Inlägg från: Anonym (Frustreradlessen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustreradlessen)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Räcker upp handen i tråden.

    Men jag är så frustrerad, 7e försöket nu. Glad fast gubbe förra måndagen på CB och stegring på stickor på tisdagen. Stickorna var svagare igen på onsdagen, fick en pytteblödning då på em, så jag tror ju att ägget släppte typ tisdag natt eller nåt sånt.

    Inget plus än på stickorna. Kanske tidigt, men jag är så hjärtinnerligt less att hoppas och sen bli ledsen när mensen kommer. Börjar känna att det kanske inte är meningen för mig.

    Försöker allt jag kan. Äter folsyra, vilar, äter bra, tränar lagom så kroppen är lagom igång men inte stressad. Men just nu känns det väldigt motigt.

  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-07 17:16:54 följande:

    Förstår du känner dig frustrerad och less, det tar otroligt mycket på krafterna att försöka månad efter månad utan resultat. Jag vet inte om detta kommer vara till någon tröst, men jag har börjat tänka på att det är ca 85% av alla som försöker bli gravida som lyckas inom 1 år. Det hjälper mig att släppa stressen lite och tänka att jag har större chans att vara en va alla dom som tillhör de 85% än att tillhöra de 15% som inte lyckas inom 1 år.

    Vi finns här för stöttning och lyssning när det är som tyngst och det hjälper otroligt mycket att få så fin respons som man får här! Hoppas så för din skull att det blir ett plus snart.


    Åh tack. Behövde det. Fick missfall under senhösten så allt känns bara så hopplöst just nu. Vill så otroligt gärna få barn, och det sliter mentalt att få motgång månad efter månad. Lite kluvet också att träffa så få detta senaste år, skönt att slippa gömma sin ledsenhet men svårare att hitta på saker att aktivera sig med.
  • Anonym (Frustreradlessen)

    Inget plus idag heller. Men jag håller hoppet vid liv så länge inte mensen kommer... kan tycka att det borde räcka med att få till det varenda dag en vecka runt ÄL, inklusive efter ÄL-utslag på alla stickor. Annars vet jag inte vad kroppen håller på med, to be honest...

  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-08 09:57:07 följande:

    Bra tänkt av dig att hålla hoppet uppe! Ja det borde verkligen räcka. Dock så är det ju ingen garanti att man blir gravid även fast man fått till sexandet, det är ju en väldigt komplex sak som ska hända i kroppen vid en graviditet så det finns mycket som måste klicka. När har du bim?


    Jo, såklart är det så. Men när man får till det så månad efter månad efter månad och kroppen bara svarar med ett ?nädu ingen bäbis?, så blir det lätt frustrerande tycker jag. Tiden går och går.

    Har bim på tisdag, men kan vara onsdag med.
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-08 10:05:24 följande:

    Jo det klart att det tär otroligt mycket när det inte blir något. Ok men då är det några dagar kvar till bim så det kan ju hända att det inte visas på testen innan bim.


    Jo jag hoppas ju att det är så. Vid mitt MF fick jag utslag först två dagar innan bim och då var det så svagt att det lika gärna hade kunnat vara inbillning.

    Men det tär.
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (4a) skrev 2021-01-08 10:37:37 följande:

    Det ska ju räcka med ett ligg så hoppas någon rackare hittar rätt nu ;) ja teststress känner jag igen...suck... det som är bra med testerna är att de visar lite innan ÄL kommer och sen om man tempar att man får se så det verkligen blivit av. Har jag tyckt varit bra iaf :)


    Ja samma här. Just denna månad är jag rätt säker på ÄL. Två olika tester (CB och testlagret) som båda gav tydliga utslag, ÄL-flytningar, och liten blödning strax efter ÄL. Därför hoppas jag ju.
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (4a) skrev 2021-01-08 12:19:10 följande:

    Ja och då får man väl nästan bekräftat att ÄL borde ha skett. Och bara det gör ju mycket för det ska bli bebis:D


    Ja jag tycker ju det. Därför är jag så oroad nu med negativt test. Samtidigt som det är typ ÄL9-10 nu så det är ju möjligt att det är för tidigt.

    Men ändå. Det skär när man vill nåt så mycket. Drömde tom om ett plus inatt.
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-01-08 14:58:15 följande:

    Det är ändå en del som ska klaffa, kvaliten på ägget ska va rätt, simmarna ska hitta till ägget och sen ska det befruktade ägget dela sig på rätt sätt, slemhinnan ska vara rätt tjocklek och ägget ska fästa på rätt sätt. Klen tröst för varför det inte funkar på en gång men ja :/ för oss tog det 9-10 försök inför första barnet så vi hann påbörja en fertilitetsutredning. Det va rätt skönt för då fick vi svart på vitt att det inte va nått fel på oss iaf.

    Jag har aldrig plussat förrän tidigast äl+12 vid nån av mina graviditeter och vissa plussar inte förräns ännu senare så än finns det hopp! :) när har du bim? Håller tummarna att mensen inte kommer :)


    BIM är på tisdag, ev onsdag. Ja, håller verkligen tummarna.

    Och jo, det är mycket som ska klaffa, men ändå. 7e försöket är länge nog att det ska tära lite mentalt. Speciellt med ett missfall och mental omstart längs vägen...
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-08 17:24:45 följande:

    Jag är på 11e försöket. kanske inte hjälper, men för min del så går det mentala tärandet i vågor. 5e-8e va jättedeppigt sen va 9 lite bättre och 11 också även om det är betydligt värre än det va i början. Så vad jag menar. Ibland är det svårare. låt dig själv tycka det är jobbigt. Sörj. Ta nya tag och tänk på att snart är det nog din tur.

    Denna eller nästa kanske blir ett plus. <3


    Jag är mest så rädd för att jag är 38. Ser bara framför mig att tiden tar slut...

    Håller tummarna för dig med.
  • Anonym (Frustreradlessen)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-08 18:03:09 följande:

    Jag förstår.

    Jag fyllde precis 39. Står i kö till ivf men har inte fått tid pga Corona. Allt är stoppat. Tänker nog köra privat klinik om det inte funkar snart eller Sahlgrenska ger oss en tid.

    Bra att veta (Fick jag veta när jag skulle plocka ut spiralen) är att man måste påbörja sin utredning innan man fyller 39.

    Utredningen kan man göra på privat klinik som är ansluten till landstinget och sen be om remiss.

    Jag gjorde så. Gjorde utredning i våras och står nu i kö för behandling.

    Blev så chockad när jag fick veta detta. Blev sjukt stressad och ledsen. Men bättre att veta så man kan hantera det. Påbörja processen med utredningen och sen finns mer tid för behandlingen. (Tror den ska startas innan 40, iaf genom landstinget privat är det nog 43 eller nåt sånt)


    Det måste ju vara olika på region dock. Här har de bara sagt 39 rätt av till mig när jag frågat. Privat klinik har jag kontaktat redan då det är 12-mån krav här för utredning oavsett ålder, och de hade väldigt gott med tider, så det känns ändå okej.

    Vi får hoppas det tar sig för båda oss så en liten vill komma. Håller tummar.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu