Inlägg från: Anonym (Osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Osäker)

    Osäker vid dejting

    Anonym (Ja) skrev 2020-09-15 23:20:52 följande:

    Var det igår ni sågs? Håller med dig, hans tur nu.


    Vi sågs i måndags och han har ännu inte hört av sig
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Sofie) skrev 2020-09-16 09:19:42 följande:

    Samma här. Det är med dejting är som ett svart slukhål av energi. Fy vad dränerande det är att ge av sig själv och sen bli ghostad. Hur länge ska man orka??

    Fine att det inte klickar fullt ut men det värsta är att killarna då inte säger detta rakt ut utan bara försvinner. Det är så fruktansvärt respektlöst att inte ta sig tiden att faktiskt avsluta på ett schysst sätt. Man känner sig verkligen som en slut och släng produkt...


    Ja det är riktigt jobbigt!! Hatar att jag har blivit så osäker. Det känns som att jag aldrig komma träffa någon som kommer bli kär i mig. Jag duger att ligga med och typ umgås ibland känns det som. Därför så har jag valt att inte dejta mer förutom denna kille. Jag orkar inte ge av mig själv och min kropp till människor som endast vill ses för att ligga. Det ger mig ingenting.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-16 12:44:27 följande:

    Ok, ingenting alls alltså? Inte ens tackat för dejten? Hade ni sex? Inte ens sagt sov gott? Hur många ggr totalt nu har ni setts?

    Jag och han jag träffar nu har hörts varje dag sen vi började träffas, så jag vill ha det också. Men folk är så olika där.


    Nej ingenting alls vilket är jättetråkigt. Jag börjar faktiskt tröttna lite. Jag vill också höras varje dag. Det behöver inte vara kostant men något litet sms kan man väl ändå slänga iväg. Ja och vi hade sex. Jag tror vi har setts 8 gånger nu på en månad.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-16 23:27:12 följande:

    Hmm jadu, han verkar ju inte vara intresserad. Men ni har setts 8 ggr på en månad, det är rätt mycket ändå så lite intresserad borde han ju vara. Dubbla signaler, jag hade nog frågat honom rakt ut.


    Ja det är konstigt, väldigt dubbla signaler. Känns obekvämt att fråga om det när vi knappt känner varann asså.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-17 09:16:42 följande:

    Knappt känner varann? Men ok då antar jag att du inte gillar killen speciellt mycket heller om du inte vill fråga, att du hellre låter det rinna ut i sanden?


    Anonym (Minna) skrev 2020-09-17 15:10:26 följande:

    Nu ska jag naturligtvis inte svara för TS, men för mig har det noll att göra med att jag inte gillar mannen. Utan att jag har en viss stolthet och när jag känner att det blir för ensidigt från mitt håll, så drar jag mig tillbaka.


    Exakt så! Det känns för ?på? att fråga om det. Jag tror han skulle uppfatta mig som för klängig. Jag vill inte bli sårad igen heller vilket är en del av problematiken. Men jag gillar honom, jättemycket.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-19 00:24:45 följande:

    Hört något ts?


    Vi har setts nu två dagar i rad vilket har varit mysigt. Känns bättre. Ena dagen på hans intiativ och andra på mitt. Tycker det känns som att han vill hålla mig lite på avstånd emellanåt och jag vetinte vad det beror på. Han berättade idag att han inte har haft en relation på 5 år så han kanske är rädd att öppna upp sig igen.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-20 01:49:42 följande:

    Aha, ringde han äntligen och frågade om ni kunde ses?


    Ja precis! Vi har sovit med varandra hela helgen vilket känns bra!
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Samma här) skrev 2020-09-20 10:23:15 följande:

    Kul TS :).

    Tycker det blir vanligare och vanligare att killen man dejtar inte haft ett förhållande på flera år. En kille jag dejtade hade varit singel i 8 år sen tror jag en del har svårt att slita sig från nätdejtingsidorna och har en drömbild hur deras drömtjej ska vara och se ut även om de träffar någon som stämmer in till 80% så finns ju appen kvar och drömtjejen eller drömkillen kanske finns där.


    Ja jag tror det blir lätt så. Det känns som att alla tror att det finns någon bättre där ute. .
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Förstår) skrev 2020-09-21 09:02:30 följande:

    Att ha ett dating profil kan väll annars bli ett missbruk.

    Att trots träffat partner ändå gå in om får ny matchning?


    Ja säkert!! Jag tror inte att han har tinder eller någon annan dejting app dock.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-21 17:20:08 följande:

    Jaha jag trodde ni träffades på nätet men det har ni inte gjort?


    Nej vi träffades genom gemensamma bekanta faktiskt, men fram tills nu Har jag dejtat via tinder. Jag vetinte om jag någonsin kommer göra det igen dock. Känns så jävla befriande att slippa det.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (risk) skrev 2020-09-22 00:28:31 följande:

    Det är jag fullt medveten om det var därför jag skrev "skit snygg kille med välavlönat jobb osv".

    Läste lite i denna tråd efter mitt inlägg för skojs skull och det är så många inlägg från tjejer som skriver att dom vill ha något seriöst men killen vill bara vara kks eller att dom blir ghostade efter att killen fått knulla dom ett x antal gånger. Vad tror ni när ni går efter topp 5% av männen? Och det enda ni tillför är att ni inte ser ut som en flodhäst. Bara för att dom är villiga att ligga med er betyder det inte att dom skulle vilja ha nåt seriöst med er...


    Jag har inte träffat någon som är varken snyggare eller har bättre betalt jobb än mig under denna singelperiod så jag har ju förfan försökt?! Även de männen tror ju att de är Don Juan så det stämmer ju inte i mitt fall. Killen jag träffar nu är den snyggaste jag någonsin varit med i hela mitt liv och det är så oerhört mer värt att vara så attraherad av någon. Hellre med någon jag tänder så sjukt mycket på än någon som är halv ful. Alla killar visar sig ju ändå vara svin (mot mig) så jag kan väl lika gärna ligga med någon jag blir kåt av.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-22 17:19:35 följande:

    Ja det är väl också lite så ja, men mer seriöst än tinder. Testa mötesplatsen eller match om du vill ha något mer seriöst.


    vad är åldersspannet på folk där? Känns som att det är för lite äldre men det kanske är något som jag fått för mig?
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (risk) skrev 2020-09-22 01:26:38 följande:

    Aha då förstår jag, den klassiska "Alla killar visar sig ju ändå vara svin". När en tjej skriver det då vet man direkt vilka killar hon går efter. Case closed.


    Ja du kanske har rätt att jag väljer fel killar. Ska börja i terapi om några veckor, väntar på tid. Så kanske kommer jag få med mig någonting där om mig själv som hjälper mig in i dejtandet.
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-21 08:00:05 följande:

    Ja men dåså. Då kan man ju nästan se er som ett par nu då =)


    Fast nu har han inte hört av sig på fyra dagar. Alltså jag blir galen. Han är ju helt enkelt inte intresserad. Så nu släpper jag honom..
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-09-29 17:13:50 följande:

    Hörde du av dig senast? Annars undrar jag varför inte du hör av dig? När sågs ni senast?

    Gillar du verkligen killen hade jag frågat vad han är ute efter, det gjorde jag efter sisådär 1,5-2 mån.


    Jag hörde av mig de senaste tre gångerna så känner verkligen att det ligger på honom. Men jag tror han kanske träffar någon annan. Han är aktiv på sociala medier etc så det är nog inte att han inte haft tid
  • Anonym (Osäker)

    Jag hörde av mig och han är inte intresserad av att ses längre då han inte fått några känslor. Jag ska hädanefter lita på min magkänsla. Han har ju verkat rätt ointresserad vilket han också var. 

  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Fortsätt) skrev 2020-10-02 19:28:44 följande:

    Du får börja om på ny kula. Är du trött på att fortsätta kanske ska du ta en paus?


    Jag tar en paus nu och satsar på det viktigaste förhållandet i sitt liv (med mig själv!)
  • Anonym (Osäker)
    Anonym (Ja) skrev 2020-10-02 19:42:24 följande:

    Ok fasiken vad tråkigt. Men nej jag tror inte alltid att magkänslan har rätt, min magkänsla har spelat mig många spratt iaf.

    Men hur frågade du då? Frågade du rakt ut om han var intresserad?


    Han berättade det själv. Han var rädd att jag fått känslor och ville förtydliga att han inte har det. Jag vetinte jag har nog velat tro att han gillar mig men innerst inne känt att han inte verkar så intresserad
Svar på tråden Osäker vid dejting