Inlägg från: Anonym (Håller tummarna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Håller tummarna)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hej! Här har ni en till som väntar spänt på plusset, hade äl i helgen testade med äl tester samt använder jag natural cycle app med temperatur mätning. Har haft vattninga flytningar samt liiite molvärk till o från enda sedan äl.

    Så nu hoppas jag på ett plus!

  • Anonym (Håller tummarna)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-10 13:20:05 följande:

    Välkommen! Jag hade också äl i helgen. Bim 20e. När har du bim? Upplever tiden gå sååå sakta denna gång. Vill testa NU, helst igår haha. Men en vecka till måste jag vänta


    Spännande ! Den 19e har jag bim, ja håller med den går sjukt sakta.. haha. Har du några symptom än?
  • Anonym (Håller tummarna)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 13:53:33 följande:

    Spännande! Bim om ca en vecka då kanske?


    Ja precis!! En låååång väntan haha
  • Anonym (Håller tummarna)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-10 16:31:20 följande:

    Näe ingenting än, får se nästa vecka xD. Jag har typ varit skengravid 2 ggr på 3 försök så nu slutar jag känna efter. Kan inte skilja på att vara eller vilja haha! Går och försöker förbereda mig på negativt :/ har ni försökt länge eller första försöket?


    Haha känner igen de där ???? ja de e lika bra o inte ha för höga förhoppningar men ändå svårt att inte känna efter när man längtar, vi har försökt i ca 6 månader. Hur länge har ni försökt?
  • Anonym (Håller tummarna)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 17:32:58 följande:

    Okej jag kunde inte hålla mig till imorgon!

    Tog precis ett test och ett svaaagt streck dyker upp. Knappt tre timmar sedan senaste toabesök då borde kanske hållt mig lite längre.

    Är försiktigt hoppfull nu iom hur det gick förra månaden. Men är ändå sååå glad! =D

    Ändrade kontrasten lite för att det ska synas tydligare.


    Det ser ju positivt ut! Ta ett till imorgon, när har du bim?
  • Anonym (Håller tummarna)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-12 08:42:17 följande:

    Har superstarka streck än på Äl testerna fortfarande. Alltså dag 3 men upptäckte min ÄL på kvällen på torsdagen så kanske att det försvinner ikväll då? Att nivån börjar sjunka. Är det fortfarande fredag och lördag som det har är störst chans då?


    Normalt sätt så släpper ägget 48 timmar efter första positiva, jag hade pos äl test i två dagar hade äl känningar på eftermiddagen efter sista testet. Jag har fått pos äl test på morgonurin i en extra dag fast jag vet att ägget släppte på kvällen, min barnmorska sa att hormonerna kan va kvar i koster om man testat på morgonen även om ägget släppte på kvällen och om man inte kissat på natten, om jag förstod de rätt
  • Anonym (Håller tummarna)
    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-12 08:48:31 följande:

    Normalt sätt så släpper ägget 48 timmar efter första positiva, jag hade pos äl test i två dagar hade äl känningar på eftermiddagen efter sista testet. Jag har fått pos äl test på morgonurin i en extra dag fast jag vet att ägget släppte på kvällen, min barnmorska sa att hormonerna kan va kvar i kisset om man testat på morgonen även om ägget släppte på kvällen och om man inte kissat på natten, om jag förstod de rätt


  • Anonym (Håller tummarna)

    [quote=80820612][quote-nick]Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-12 08:49:19 följande:[/quote-nick][/quote]

    Kisset ska de stå inte koster ????

  • Anonym (Håller tummarna)

    Alla ni som plussat i tråden, kan ni inte berätta era symptom? Samt när ni plussade och om ni tog test innan som var negativa osv?

  • Anonym (Håller tummarna)

    Ingen som har nyst något sjukt innan ni plussade? Hört att slemhinnorna svullnar upp när man blir gravid, jag nyser 15-20 ggr per dag men är helt frisk i övrigt. Visst är det en pandemi nu iofs men konstigt att inte ha några andra symptom haha!

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu