plussat!

    Har försökt sen i mars utan ens nästan ett plus. 

    Sjukt regelbunden mens och verkar ha ägglossning men inget händer. Står i kö till ivf men pga corona är det extra lång väntetid. (gjort undersökning och oförklarlig barnlöshet än så länge)  Har gett upp många gånger under året och trots att jag tänkt att det är lika bra att vänta på ivf så blir jag  likförbannat ledsen varje månad mensen kommer. 

    hade ÄL 10-11/12 enligt både ÄL test och temphöjning (kör NC) BIM 24-25/12

    Har slutat med koffein vilket gjorde endometriosen mycket bättre, börjat knapra ännu mer vitaminer, MittLiv kvinna, D, Magnesium, Järn+C, Selen+zink, omega3 och extra B. Hoppas såklart ändå på ett plus till jul men är besviken på förhand. :)

    sorry för deppen. 


    BIM-lista
    5/12 ingenaning (okänt?)
    9/12 4a (plussat)
    10/12 Babymakeing (plussat)
    18/12 Lillskrutten 
    20/12 Första 
    20/12 babymama
    24/12 Hopeforaplus

    25/12 Litehopplöst
    31/12 Barnlängtan 2021
    Välkommen! Så hade vi med första. Tog sin lilla tid. Fick tid till en fertilitetsklinik och tog alla test men hann plussa några dagar innan de skulle kolla äggledarna. Hade gett upp hoppet så gissa att jag va förvånad när jag såg två streck efter morgontoaletten. Tog ett test på rutin men förväntade mig att det skulle va blankt som vanligt. Den månaden hade jag lite längre lutealfas än tidigare samma förra och denna månaden när jag plussade igen.

    Tänker om din kanske är lite kort och det ställer till det? Bara spånar såklart. Annars är ni ju i kö nu så hjälpen är påväg även om det såklart är en evighet <3

    Hoppas du får en fin julklapp i år :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-14 17:19:13 följande:

    Ja visst kan det vara sömnbristen som orsakar huvudvärken, vet precis hur det där är. Min äldsta och yngsta har haft otroligt svårt att sova. Men inte nu som tur är hehe.

    Trötthet och molvärk i nedre delen av magen har jag också, mer nu faktiskt än tidigare graviditeter. Men bullar och bakverk har jag alltid svårt att stå emot, och nu när jag inte äter lchf när jag äntligen är gravid så slinker de ner lite lättare haha :D väntar på att brösten ska börja ömma och illamåendet kommer, då kommer jag sluta dricka kaffe också haha

    Ja jag tror de kan göra ul utanpå magen, hoppas det :) har inte bokat ultraljud ännu, vet inte riktigt hur jag ska göra än. Men ska du göra kub? Det blir väl kring v 12 ca? Då får du ju två ultraljud nära varann :)


    Hehe ja jag brukar va en gottegris men nu blir jag lite illamående när jag tittar på dom i affären. Men som sagt skulle det serveras mig och finnas framför näsan så hade jag inte sagt nej! Hehe.

    Tyvärr funkar inte lchf för mig annars hade det varit ett bra sätt att tygla mig från allt. Min galla och fett funkar inte så bra ihop :( vilket Iof gör att jag kom bli lite sjuk av tårtor och sånt också ibland men det är en strid jag vanligtvis är mer villig att ta.

    Ja precis, blir kub. Nånstans mellan 11+0 och 14+0 så hoppas jag kan få en tid under 12+.

    Blir rätt tätt mellan dom men blir mysigt att få med mig sambon på första ultraljudet så vi får se hen/dem ihop :) hade kunnat tänka mig att göra tidigare men är ju roligare för honom att se nått mer än en blobb. Plus att ja, skönt att slippa ta av sig byxorna.

    Du ville göra nipt? Vilka veckor är det man kan göra det? Blir det privat då?
  • Anonym (Babymakeing)

    Får man av nyfikenhet fråga i vilka delar av landet alla befinner sig? Jag bor i Göteborg.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-14 21:14:25 följande:

    Jag håller mig helst anonym vilket känns som det försvinner om jag säger vart jag bor haha. Men kör på ni, spännande att höra vart ni andra befinner er! =D


    Absolut :) men med var i landet måste man inte säga stad heller kan vara mer diffust som att man bor i Götaland, Svealand eller Norrland också :)
  • Anonym (Babymakeing)

    Och vill man inte säga vilken del av landet så behöver man såklart inte det heller :) respekterar såklart att man vill hålla på sin anonymitet så att det inte uppfattas som tjatigt :)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-15 10:31:00 följande:


    Men alltså!! Jag vågar knappt tro!!!
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-15 10:31:00 följande:


    Men alltså!! Jag vågar knappt tro!!!
    Men WOW! Grattis! =D 
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-15 13:08:55 följande:
    Haha härligt när gravidhormonerna tittar fram :D

    Nej lchf passar ju inte alla såklart, jag gillar heller inte att äta så mycket fett. Men däremot att byta ut blodsockerhöjande mat mot annat han fått mig att må så mycket bättre. Dock så spar jag det till en annan gång nu när jag är gravid, mest krångligt att göra flera maträtter när resten av familjen vägrar blomkålsmos liksom haha

    Ja just ja, du får ju såklart ha med sambon på det ultraljudet, mysigt:) ja aldrig är det väl kul med gynställning men tror säkert ni får utanpå magen. Jag kommer få Nipt via sjukhuset med tanke på min bakgrund, så efter v 10 får jag göra det tillsammans med ett ultraljud. Vad får du betala för tidigt ultraljud?

    Härligt att hcg´t ökar :)


    Mums med blomkålsmos! Ja det är sant man kan välja att lägga om det så också. Jag testade en gång enligt recept från nån viktsida jag va med i för ett gäng år sen och jag har aaaaldrig varit så dålig i magen å mått så illa som efter dom recepten. Men om man kör som vanligt och bara byter ut kolhydraterna så låter det mer rimligt :) Bra tips! 


    895kr har jag för mig det kostar. ev blir det prishöjning vid årsskiftet men så får det va. Känns värt det. Å va bra att du får nipt via sjukhuset. Kliniken jag ska till för ultraljudet gör nipt också men då får man lägga ur egen ficka och det skulle kosta 5500kr. Så vi börjar med kub och ser vad det visar. Har fått tid för inskrivning 14:e januari. Känns som en evighet! 

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu