• MrsHoppas

    Tempkurvor

    Lojsan DN skrev 2023-12-16 21:28:18 följande:
    Det verkar ju ändå lovande 😍 Ska du våga testa? För grafen är ju väldigt fin.
    Testade i fredags, då var det negativt :( så väntar nog några dagar till
  • MrsHoppas
    Lojsan DN skrev 2023-12-16 21:28:18 följande:
    Det verkar ju ändå lovande 😍 Ska du våga testa? För grafen är ju väldigt fin.
    Men inatt när var jag och kissa, så kom det liiite rosa på pappret endast en gång 🤔 inget mer nu på morgonen. Vet inte om en nidblödning kan komma så lite och så sent?
  • MrsHoppas
    Lojsan DN skrev 2023-12-17 09:57:22 följande:
    MrsHoppas skrev 2023-12-17 09:38:56 följande:
    Men inatt när var jag och kissa, så kom det liiite rosa på pappret endast en gång 🤔 inget mer nu på morgonen. Vet inte om en nidblödning kan komma så lite och så sent?
    Åh det kan vara en nidis och den behöver inte vara mer en så, vissa märker inte ens av den. Eller så är det mens på g som vi inte hoppas på. 

    Kommer det en nidis så ska man också kunna se på ett test har jag läst.😍 


    Jag tog ett test men det var negativt :( så är säkert mensen som är på g.. 
  • MrsHoppas
    Lojsan DN skrev 2023-12-17 11:38:12 följande:
    usch va trå om det skulle vara så. Jag håller tummarna tills motsatsen bevisats 😊
    Idag kom mensen, och tempsänkningen :( 

    Ska testa rosenrot nu och se om jag kan få en tidigare ÄL kanske
  • MrsHoppas
    Tussilago4 skrev 2023-12-18 11:18:34 följande:

    Vad tråkigt MsrHoppas.

    här är min kurva denna månad - den har aldrig varit såhär jämnt och idag gick den upp ännu mer (aldrig haft så högt tidigare). Kan inte låta bli att hoppas på ett pluss till julafton. 


    Håller tummarna för dig! :) 
  • MrsHoppas

    Denna månad testar jag rosenrot då min kropp har problem att ägglossa ibland. Är dock rädd att jag ska ta tabletter efter ÄL.

    Så här ser min kurva ut än så länge, jag fick positivt ÄL test 2/1, och ganska högt på testet på MORGONEN 4/1. Alla andra test innan och efter har varit supernegativa.

    Så min fråga är, kan tempen höjas först några dagar efter ÄL eller höjs den alltid direkt efter? Kan jag ha haft ÄL 2/1 eller kanske natten till 4/1? 

    Borde jag sluta äta rosenrot ifall att? :o 

  • MrsHoppas
    Symetrical skrev 2024-01-05 14:16:10 följande:
    Nej, tempen stiger i princip direkt när ägget släppt (kroppen utsöndrar då progesteron vilket är det som höjer tempen) även om det ibland kan gå långsamt. Däremot kan ägget släppa så sent som ett par dygn efter positivt ältest, så det kan ju vara så att du hade äl natten mellan 4-5/1, vilket tempen indikerar. Har du inte haft något fertilt sekret eller andra känningar? Foto på ältesten?
    Okej fattar! Men borde inte alla ÄL test vara positiva då 2-5/1? 🤔 så här ser testen ut. Vissa är tagna på morgonen, andra på dagen/kvällen.
  • MrsHoppas
    amiilee skrev 2024-01-05 17:51:11 följande:

     


    Man brukar ha ?peak? och sen släpper ägget 12-48h efter. Sen ska tempen vara högre i minst tre dagar för att bekräfta att ÄL skett. Utifrån din tempkurva tycker jag inte att man kan bekräfta att ÄL skett men kan ju likaväl vara idag (tempen brukar vara väldigt låg precis när ägget släpps). Alla ÄL-test måste inte vara positiva efter. Men om tempen fortsätter att vara låg/inte stiga/inte kan bekräfta ÄL kan man ju få positivt på ÄL-test igen för att kroppen fortsätter försöka ägglossa


    Okej tack för svar! 😁 håller tummarna för att tempen är hög imorgon 🤞
  • MrsHoppas

    Tror ni jag hade min ÄL 7e? 🤔 den har ju gått upp 0,2 grader efter det, men den är så himla låg. Förra månaden hade jag 36,4 under ÄL, och 36,8 efter. Så känns lite för lågt va? 





  • MrsHoppas
    Symetrical skrev 2024-01-10 08:25:24 följande:
    Ser dessvärre inte ut som att du haft äl än. Har du fortsatt ta ältest? När brukar du ha äl och hur känns det i kroppen? Den kanske försöker släppa ett ägg, men inte lyckas.. 🤔
    Tar ÄL test ibland men det är så svårt då jag har svårt att få det tillräckligt koncentrerat 😅 
    Jag har väldigt oregelbunden mens, varierar 27-48 dagar så tror jag brukar ha lite svårt att ägglossa.

    Brukar inte ha några direkta symtom som jag märker av, även om jag försöker analysera. Men tyckte jag hade liite vattniga flytningar igår.. 
Svar på tråden Tempkurvor