• fancyr

    Tempkurvor

    Mary Anne skrev 2024-01-22 11:03:36 följande:

    Spännande! Du får uppdatera imorgon hur det går!


    Ska försöka vänta typ till torsdag, då har det gått 18 dagar med hög temp (om inte mensen kommit då). Om jag inte får plus då fattar jag ingenting, jag brukar ha 11-13 (medel 12.3 enligt min RYB-appen). 


    Det ska jag göra :) kanske oxå ska vänta så pass haha. Iaf så man kommit över 16 dagar.
  • fancyr

    Ja mensen kom ju tror jag. Eller den kom men Jag förstår inte heller. Min temp är fortfarande ganska hög, 36,37 igår och idag 36,51/36,71 beroende på vilken temp jag vill använda. Sovit bra. NC uteslöt dagens temp för att den var så hög. 




  • fancyr
    Hampee skrev 2024-01-24 07:34:01 följande:
    Det är inte ovanligt att tempen är fortsatt hög även när mensen kommer. Min temp sjunker inte under linjen förens efter mensen är slut och har tyvärr inte varit gravid då. Håller tummarna att det tar sig nästa månad för dig! 
    Ok då vet jag att det är inom det normala ☺️
  • fancyr
    Måste fråga er som tempat ett tag. Jag har fortfarande rätt hög temp. Inatt sov jag  bra men vaknade vid 03:50 och tog temp, då var den på 36,26 och om jag justerade den så skulle den ligga på 36,51 vid 06 som är min temptid. 06:15 tog jag temp igen men hade då vaknat för snooz 06:00 och inte tempat för jag tänkte använda tempen vid 03:50. Tempen vid 06:15 efter justering blev 36,27 men känns inte heller rätt. 
    Vilken hade ni använt?
  • fancyr
    Cececilia skrev 2024-01-26 11:04:51 följande:

    Jag räknar aldrig om tempar, men hade inte bekymrat mig om tempen under mensen. Har själv haft att tempen legat kvar lite högre medans mensen vart igång. Enligt ff ska det inte påverka så mycket om man går upp och kissar eller vaknar till för att somna om fort igen. Så har alltid lagt in tempen från min vanliga temptid även om jag vaknat till under natten. 


    Men har slutat tempa på morgonen från denna cykeln eftersom jag precis som du gjort vaknat flera gånger om natten spänd på vad tempen ska visa. Tror det gör mer skada än nytta när kroppen inte får sin vila. 


    Har en Apple Watch som kommer ge mig svar på om tempen ökar efter ägglossning sen, utan att jag behöver sova oroligt. 

    hoppas du kan slappna av och få lite ro, annars är ett tips att skaffa temp drop eller en klocka 😊


    Jag skaffade precis en apple watch SE två månader innan jag började tempa så kan inte köpa en ny watch nu haha.. 

    Köpte en bättre temp igår, som har Bluetooth och lysande skärm. vill inte lägga flera tusen på något.. tempdrop är oxå rätt dyrt... man hoppas ju att dessa apparater inte ska behöva användas månad efter månad hehe.. 
  • fancyr
    Cececilia skrev 2024-01-26 11:38:46 följande:
    åh förstår dig! Men försök att inte tänka så mycket på det hela, tempen ökar ju inte chansen. När man väl vet längden på sin lutealfas har man ju inte så mycket mer nytta av det ☺️
    Det är sant iof, du har rätt! 
  • fancyr
    Cececilia skrev 2024-01-26 15:36:02 följande:
    Jag är rädd att mitt egna envisande att tempa har bidragit till att vi inte fått något plus det senaste året. Kanske hade det blivit om man inte velat ha så mycket kontroll och istället sovit som man ska 🤷?♀️ 
    Har gått i lite samma tankar men jag tänker att det nog inte kan vara så enkelt 😅
  • fancyr

    Min temp fortsätter vara högre än förra månaden. Tydligen ändå inom det normala men i det högsta laget, 
    tror också jag faktiskt fick en kemisk graviditet förra månaden då mensen denna månad varit lurig Och blev någon dag sen. Sen gillar jag inte att NC lagt ut ägglossningsdatumet Fel och att man inte kan korrigera det. 


  • fancyr
    Juliab skrev 2024-01-29 08:23:01 följande:

    Hej! 


    ja visst borde din ägglossning ha varit tidigare? 


    Ja den borde ha varit på cd14 enligt temphöjningen. 

    Fick ju två plus på Äl-9 och 10 men sen var resten negativa. Mensen kom en dag sent och den har inte varit som den brukar. En dag med vanlig mens resten som mellanblödningar, väldigt lite då och då. 
  • fancyr

    dagens graf. Förstår inte varför jag har så hög temp. Nu vill FF tro att jag kanske ägglossar? är det ens möjligt 😅 
    Förra månadens temp låg mellan 36,08 och 36,20 innan ägglossning 


Svar på tråden Tempkurvor