Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-12-07 10:52:26 följande:

    Åh :( är ju som sagt några dagar kvar så hoppas hoppas! Vore kul och plussa samtidigt:)


    Ja visst vore det! :) men börjar tro mer å mer på mensvärk. Inte så mycket flytningar som jag brukar få och kände efter att tappen sitter rätt långt ner så gissar att mensen är på ingång. Men kommer ett ägg nästa månad igen! :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-07 21:56:43 följande:

    Bara vänta och se då, men hoppas såklart på plus :)


    Ja, jag är så kluven. Vågar inte hoppas men samtidigt så vill jag ju så gärna se det där pluset! Är ju jättelångt till januari. Enda fördelen är väl att jag kan dricka vin till jul å inte behöver tänka på att dölja nått för släkten då. På onsdag blir det ett nytt test. Visar det negativt så inväntar jag mensen.

    På tal om test så ser jag fram emot Att se en bild på ditt digitala test imorgon :) så kul att någon här i gruppen plussat! Har nog glömt säga grattis kom jag på så, GraTtis!! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-07 14:39:36 följande:

    Åh fy! Det blev inte mycket sömn för dig stackare  Tråkigt med testet! Hoppas det är för tidigt bara, kanske en graviditet med lågt hormon. Hoppas hoppas! Ge inte upp riktigt än och blir det inte nu så blir det kanske ett septemberbarn, hur underbart när det fortfarande kan vara sommarvärme men löven ändrar färg och alla är tillbaka från semester 


    Tack för pepp :)

    Ja morgonen blev tuff när hon vaknade på tok för tidigt och inte ville somna om förrän 9:30. Jag sov på varsagsrumsgolvet medans hon kröp omkring å lekte sen hehe.

    Kollade nu ikväll och min tapp sitter lågt vilket den brukar göra inför mens har jag för mig. Kunde inte känna den i torsdags så jag tror att den är på ingång. Börjar ställa in mig på fröken röd samtidigt som jag sååå gärna ändå vill se det där pluset. 2 låååånga dagar till bim.
  • Anonym (Babymakeing)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-07 22:28:08 följande:

    Behöver eran hjälp nu. Min app säger äl på måndag nästa vecka men jag tror snarare på fredag eller lördag. När man börjar få mer flygningar, är det nära då? Alltså hurlångt bort typ?Får mina test imorgon så tänkte börja kolla då. Får alltid mer dagarna innan äl men har aldrig lagt märke till hur pass många dagar innan jag får det. Vill verkligen säkra upp det den här gången och hinna ha mys innan själva äl men sambon är borta idag och imorgon så blev rädd att det är på g nu nu..


    Tror det är lite individuellt hur långt innan man får sina äl-flytningar? Själv måste jag "gräva" efter dom för att märka av nått över huvud taget. 


    Men som tipset att gå efter vad du själv tror och sexa varannan dag för bästa chans :) Fortsätt tills du får positivt på äl-sticka och ett par dagar till. Och om du är osäker så kör på tills ett par dagar efter måndag när appen säger så är du helgarderad.


    Håller tummarna för dig!

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-08 10:46:23 följande:

    Haha funkar väl det med i nöd!

    Hur är den när du blivit gravid? Tänker att den kanske reagerar likadant då 


    Det är så himla dumt att jag inte kollat det! Vet att den brukar vara låg när jag ska få mens bara, men sen läste jag att den brukar vara låg när man är gravid också! Så nu vet jag inte vad jag ska tro.

    Tog ett test till i morse å lika negativt det. Börjat bli mer å mer yr, mår lite lätt illa stundtals men det kan ju bero på pms också, inte för att jag brukar ha det men kroppen spelar ju en många spratt när man letar tecken hehe.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-08 13:20:05 följande:

    Såhär ser det ut idag med lunchurin:



    Men är sååå orolig för missfall så testar hela tiden :(


    Mer svart på vitt än så kan det ju inte bli =)


    Men förstår dig! Jag kommer också testa på tok för mycket och ofta när jag blir gravid igen. Oron att det tas ifrån en finns u med en :( 


    Jag ska verkligen hålla mig till torsdag som minst nu. Testet i morse va blankt det också. Vill så gärna se två streck men det tar på psyket att grubbla och vända på allt. Ja alltså de flesta i vår närhet vet väl att vi planerar barn rätt tätt men har sagt det som mer "det blir när och om det blir" jag har försökt vara öppen men min begränsade äggtillgång så det är ingen självklarhet att vi kommer lyckas få ett syskon över huvud taget. Så den biten känner jag mig inte stressad över att det skulle ta tid. Det tog tid för oss att få 1:an också, därav fertilitetsutredning. Men ingen av våra vänner har tjatat eller vart på oss om det så den stressen är jag fri ifrån iaf. Mer att varje månad som går ju närmare kommer vi ägglösheten. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-08 16:03:48 följande:
    Nej så är det ju, gillar dessa tester då man slipper gå och analysera om för finns ett till streck eller ej. Förresten har jag glömt säga att jag testade faktiskt apotek365 4 kr test nu och förutom att de var så smala (svåra att tyda om man vill överanalysera haha) så funkar de precis lika bra som vilket annat test som helst. Bra pris på dem också :)

    Ah okej så det tog lite tid att få till 1an. Då förstår jag stressen ännu mer... de sa alltså på fertilitetsutredningen att du hade låg äggreserv? Om man ändå kunde hjälpa till på något sätt :/ men du vet ju iaf att det behöver inte ta lång tid när du nyligen lyckats :)

    Ah vilket bra tips =) Då ska jag spana in dom! som den testgalning man är blir det ju lite dyrt annars hehe.


    Ja precis, jag har generellt ganska kort cykel och fick mens tidigt så har förbrukat lite fler ägg än önskat. Bara att kunna ventilera och diskutera med andra här i gruppen hjälper tycker jag :) Alla har vi vår historia men samma önskan om att få en liten till familjen. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-08 22:21:52 följande:

    Sorry, jag ligger en dag före i tiden! I övermorgon har Babymakeing sin bim, hoppas tiden går snabbt för dig nu! 


    Hehe du fick mig tr blev fundera på om det redan va den 10 :D är lite trött i nattmössan hehe. Ja idag blir inget test. Tidigast imorgon men kanske väntar nån dag till så jag har några test kvar.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-08 19:10:06 följande:

    Ja gör det. Men obs på att de är bara några mm breda. Jag har ju också gått och blivit testoman så de var ju perfekt ^^

    Åh, jag fick också mens tidigt vid 10 års ålder och har själv undrar om det inte måste vara så att fler ägg då förbrukats och det kan vara så att jag också kan ha dålig äggreserv. Har dock inte vågat kollat upp det... spar man ägg om man äter p-piller då? Eftersom man inte har ÄL då? Ja visst är det väl toppen att prata av sig här lite:) har du läst om vulverine / Jenny koos? Hon har massa tips på bättre fertilitet, även låg äggreserv :)


    Sen har jag förstått det som att det är en kombination av flera saker som påverkar äggreserven så att man fått mens tidigt behöver inte enskilt betyda något. Jo äggen mognar oavsett p-piller eller inte fick jag tyvärr veta :( annars borde jag varit safe hehe. Varje månad så mognar flera ägg men det är bara det största som släpps ut, resten skrumpnar ihop och förtvinar i äggstocken. Det ske även vid p-piller bortsett från att vid utebliven ägglossning så släpps inte det största ägget iväg utan alla skrumpnar mognande ägg skrumpnar istället.

    Nä aldrig hört talas om, ska kolla upp henne :) vilket bra tips! :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-10 12:31:12 följande:

    Hej! Här har ni en till som väntar spänt på plusset, hade äl i helgen testade med äl tester samt använder jag natural cycle app med temperatur mätning. Har haft vattninga flytningar samt liiite molvärk till o från enda sedan äl.

    Så nu hoppas jag på ett plus!


    Spännande! Bim om ca en vecka då kanske?
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu