• Sanlin90


    Funderade på om man skulle höra av sig till gyn, jag har molvärk sedan två dagar lite intensivare än innan, när mensen kommer brukar jag bara ha värk max en timme så börjar jag blöda sen men nu kommer ingen blödning och tempen är fortsatt hög, känns dock som gyn inte har koll om jag ringer och säger att jag haft förhöjd basaltemp länge men ingen mens eller plus. 
  • Sanlin90

    Idag va ej testa tidigt blank så antar det inte är något utan ett spökstreck på cbt igår som på alla andra test. 


    idag har jag dock börjat känna mig extremt varm och det är ett tecken för mig att ägglossning varit för ett tag sedan eller att jag är gravid, när jag va gravid kom dom här vallningarna strax efter plusset och den gången inte innan dess men andra månader kommer det några dagar innan mens, det blir precis som folk förklarar vallningarna i klimakteriet jg blir helt galet varm och svettig som går upp och ned under dagen och är värst på kvällen och förnatten. 

  • Sanlin90

    den enda vården jag får är provera var 3 dje månad om jag inte får mens dom vägrar göra annat pga övervikt. 

  • Sanlin90

    Jag har testat privat med samma svar ang vikten, jag är ju extremt överviktig så det är ju inte lite, väntar på gastric bypass men vi försöker sålänge få jag ändå blir 33 i år och man måste vänta ett år efter operation och den ligger ett bra tag in i framtiden

  • Sanlin90


    Hade massa flytningar igår och idag men vet fortfarande inte vad min temp har fått för flipp verkligen, skrev till gyn som inte förstod vad jag menade så tånkte ringa dom imorgon. Funderar annars på om det är dags att ta en proverakur, jag har recept på det för att blöda ut var tredje månad om jag inte får mens, det skötte sig september-januari iaf..
  • Sanlin90
    Jag slutade ipfs med hydrokortison runt när tempen blev högre när jag tänker efter, någon som vet om det kan påverka tempen att bli högre?
  • Sanlin90
    Ja jag hade det för jag hade kortisolbrist men det ska tydligen va okej nu men när jag åt hydrokortisonet fick jag ju regelbunden mens med så vet inte hur bra den är. 
  • Sanlin90

    Jag fattar ingenting och nu blev det ju inte lättare, har bara tagit någon temp då och då under månaden för jag sovit så illa men tagit när jag sovit okej så köpte inte nc igen förrän jag sov bra, dom andra temparna låg runt 36.15-36,25 men min temp fick ju flippen förra cykeln och blev jättehög, satte igång mensen med provera tillslut. 


    vad händer?

Svar på tråden Tempkurvor